Bas 21-02-21 19:30:53

Onze hond Joep gaat nu al bijna een jaar enkele dagen per week naar
Douwe als wij aan het werk zijn. Hij is altijd (ook last minute) welkom. Voor Joep is het altijd weer een feest om naar Douwe te gaan. Hij komt vaak goed
moe thuis van een hele dag ravotten. Douwe zorgt altijd goed voor hem en heeft overduidelijk een groot hart waarin ruimte is voor elke hond!

Amarins Holtrop 01-02-21 13:13:29

Gister onze Zoë weer opgehaald na een weekend bij Douwe! Ik kon mijn pup met een gerust hart bij Douwe achterlaten. Zoë heeft heerlijk met de andere honden kunnen spelen.

 Don 07-12-20 15:33:09

Super website heb je!

Sietske Dijkstra 14-11-20 12:51:11

Goedemiddag Douwe, via een kennis hoorde ik positie berichten over u als hondenoppas. Ik heb Google aan geslingerd en zo ben ik op uw site gekomen. Mijn vraag is” mag ik een keer bij u komen kijken?” Wij wonen in Oostrum vlak boven Dokkum. Ik krijg regelmatig van dorpsgenoten en vrienden de vraag “ wil jij op onze hond passen?” Het heeft me altijd aangetrokken; een kleinschalige hondenopvang. Een hond die een mooie dag heeft bezorgd mij een glimlach op het gezicht. In mijn beleving was ik altijd te veel aan het werk maar ik heb nu de kans op een andere baan waardoor ik veel meer thuis zou kunnen zijn. Ik zou u heel veel kunnen vragen via de mail maar persoonlijk lijkt het mij leuk en informatief om bij u thuis langs te komen. Ik hoor het graag van u
Vr gr Sietske

Jacintha 10-08-20 09:33:55

Gisteren onze Coco weer opgehaald na 2 weken vakantie, ze heeft een toptijd gehad! Echt een aanrader bij deze hondenliefhebbers! Mooie ruimte waar de honden heerlijk kunnen spelen en alle aandacht krijgen!

Joep 07-08-20 21:45:59

Ons mopshond Joep heeft een prachtige tijd gehad bij Douwe. En heeft veel geleerd van de andere honden.
Aan aandacht niks te kort! Helemaal top

Edens 07-08-20 14:37:31

prima opvang, de hond heeft twee weken vakantie gehad, net als wij. Aanrader.

André 06-08-20 12:06:18

Mees is voor het eerst bij Douwe en Rinskje geweest voor een week. Prima oppas, echte hondenliefhebbers. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader. Nogmaals bedankt!

Minke 31-07-20 20:59:30

Onze lieve golden retriever Andor is afgelopen week voor t eerst bij Douwe geweest. Wij waren met vakantie.
Wat heeft hij het daar ontzettend goed en leuk gehad. Hele lieve mensen met een hart van goud voor de honden.
Echt een aanrader en wij komen zeker weten weer als we weer oppas nodig hebben.
Douwe en Rinskje: nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede zorgen.

Christine 28-07-20 15:54:34

Onze Jackie (Jack Russell) heeft een week bij Douwe gelogeerd. Zij was altijd vrij angstig in het contact met andere honden, maar na een paar dagen meegedraaid te hebben in Douwes roedel is zij over haar angsten heengekomen. Toen we haar ophaalden dartelde ze vrolijk tussen 15 andere honden. Ongelofelijk! We zijn erg blij met de deskundige begeleiding en goede zorgen die Jackie bij Douwe gekregen heeft tijdens onze vakantie. Dat Jackie daarnaast ook gesocialiseerd is is helemaal top.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies