Vakantieganger 20-06-16 20:13:55

Wat leuk om jullie enthousiasme terug te zien in deze fraaie website!

sip 15-06-16 21:29:54

Complimenten voor deze fraaie site. Zeer overzichtelijke en een genot om er rond te neuzen. Ik ga voor de tweede keer naar Karpathos en heb er, mede door de enthousiaste opzet van de site, erg veel zin in.

Willem Westland 15-06-16 13:47:04

Dank voor deze prachtige site, wij (4 personen) gaan eind juni naar dit prachtige eiland (het plaatsje Levkos) en kijken er erg naar uit. Een vraagje, is er bij Levkos in de buurt de mogelijkheid om een bootje te huren? Of zijn er plaatsen waar je een klein bootje kan huren, tenslotte hebben wij een auto tot onze beschikking?


Reactie:
Op het hele eiland zijn geen boten te huur.

 Monica 06-06-16 09:04:25

wat een prachtige site. Zoveel bruikbare informatie. Wij gaan 9 juni voor de eerste keer naar Karpathos en zijn dankzij deze site al goed voorbereid. Thanks!

Peter van Ingen 20-05-16 14:50:37

Eind juni gaan wij naar Lefkos yiallos village,hier al kunnen voorproeven van Karpathos iemand nog ervaringen met Yiallos Village? Mooie website.

Gr Peter

Schellingen Herman 18-05-16 14:55:49

Nog voor ons vertrek voor het eerst naar Karpathos voelen we er ons al thuis, dank zij de uitgebreide en zeer nuttige informatie van deze website. Jullie kunnen mensen echt doen watertanden en reikhalzend doen uitzien naar ons vertrek eind juni. Gaan naar hotel Olypic met Tui. We zijn Belgen (ondanks de nl achter ons mail adres) en boeken altijd ons verlof via Nederlandse sites. Goedkoper maar vooral betere service. En Schiphol ligt maar op een uurtje van onze woonplaats.
Nogmaals proficiat voor de website, doe zo verder wie weet worden wij naast griekofielen op karpathos-fielen.

Ron 02-04-16 20:33:28

Wat een goede informatieve site!
Je kan rustig zeggen dat dit de meest informative site is over Karpathos.
Ik ga in juni naar dit eiland en heb mij al hier goed kunnen informeren.
Kijk er erg naar uit, de rust, de stranden en de mensen en uiteraard het mooie weer.
Het wordt heerlijk genieten! Zeker weten.
Groeten van Ron.

Aart van der Horst 27-03-16 14:55:21

Wat hebben jullie toch een geweldige Karpathos-site! We gaan dit jaar opnieuw naar dit heerlijke eiland, deze keer naar Arkassa. Weten jullie (of een van de bezoekers) of je in Pigadia een zeiljacht kunt huren?

Groet, Aart van der Horst

Jeroen Westrik 19-01-16 14:45:55

Beste Henk en Carla,

Aangezien mijn vriendin en ik geen facebookprofiel hebben ben ik toch zo brutaal om mijn vraag even hier te stellen.

Allereerst wat een geweldige website!

Wij als jong stel gaan binnenkort voor het eerst een aantal weken op vakantie naar Karpathos en willen graag het eiland verkennen met een scooter. Is dit mogelijk met alleen een autorijbewijs? Nergens kan ik antwoord krijgen op deze vraag.

Alvast bedankt!


Reactie:
Met rijbewijs geen probleem hoor.

hans van Mourik 12-01-16 18:01:14

een mooie site waar het enthousiasme over Karpathos heel zichtbaar is. Het is dan ook een mooi rustig eiland met aardige mensen. Of het door deze site komt weet ik niet maar het lijkt wel of steeds meer mensen Karpathos gaan ontdekken. Deze site is inderdaad ook heel bruikbaar om het eiland verder te ontdekken. Uiteraard ook heel geschikt als je voor de eerste keer het eiland gaat bezoeken. Ook de reacties van andere Karpathosgangers helpen hierbij. Ga zo door Henk.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage