niels 07-05-12 20:29:44

Hallo Perta
Gefeliciteerd met u tweede druk van het boekje hoe geel weer geel werd.
Op naar de andere landen toe geel daar ook een stap zetten?
1 mei was geel al weer een jaar uit....
Groetjes Niels


Reactie:
Lieve Niels,
Dank je wel!
Als het goed is komt Geel ook in het Duits uit (Wie Gelb wieder gelb wurde) en ik hoop dat hij ook in het Engels zal uitkomen.
Als het de bedoeling is, zal het Universum mijn wens zeker ondersteunen.
Liefs,
Juf Peet

Lucy 17-01-12 17:01:25

Volgende week starten de Voorleesdagen 2012.
Ik ga het boek van jou voorlezen. We doen op school Kanjertraining en daar past dit precies in. Ik heb het boek al veel eerder gekocht en nu zag ik, dat er ook kaarten bij waren.... Jammer, want nu ben ik een beetje te laat om mijn hele klas er een te geven.
Ben reuze benieuwd naar reacties van de kinderen (en misschien ook ouders)....
Groeten en dank,

juf Lucy


Reactie:
Geweldig, wat leuk zeg!
Ik geef zelf ook de Kanjertraining; ik heb mijn boek ook al behandeld in mijn klas.
Stuur me even je adres, dan kan ik kijken of ik die kaarten nog snel kan regelen.
Groetjes,
Petra

Audrey 09-10-11 22:09:52

Hoi Petra,Ik ben ook bij Vasudeva geweest maar heb jou daar niet ontmoet. Via Nancy heb ik kennis gemaakt van jou leuke leerzame boekje. Mijn oudste van 9 jaar wil het boekje ook hebben. Ik kon er goed met hem over hebben waar het boekje precies over gaat, de middelste van 6,5 jaar vond het ook een leuk boekje. Ik wil het aan verschillende ouders/kinderen cadeau geven. Ik vroeg me af of de prijs van het boek lager word als je meerdere boeken koopt? Zoiezo al 5 of 6 stuks.Ik hoor het graag.Groetjes,Audrey


Reactie:
Hai Audrey,
Wat leuk, fantastisch ook hè, dat kinderen gewoon precies weten waarover het gaat. Ik sprak laatst met een volwassen persoon, die het best een confronterend boek vindt. En die vroeg of het niet te heftig is voor kinderen.
Maar kinderen pakken gewoon de essentie op en hebben er nog niet zo'n lading (en zelfveroordeling ) op.
Wat heerlijk was het om bij Sri Vasudeva te zijn; heb je ook zo genoten?
Ik heb mijn boekje aan hem gegeven.
Wat leuk dat je het cadeau gaat geven! Fijn dat je helpt deze 'gele vlek' te verspreiden, zodat iedereen zichzelf gaat waarderen, precies zoals ie is!
Over het aanschaffen van meerdere boeken kun je het beste even mijn uitgeefster benaderen, want ik verkoop ze niet zelf. Haar naam is Edith Hagenaar. Je kunt haar via haar site benaderen: www.sunshineforthesoul.nl of palaysia.com.
Groetjes,
Petra

Nancy en Don Hendriks 04-10-11 20:26:17

Hoi lieve Petra,
Wij hebben dit boekje van jou mogen ontvangen. Bedankt hiervoor. Ik Nancy ben net 40 herken heel veel van Geeltje, ik vind het nog steeds moeilijk om bij mezelf te blijven. Maar ben er heel bewust mee bezig, om gewoon mezelf te mogen zijn. Valt niet altijd mee! Ik ga de oefeningen samen met mijn zoontje Don doen en hopen dat we lekker bij ons zelf kunnen blijven en ervan genieten.
Ik Don 8 ben erg blij dat u dat boekje aam mijn Mama hebt gegeven, Ik heb het boekje al mee naar mijn Yogales genomen en hebben het samen voorgelezen. Mijn juffrouw vond het een erg mooi en leuk boek. Ik zelf vind het een interessant leuk boek. De plaatjes waren ook mooi.
Liefs en een dikke knuffel van D N. Heel veel liefs en een warme knuffel van Nancy


Reactie:
Lieve Don en Nancy,
Dank jullie wel, fijn dat jullie mijn boekje zo goed gebruiken.
Heerlijk.
Jouw mamaNancy heeft mij heel blij gemaakt Don, want zij heeft prachtige foto's van Sri Vasudeva en mij gemaakt waar ik iedere dag van geniet.
Het lukt mij na de retreat beter om mijzelf te zijn.
Ik heb de oefening in mijn klas gedaan. Al mijn leerlingen lagen op de grond. Ze hebben ervan genoten. En ik ook.
Liefs en dikke knuffel voor jullie beiden.
Peet x

 niels 11-08-11 21:00:31

hoi perta
had van xarifa gehoord dat u in de krant stond het leidsch dagblad.
ik moest en zal het stuk lezen. en ja hoor ging vanavond vraag of me buurvrouw de krant had en u stond er in.
wat een prachting foto zeg van u en nog zo lang mooie stuk over u en het boek hoe geel weer geel werd.
kan niet wachten om weer naar school te ga kan ik u weer zien.


Reactie:
Hai Niels,
Dank je wel, ik was ook blij met de foto en het stuk over mij en Hoe Geel weer geel werd.
Nog van harte gefeliciteerd, je bent alweer 15!
En nog een week en dan zien we elkaar weer. Geniet van je laatste week vakantie!
Groetjes,
juf Peet

xarifa van dijk 11-08-11 14:17:52

Hey juf Petra!
Ik keek vanmorgen in het leidsch dagblad en toen ik zag ik u! mooi stuk hoor!
Groetjes Xarifa


Reactie:
Ja leuk hè, dank je wel!
Groetjes, juf Peet

georgine 04-08-11 15:59:59

Dag Petra,
Vandaag zat ik bij mijn therapeute en ik zag de kaart. Deze vond ik al erg leuk en kwam al binnen, maar toen zei ze 'ja er een boekje van en dat is zo ontzettende leuk'. Ze ging het voor me zoeken en met dat ik het open sla raakt het me midden in mijn hart. Ook ik ben 'Geel' en mijn kleur (tijdelijk) kwijt. Ik heb het boekje van haar meegekregen en zou er zelf wel een heleboel willen bestellen. Dat komt nog en ook de kaarten erbij! Dank je wel voor zo'n eerlijk, duidelijk, zonder franje, maar puur boek voor kinderen, maar zeker ook voor volwassen die hun innerlijk kind hebben verwaarloosd.
vrolijke groet,
Georgine


Reactie:
Lieve Georgine,
Dank je wel voor jouw lieve bericht; jouw woorden raakten mij weer.
Het leven gaat in golven, soms heb je krachtige perioden, dan weer 'verlies' je jezelf af en toe. Weet, dat dat is om jou bewust te maken. Wees dankbaar voor de uitdagingen op jouw pad en wees blij, dat je in beweging bent.
Verwen je innerlijk kind, luister naar alles wat zij wenst (de mijne wilde aardbeien ) en vervul al haar wensen. Want dat zijn jouw wensen. Vind jezelf alles waard. Voel hoe het voelt om haar - jezelf - zo te verwennen. En geniet daarvan. Wees lief voor jezelf Georgine, veroordeel jezelf niet omdat je jezelf even kwijt was. Verwelkom jezelf weer met liefde, leer van afdwalingen en geniet van je aankomende uitdagingen.
Weet, dat jouw kleur steeds helderder wordt.
Liefs,
Petra

 niels 06-07-11 17:28:30

hoi perta
ik zat te denken na te denken over geel. en nou kwam ik op het idee. is het niet leuk om een geel yoga oefening boekje te maken. het is maar een ideetje
liefst niels ps. want ik ben zo stijf als een hark


Reactie:
Hai Niels,
Erg leuk idee, maar 't gaat 'm niet worden, met Geel.
Want als je Geel goed bekijkt, dan zie je dat zij niet erg lenig is. Ze kan bijvoorbeeld niet haar handen boven haar hoofd tegen elkaar doen, daar zijn haar armpjes te kort voor. En dat is toch echt wel nodig voor de zonnegroet. En zo zijn er nog allemaal yogabewegingen, die niet echt passen bij het lichaam van Geel.
Daarnaast zijn er heel veel leuke yogaboeken, ook voor kinderen. Vooral die met foto's vind ik duidelijk. (En hup! Weer een verjaardagskado erbij verzonnen!)
Daarbij ben jij echt niet zo stijf als een hark, want jij kunt zelfs bijna je been in je nek leggen. Ik zou zeggen: ga op yoga!
Ik heb trouwens nog wel een erg leuk nieuwtje, waardoor 1 van jouw wensen misschien wel uit gaat komen! Vanochtend vertelde mijn uitgeefster mij, dat ze de mogelijkheden aan het verkennen is om een knuffel van Geel op de markt te brengen. Als knuffel of als handpop. Maar het moet natuurlijk niet te duur worden, anders gaat het niet door.
Dus als jij nou meehelpt met affirmeren, dan gaat dat best lukken.
Je weet hoe dat werkt: zie 'm voor je, Geel als knuffel/handpop. Voel 'm, ruik 'm, geef 'm kado, hou van 'm!
Fijne vakantie!
Groetjes,
Juf Peet

Marian Veldman 09-06-11 23:29:15

Hallo Petra,
Via Anke Appel (de Gelukskoffer) kreeg ik jou kaart, ik ben op jou site gaan kijken en vond daar een geweldig boek! Ik heb er meteen 3 besteld, zo mooi! Ik ben gedragsspecialist en voor mij is het een welkome aanvulling op het materiaal om kinderen weer in hun kracht te zetten. Ik heb het mijn dochter kado gedaan (24), ze las, glimlachte en zei:"Dat gaat over mij hè" Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden en gevoelens. Alle goeds van een voor jou onbekende. Marian


Reactie:
Lieve Marian,
Dank je voor jouw lieve woorden! Ik ben blij dat jij, als gedragsspecialist, de waarde van mijn boek inziet. Dit moedigt mij aan om verder te gaan met schrijven. Van allerlei kanten word ik daarvoor aangemoedigd (zie o.a. hieronder ).
Leuk, dat jouw dochter zich er ook in herkende. Toen ik het voorlas aan Jo-Anne, voor wie ik het schreef, zei Jo-Anne: "Geel, dat ben ik".
Het gaat over iedereen die zich weleens verliest in de energieën van anderen.
Fijn dat je het gaat gebruiken in jouw werk. Je doet mooi werk. Geef al de kinderen waar jij mee werkt een dikke knuffel van me.
Liefs,
Petra

 niels bakker 08-06-11 14:12:46

hoi perta
weer eens een bedrichtje sturen in het gastenboek van geel dacht ik bij me zelf na. het boekje hoe geel weer geel werd is een geweldig verhaal daar mag u best trots op zijn. ik zelf moedig u aan om een tweede boek te gaan schrijven?
ik zelf ben met me eerst bezig
groetjes niels ps. ik wens u veel succes verder met geel.


Reactie:
Dank je wel, lieve Niels! Ik ben er inderdaad trots op. En een tweede boek? Wie weet!
Zoals je weet ben ik zeer benieuwd naar jouw eerste!
Liefs,
Juf Peet

1 2 3 4
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand