Diana Hendrix 22-05-11 23:02:47

Petra,
Super je boek!geduld wordt beloond (weet nog goed de eerste dag op school toen je vertelde over je boek) het is voor mij opeens makkelijker geworden om een mooi cadeau uit te zoeken voor een kind wens je verder veel succes toe met het schrijven!

Reactie:
Dank je wel! Ja, time flies!
Qua schrijven zal ik mij eerst toeleggen op de rapporten en daarna op de nieuwe IHP's (individuele handelingsplannen)! Vervelen zal ik mij niet de komende 6 weken (en dan hebben we weer VAKANTIE!!! :>
Peet x

angela kempers 19-05-11 15:16:49

Hoi Petra,
Eindelijk lag die dan op de deurmat!!!!Na vele maanden wachten, Niels kon zijn geluk niet op!! Heerlijk, om je kind zo blij te zien.We hebben je boek allemaal met veel plezier gelezen,en zullen dat nog vele malen doen!!Heel leerzaam en herkenbaar, bedankt en wie weet tot een volgend exemplaar!!!
Groetjes Angela


Reactie:
Hai Angela!
Ja, het was een hele beproeving voor Niels! Hij wist natuurlijk al een jaar dat Geel uit zou komen. Hij kon wel meteen meemaken hoe het is als aankomend schrijver. Dat je veel geduld moet hebben, de moed nooit op moet geven, in jouw boek moet blijven geloven en het hele proces van veranderen en aanpassen.
Maar het product mag er zijn! Ik ben er ook trots op.
Nou Niels nog. Ben benieuwd naar zijn eerste 'kindje'.
Groetjes,
Petra

Marjon Beckers 17-05-11 19:25:28

Hallo Petra,
Ik ben weken geleden al enthousiast gemaakt door Niels. Je boek zou bijna uitkomen en we konden niet wachten het te gaan lezen. Vandaag was het zover. Ik kreeg van de moeder van Niels jouw mooie boekje met voorin zelfs een stukje door jou geschreven.
Ontroerd heb ik het leven van Geel gelezen, wat is het een mooi verhaal. Zo herkenbaar en eigenlijk zo simpel. Ik zal nog vaak aan Geel denken en haar bedanken voor haar wijze les.
Veel succes met je boek!
Groetjes,
Marjon Beckers


Reactie:
Lieve Marjon,
Dank je wel. Ja, ik weet het, Niels heeft enorm meegeleefd.
De reactie voorin heb je dan ook aan hem te danken; hij had het boekje mee naar school genomen om het te laten signeren.
Leef jouw kleur en geniet ervan!
Hartelijke groet,
Petra

annette van den bogaert 16-05-11 15:30:50

Hoi Petra,
Wat heb je een mooi boekje geschreven, zowel tekst als illustratie. Ik vond het ontroerend. Ik ga het zeker volgend jaar in mijn nieuwe groep gebruiken. Onze leerlingen kunnen jou vast wel inspireren om een nieuw boek te schrijven. Geniet van het succes!

Groetjes,
Annette


Reactie:
Nou, dank je wel! Nogmaals.

annette van den bogaert 15-05-11 22:40:56

Hoi Petra,
Wat een mooi boekje heb je geschreven. Inhoud en illustratie vind ik roerend. Ik ga het boekje volgend schooljaar zeker gebruiken. Succes met het volgende boekje. Laat je maar inspireren door onze leerlingen.
Geniet maar van het succes!
Groetjes,
Annette


Reactie:
Dank je wel, lieve collega juf!
Leuk dat je mijn boekje volgend schooljaar gaat gebruiken!
Laat me weten hoe 't ging.
Ik hoop dat veel juffen het gaan gebruiken.
Liefs,
Peet x

yari 15-05-11 15:14:50

hoi petra.het is een heel leuk boek.je tekent erg mooi.ik heb mijn boekbespreking er over gehouden.ik heb een 7,5 gekregen.
groetjes yari


Reactie:
Hai lieve Yari,
Goed hoor, een 7,5! Ik hoop dat jij een inspiratie zult zijn voor meer kinderen, om hun boekbespreking over Geel te houden!
Succes met kampioen worden met voetbal; jullie staan nu nog op een gedeelde eerste plaats! Met zo'n keeper (jij) en spits (Noël) gaat dat helemaal goedkomen!
Ik hou van je.
Peet x

 Patricia Stikvoort 12-05-11 19:37:06

Beste Petra,
Wat een prachtig boek is dit! Gister heb ik het meteen gebruikt tijdens de kinderyogalessen. De kinderen waren heel enthousiast en we hebben er lang over nagepraat en daarna allemaal heel hard geroepen "ik ben goed, precies zoals ik ben!" Natuurlijk kreeg iedereen zo'n mooie kaart mee naar huis en tot slot nog de mandala van Geel ingekleurd. Dankjewel voor dit mooie boek en veel succes met alles waar je mee bezig bent.
Hartelijke groet van Patricia


Reactie:
Lieve Patricia,
Wat geweldig om te lezen! Ik heb 'n smile van oor tot oor.
Wat leuk dat je het boek meteen hebt gebruikt!
Als iedereen nou eens begrijpt dat ie goed is, precies zoals ie is, dan wordt dit vast een liefdevollere wereld. Want als je jezelf kunt accepteren en respecteren, kun je een ander ook accepteren en respecteren, precies zoals hij is. En hup: nooit meer oorlog!
Dank je wel voor je reactie en veel plezier met het boek!
Liefs,
Petra

Sophie Tuinder 11-05-11 16:02:30

WOW wat een geweldige boek; voor jong en oud!
Lieve Petra ik ben zo trots op jou!
Je bent mooi..geel!


Reactie:
Dank je wel lieve Sophietje,
Jij gaat ook nog verder knallen in dit leven; je hebt genoeg in je! Zo kon jij fantastisch pianospelen en zingen, om maar eens 2 kwaliteiten van je te benoemen. En kijk wat je al bereikt hebt in Afrika, wat voor liefde je hebt neergezet bij al die kindjes. Ben natuurlijk zeer benieuwd wat voor prachtigs jij nog meer in jezelf naar boven gaat halen.
Hou me op de hoogte.
Liefs,
Peet x

Jasmijn Verlaan of eigenlijk m 10-05-11 20:02:30

Beste Petra,
Wat een ontzettend leuk boek heb jij geschreven. Zo herkenbaar, ook voor volwassenen. De manier waarop jij het hebt geschreven en ook met de oefeningen erbij bieden een mooie opening om hier over te praten. Ik en vooral mijn 5 jarige dochter, Mare zijn erg enthousiast!
Nu heb ik ook nog een praktisch vraagje. Mare wil heel graag de tekeningen hebben om zelf in te kleuren. Ik heb op je website gekeken maar op een of andere manier krijg ik ze niet gedownload. Ik krijg steeds een foutmelding en dan de melding dat internet het niet meer doet. Maar goed ik zal je niet verder vermoeien met de technische problemen aan deze kant. Maar mijn vraag is of jij ze wellicht aan mij toe kan zenden als bijlage bij een email. Dat zou Mare heel fijn vinden.
Ik hoor graag of dit kan. En ik hoop dat veel ouders dit boek in huis halen om voor te lezen aan hun kind.
Groetjes,
Jasmijn Verlaan


Reactie:
Lieve Mare en Jasmijn,
Dank je voor jullie lieve woorden!
Wat fijn dat Mare de kleurplaten wil kleuren. Ik hoop dat ook veel volwassenen dat zullen doen, en de kleuren lekker laten binnenkomen.
Ik heb zelf nog even geprobeerd mijn kleurplaten te downloaden (gewoon via mijn site www.hoegeelweergeelwerd.nl), maar mij lukt dat wel. Ik ben ook niet zo technisch, dus ik zal jouw mail even doorsturen aan mijn uitgeefster; zij heeft de tekeningen laten inscannen.
Ik hoop ook dat veel ouders het boekje zullen voorlezen aan hun kind. En vooral dat ze in gesprek komen met hun kind. Zodat meer kinderen zich gehoord en begrepen voelen en er meer liefde en licht op de wereld zal komen.
Liefs,
Petra

Henny van Dijk 08-05-11 21:10:42

Hai Petra,

Na lang zoeken heb ik het gevonden JOUW BOEK,knap hoor ziet er goed uit.
Ik wil graag een boekje en dan wil ik graag een handtekening
Heb je een leuke en fijne vakantie gehad !
Zie je gauw
x Henny


Reactie:
Ja cool hè, ben er ook erg trots op.
Uiteraard krijg jij een handtekening van me, zelfs een speciale boodschap!
Ja, mijn vakantie was heerlijk. Jullie 't camperen overleefd?
Tot snel,
Peet x

1 2 3 4
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand