kermit 28-09-17 15:18:29

hoi allemaal ik wil de kleine merel heel veel draai plezier wenzen met mooie muziek het was top gisteren


Reactie:
Kermit bedankt voor je leuke bericht in ons gastenboek uiteraard zal studio Die Kleine Merel er alles aan doen om een dijk van een programma neer te gaan zetten voor de luisteraars dus luister gezellig mee Kermit naar dit geweldige familie station.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

sylvia 26-07-17 11:52:03

Beste luisteraars,Hier een mailtje van omaatje uit Arnhem. Het gaat goed met me maar ik moet nog hard revalideren. Allemaal bedankt voor alle lieve kaarten.Groetjes Syliva


Reactie:
Omatje we zitten weer met smart te wachten tot we ooit weer de text zien op onze chatbox " koossieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee " hard blijven knokken voor een zo goed mogelijk herstel en uiteraard ook voor Hitlandradio en onze leuke en gezellige luisteraars een hele dikke kus en bedankt voor het leuke bericht in het gastenboek.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

Anita 17-07-17 19:43:35

Hallo Beste Luisteraars,Mijn naam is Anita en deze week ben ik HITLANDSE NIEUWE, hier ben erg blij mee en ik hoop dat jullie erg veel luisterplezier hebben van mijn nieuwe single Adio adio adio


Reactie:
Goedemorgen Anita, het nummer adio adio adio was van zichzelf al een heel mooi nummer en ik moet zeggen dat jij hem ook heel leuk zingt. Ga zo door en dan gaan we steeds meer van je horen succes.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

Johnny romein 12-07-17 10:47:42

Ik vind het mega dat mijn nieuwe single zo lekker bij jullie word gedraaid liefs aan alle luisteraars 💋 Johnny romein


Reactie:
Goedemorgen Johnny, ja weer een geweldig nummer man vandaar ook de Hitlandse Nieuwe bij ons. We gaan er zeker mee knallen voor onze luisteraars hey we spreken elkaar en bedankt voor je bericht in ons gastenboek.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

 Ronnie van Bemmel 12-06-17 10:39:53

Tof dat mijn nieuwe single "Houd je vinger op je knip"
deze week bij jullie Hollandse Nieuwe is.
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼


Reactie:
Is een hele mooie plaat Ronnie dus we gaan er lekker mee knallen bedankt voor je bericht voor je fans in ons gastenboek.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

 Andy de Witt 17-05-17 22:53:14

Hey Hallo hitlandradio
Helemaal blij en toppie dat ik verkozen ben tot jullie schijf van deze week. Vanuit een momenteel zonovergoten zuid Nederland .......groetjes en TOPPIE ....knallen met die ballen.


Reactie:
Goedenavond Andy bedankt voor je bericht in ons gastenboek, we draaien jouw muziek al sinds je nummer Dalli dalli dus al sinds de echte piratentijd. We zullen zeker je nieuwe nummer promoten voor onze luisteraars en ga zeker zo door Andy.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

gerda vial-pullen 16-05-17 09:55:29

wat een top zender zeg ik geniet elke dag weer als ik luistert en de dj zo vrolijk en opgeruimt ben echt tevreden met deze zender hoor


Reactie:
Gerdaaaaaaaaaaaaaaaa ja we doen met z'n allen lekker ze best om goede programma's te maken en we zijn er ook uiteraard voor een gezellige babbel in de uitzending of via de chatbox. En zeker met zulke gezellige mensen als jullie blijft ook onze hobby erg leuk dus blijven we lekker knalleeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

 Stef Ekkel 02-05-17 12:00:20

Hallo team van Hitland Radio,geweldig dat mijn nieuwe single "Als ze lacht" deze week de "Hitlandse Nieuwe" is op jullie station en langs deze weg wens ik het gehele team en natuurlijk al jullie luisteraars ontzettend veel luisterplezier toe. Ik wens jullie alle goeds en succes en ik hoop dat de luisteraars nog maar heel lang mogen blijven van jullie en van onze muziek...toi toi toi en ga zo door!
Muzikale groet,Stef Ekkel


Reactie:
Hallo Stef ja is weer zoals we van je gewend zijn een top nummer en zullen hem zeker veel draaien bij dit geweldige en gezellige station en bedankt voor je bericht in ons gastenboek.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

 George 14-03-17 22:16:25

Haaaaa die Hitlandersssssssss !!!

Wou jullie allemaal nog eventjes feliciteren met jullie 10 jarig bestaan. Helemaal top. Vond het leuk om ook een tijdje deel uit te maken van het team. Wens jullie nog vele jaren draai plezier en blijf lekker knalluhhh voor de luisteraars. Proost op het 10 jarig bestaan en groetjes vanuit Breda.

George, Myranda en Jarno


Reactie:
Hallo George ja knallen zullen we zeker blijven doen hoor !! dankjewel voor de felicitatie want 10 jaar is toch een heel eind.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

 hennie de graaf 28-02-17 08:59:43

geliceert met het 10jaar bestaan van hitlandradio en elke dag mooie muziek van de djs


Reactie:
Hennie graag gedaan en met jou als luisteraar er bij draaien we nog jaren door.

Heel veel groetjes van het hele Hitlandradioteam

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies