sip 15-06-16 21:29:54

Complimenten voor deze fraaie site. Zeer overzichtelijke en een genot om er rond te neuzen. Ik ga voor de tweede keer naar Karpathos en heb er, mede door de enthousiaste opzet van de site, erg veel zin in.

Willem Westland 15-06-16 13:47:04

Dank voor deze prachtige site, wij (4 personen) gaan eind juni naar dit prachtige eiland (het plaatsje Levkos) en kijken er erg naar uit. Een vraagje, is er bij Levkos in de buurt de mogelijkheid om een bootje te huren? Of zijn er plaatsen waar je een klein bootje kan huren, tenslotte hebben wij een auto tot onze beschikking?


Reactie:
Op het hele eiland zijn geen boten te huur.

 Monica 06-06-16 09:04:25

wat een prachtige site. Zoveel bruikbare informatie. Wij gaan 9 juni voor de eerste keer naar Karpathos en zijn dankzij deze site al goed voorbereid. Thanks!

Peter van Ingen 20-05-16 14:50:37

Eind juni gaan wij naar Lefkos yiallos village,hier al kunnen voorproeven van Karpathos iemand nog ervaringen met Yiallos Village? Mooie website.

Gr Peter

Schellingen Herman 18-05-16 14:55:49

Nog voor ons vertrek voor het eerst naar Karpathos voelen we er ons al thuis, dank zij de uitgebreide en zeer nuttige informatie van deze website. Jullie kunnen mensen echt doen watertanden en reikhalzend doen uitzien naar ons vertrek eind juni. Gaan naar hotel Olypic met Tui. We zijn Belgen (ondanks de nl achter ons mail adres) en boeken altijd ons verlof via Nederlandse sites. Goedkoper maar vooral betere service. En Schiphol ligt maar op een uurtje van onze woonplaats.
Nogmaals proficiat voor de website, doe zo verder wie weet worden wij naast griekofielen op karpathos-fielen.

Ron 02-04-16 20:33:28

Wat een goede informatieve site!
Je kan rustig zeggen dat dit de meest informative site is over Karpathos.
Ik ga in juni naar dit eiland en heb mij al hier goed kunnen informeren.
Kijk er erg naar uit, de rust, de stranden en de mensen en uiteraard het mooie weer.
Het wordt heerlijk genieten! Zeker weten.
Groeten van Ron.

Aart van der Horst 27-03-16 14:55:21

Wat hebben jullie toch een geweldige Karpathos-site! We gaan dit jaar opnieuw naar dit heerlijke eiland, deze keer naar Arkassa. Weten jullie (of een van de bezoekers) of je in Pigadia een zeiljacht kunt huren?

Groet, Aart van der Horst

Jeroen Westrik 19-01-16 14:45:55

Beste Henk en Carla,

Aangezien mijn vriendin en ik geen facebookprofiel hebben ben ik toch zo brutaal om mijn vraag even hier te stellen.

Allereerst wat een geweldige website!

Wij als jong stel gaan binnenkort voor het eerst een aantal weken op vakantie naar Karpathos en willen graag het eiland verkennen met een scooter. Is dit mogelijk met alleen een autorijbewijs? Nergens kan ik antwoord krijgen op deze vraag.

Alvast bedankt!


Reactie:
Met rijbewijs geen probleem hoor.

hans van Mourik 12-01-16 18:01:14

een mooie site waar het enthousiasme over Karpathos heel zichtbaar is. Het is dan ook een mooi rustig eiland met aardige mensen. Of het door deze site komt weet ik niet maar het lijkt wel of steeds meer mensen Karpathos gaan ontdekken. Deze site is inderdaad ook heel bruikbaar om het eiland verder te ontdekken. Uiteraard ook heel geschikt als je voor de eerste keer het eiland gaat bezoeken. Ook de reacties van andere Karpathosgangers helpen hierbij. Ga zo door Henk.

Jaap 24-10-15 17:12:51

Beste mensen,

Net terug van een heerlijke vakantie op Karpathos. Het was wel weer even wennen in Nederland vanwege het temperatuurverschil (van een graad of 28 naar onder de 10). Het was de bedoeling dat we één week op Karpathos zouden blijven, maar uiteindelijk zijn het er drie geworden.Daarna doorgereisd per boot naar Kreta om vervolgens de volgende dag naar Amsterdam terug te vliegen.
Wat hebben we genoten op Karpathos; van het weer, de rust, de natuur, de mensen, de mooie stranden, rustige baaitjes en het heerlijke eten.

Ik wil Henk en Carla bedanken voor de geweldige site; we hebben heel wat leuke plaatsjes bezocht en op mooie stranden gelegen. Enorm bedankt voor jullie info en tips!
We zijn ook een dag vanuit Amoopi met de auto naar het mooie bergdorpje Olympos gegaan. De weg is inmiddels helemaal af en is fantastisch! Mooie geasfalteerde route vanuit Spoa. Ook het dichtbij gelegen havenplaatsje Difani is een bezoekje waard. Daar is het helemaal relaxed!
Ook Arkassa en Lefkos zijn leuk om te bezoeken.

Wij verbleven in één van de appartementen in Villa Reina in Amoopi. We hebben hier enorm genoten. Het nieuwe luxe appartement is van alle gemakken voorzien (wasmachine, BVN, WIFI, een moderne inrichting en schitterend sanitair)en heeft een fantastich uitzicht over de zee, de rotskust en de bergen. In de verte zagen we het vliegveld liggen. Bij aankomst stond er een fles heerlijke witte wijn klaar. Villa Reina is eigendom van de gastvrije Nederlandse Suzanne die al meer dan twintig jaar met haar gezin op Karpathos woont. Mede dankzij haar hebben we een heerlijke vakantie op het eiland gehad.

Overigens heb je op Karpathos wel een auto nodig om je te verplaatsen. Er zijn er genoeg te huur. Je kan natuurlijk ook een scooter huren. Je kunt in Amoopi heerlijk eten bij hotel Apolis, dit heeft een fantastisch uitzicht over zee. In Amoopi heb je trouwens een schitterende rotskust met een aantal mooie stranden / baaien. Op de stranden kom je via een mooi pad (soms met trappen en hoogteverschil).
In Pigadia (Karpathos-stad) kun je heerlijk eten in de haven. Wij kwamen vaak bij Oreo. Daarnaast heb je in Pigadia enkele supermarkten, bakkers, groenteboeren en slagers. Wel zo makkelijk als je zelf eens wilt koken. We merkten overigens wel dat het steeds rustiger werd en er steeds meer restaurants dicht gingen.
We komen zeker terug op Karpathos!

Groet,
Jaap

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand