Jurjen Backer Dirks 09-06-21 18:13:23

Vandaag onze 8 maanden Mechelse herder Bicou voor het eerst dagje naar Douwe gebracht. Super;een man met een echt honden hart. Duidelijk . Goed voor de honden en …. Bicou mag de hele dag los lopen waar hij wil. Waar zie je dat nog? Dat zou iedere hond toch willen als hij dagje elders is! Helemaal super!

Mariëtte en Peter 16-05-21 11:18:24

Van 30 april tot 11 mei ging Tessa voor het eerst logeren bij Douwe.
Dit na elkaar al enige malen te hebben ontmoet en goede berichten van familie die hun honden daar ook brengen.
Het was het ruime uur rijden meer dan waard.
Douwe en zijn partner Renske zijn toppers die hun huis compleet in teken van de honden hebben staan.
De honden die worden opgevangen zijn gewoon in en om hun huis zonder in een kennel of bench te moeten. Dat is nou juist ook wat wij voor onze Tessa zochten.
Ze is bij ons komen wonen na een liefdevol bedoelde start door haar vorige baasjes. Helaas ging de relatie over en konden zij niet meer de opvoeders zijn die Tessa nodig had.
Holderdebolder ging ze (al hadden wij anders bedacht) de avond van kennismaken met ons mee. We hadden niet de tijd die we wilden om haar te laten wennen.
De socialisatie bij hen en nu ook bij ons zorgde ervoor dat Tessa uit onzekerheid uitvalt naar mens en dier, maar ook niet altijd.
Dat maakt dat wij ook niet stabiel genoeg zijn in het vertrouwen
dat het goed gaat.

De ruime week bij Douwe zou wat ons betreft een reset/nieuwe start zijn voor Tessa en ons.
En niets is minder waar.
Douwe ging naast de zorg voor de andere honden ook apart met Tessa aan de gang.
Fietsen, niets zeggen maar door houding Tessa aansturen zoals het ook hoort en haar in de roedel haar pleje laten vinden.
Nu borduren wij vol vertrouwen hierop verder en hebben met hier en daar een schoonheidsfoutje een geweldige nieuwe start gemaakt met onze lieve schat.

Dank je Douwe voor jou tomeloze liefde voor alle honden die onder jou hoede komen.
Wij zullen je dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een goede oppas zoekt voor zijn/ haar hond.  Maar ook ook misschien te socialiseren/resetten.
Veilige en  huiselijke omgeving maakt de stap naar verder borduren in eigen omgeving makkelijker.
Niet uit het oog verliezende dat je dan wel consequent door moet gaan.

ellen 03-05-21 09:30:04

Sinds enige tijd past Douwe op mijn buitenlandse hondje Choppi. Choppi is door wat hij allemaal heeft meegemaakt wantrouwend naar andere mensen, met name mannen. Bij Douwe voelde Choppi zich als snel veilig en vertrouwd. Douwe heeft een natuurlijk overwicht over honden door zijn rustige en standvastige manier van doen voelen honden zich snel heel veilig. Onlangs heeft Choppie zelfs een nachtje overnacht, wat ook heel goed is gegaan. Ik kreeg berichtjes en foto's via de app toegestuurd. Ik vond het zelf spannender dan het hondje zelf want die had het prima naar zijn zin. Als ik de autodeur open doe als ik Choppi breng is hij voordat ik het in de gaten heb al binnen, zo fijn vindt hij het daar en dat geeft jezelf ook een fijn en vertrouwd gevoel zodat je rustig naar je werk kunt gaan!!

Bas 21-02-21 19:30:53

Onze hond Joep gaat nu al bijna een jaar enkele dagen per week naar
Douwe als wij aan het werk zijn. Hij is altijd (ook last minute) welkom. Voor Joep is het altijd weer een feest om naar Douwe te gaan. Hij komt vaak goed
moe thuis van een hele dag ravotten. Douwe zorgt altijd goed voor hem en heeft overduidelijk een groot hart waarin ruimte is voor elke hond!

Amarins Holtrop 01-02-21 13:13:29

Gister onze Zoë weer opgehaald na een weekend bij Douwe! Ik kon mijn pup met een gerust hart bij Douwe achterlaten. Zoë heeft heerlijk met de andere honden kunnen spelen.

 Don 07-12-20 15:33:09

Super website heb je!

Sietske Dijkstra 14-11-20 12:51:11

Goedemiddag Douwe, via een kennis hoorde ik positie berichten over u als hondenoppas. Ik heb Google aan geslingerd en zo ben ik op uw site gekomen. Mijn vraag is” mag ik een keer bij u komen kijken?” Wij wonen in Oostrum vlak boven Dokkum. Ik krijg regelmatig van dorpsgenoten en vrienden de vraag “ wil jij op onze hond passen?” Het heeft me altijd aangetrokken; een kleinschalige hondenopvang. Een hond die een mooie dag heeft bezorgd mij een glimlach op het gezicht. In mijn beleving was ik altijd te veel aan het werk maar ik heb nu de kans op een andere baan waardoor ik veel meer thuis zou kunnen zijn. Ik zou u heel veel kunnen vragen via de mail maar persoonlijk lijkt het mij leuk en informatief om bij u thuis langs te komen. Ik hoor het graag van u
Vr gr Sietske

Jacintha 10-08-20 09:33:55

Gisteren onze Coco weer opgehaald na 2 weken vakantie, ze heeft een toptijd gehad! Echt een aanrader bij deze hondenliefhebbers! Mooie ruimte waar de honden heerlijk kunnen spelen en alle aandacht krijgen!

Joep 07-08-20 21:45:59

Ons mopshond Joep heeft een prachtige tijd gehad bij Douwe. En heeft veel geleerd van de andere honden.
Aan aandacht niks te kort! Helemaal top

Edens 07-08-20 14:37:31

prima opvang, de hond heeft twee weken vakantie gehad, net als wij. Aanrader.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies