Loes en Frans Jongeneelen 17-09-08 11:44:30

Wij gaan 26 september 2008 naar Karpathos voor 14 dagen.Kan iemand ons vertellen hoe de wegen op het eiland zijn om met een wat zwaardere scooter het eiland te verkennen?Ben erg benieuwd naar jullie reakties.


Reactie:
Op het prikbord is dit onderwerp al eerder besproken. Neem daar een kijkje.
Dit is het gastenboek voor opmerkingen over de site.

Munde Ippel 13-06-08 14:01:29

Wat een mooie en uitgebreide site over Karpathos. Werkelijk alles is hier te vinden.
Zelfs Thijs Pool met zijn wijn staat erop.
Jammer dat ik em niet gevonden heb voordat ik naar Karpathos ging.

Chapeau!

Munde

Rob Schregardus 29-02-08 10:15:10

Henk, we zijn nog steeds razend enthousiast over jouw website. Er komen regelmatig nieuwe rubrieken bij en oude worden af en toe vernieuwd. Wij hebben een huis laten bouwen in Piles boven het dorp met uitzicht over Kassos, in maart is het klaar en gaan we er heen.
Indien je in de gelegenheid bent en we zijn op het eiland, je bent van harte welkom.

Rob 21-10-07 15:59:46

Grappig, er wordt gevraagd dat als je iets over deze website "zelf" wilt zeggen dan kan je het via het gastenboek doen, anders graag via het prikbord. De meeste mensen zijn zo enthousiast dat ze zonder het te lezen meteen hun goede ervaringen via het gastenboek ventileren. Complimenten met de website Henk, het is duidelijk en het wordt steeds leuker. Over het algemeen alleen maar enthousiaste mensen, dat geeft je toch moed om door te gaan!!! All the best!


Reactie:
Dank je.

hannie 17-08-07 15:33:50

Ik ben heel blij dat ik deze site heb gevonden. Mijn complimenten!! Heb er ontzettend veel informatie uit kunnen halen. Karpathos is een heel mooi eiland en wellicht gaan we nog eens terug.

Janny 13-08-07 22:53:42

Henk, Zoals je al veel complimenten krijgt wil ik die van mij eraan toevoegen. Wij gaan dit jaar voor het eerst naar Karpathos. Ik zag het in de Libelle staan, we twijfelden nog wat en kwamen op jou site terecht, toen waren we gelijk om en hebben we geboekt. Ik vind het een overzichtelijke site en een levendig forum. Een klein detail; de home pagina zou ik een beetje netter maken door het linker colom in alfabet of op onderwerp te zetten. De touroperators, aankomsttijden alles staat doorelkaar. Janny

Petra 07-08-07 14:38:21

Wat een leuke site!!! ik ben afgelopen vrijdag net terug gekomen van Karpathos en heb het heerlijk gehad, ik zat zelf in Pigadia Bay, mooi appartement hoor! nu ben ik zelf op zoek naar de naam en adres van een bar...het enige wat ik weet is dat het naast de grote bank zat...de obers een paar woorden/zinnen nederlands kunnen en je daar heerlijke smoothys kunt kopen....
wie oh wie, helpt mij aan het adres?!

Groeten Petra

Eric 04-08-07 15:05:02

Henk,

ik wil je complimenteren met deze mooie site. Heel veel informatie en herkenning van het gezellige Karpathos.
Ieder jaar up to date en ook weer nieuwe dingen.

Bedankt en ga zo door !!

<< < 10 11 12 13 14
Zoeken
Terug naar homepage