André 06-08-20 12:06:18

Mees is voor het eerst bij Douwe en Rinskje geweest voor een week. Prima oppas, echte hondenliefhebbers. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader. Nogmaals bedankt!

Minke 31-07-20 20:59:30

Onze lieve golden retriever Andor is afgelopen week voor t eerst bij Douwe geweest. Wij waren met vakantie.
Wat heeft hij het daar ontzettend goed en leuk gehad. Hele lieve mensen met een hart van goud voor de honden.
Echt een aanrader en wij komen zeker weten weer als we weer oppas nodig hebben.
Douwe en Rinskje: nogmaals ontzettend bedankt voor alle goede zorgen.

Christine 28-07-20 15:54:34

Onze Jackie (Jack Russell) heeft een week bij Douwe gelogeerd. Zij was altijd vrij angstig in het contact met andere honden, maar na een paar dagen meegedraaid te hebben in Douwes roedel is zij over haar angsten heengekomen. Toen we haar ophaalden dartelde ze vrolijk tussen 15 andere honden. Ongelofelijk! We zijn erg blij met de deskundige begeleiding en goede zorgen die Jackie bij Douwe gekregen heeft tijdens onze vakantie. Dat Jackie daarnaast ook gesocialiseerd is is helemaal top.

Leonoor 29-06-20 17:02:37

Patou heeft een super tijd gehad bij Douwe en zijn hondenvrienden. Hij heeft veel geleerd van de andere honden (Patou is nog maar 1 jaar), veel gespeeld en kwam positief afgepeigerd terug. Vol vertrouwen en met veel plezier komt Patou zeker weer logeren, Douwe! Succes dan weer met hem op de fiets ;-) Hahahaha

R vd Wal 24-05-20 23:02:09

Douwe is een hondenliefhebber in hart en nieren. Noemt zichzelf wel eens gekscherend, hondsdol. Maar dat is hij dus ook echt, dol op honden! Een plek bij hem in huis, is een thuis voor iedere hond, een plek in een fijne roedel, waar zijn 2 grote ijsberen, broer en zus Pyr de baas zijn. Kortom een machtig mooie plek om uw hond veilig achter te laten, tijdens een vakantie of dagje weg. Een echte aanrader!

Fienke 26-02-20 09:54:00

Onze Guusje (Berner Sennenhond) heeft een midweek bij Douwe gelogeerd. Geen kennels en Douwe gaat met de honden uit, fijn! Guus was relaxed en gewoon zichzelf toen ze weer thuis was. Daaruit kan ik afleiden dat ze het prima heeft gehad. Douwe nogmaals bedankt.

F Wijshake 21-12-19 18:34:33

Mijn hond Hidde is een aantal keren bij Douwe geweest. Hij vond het fantastisch. Douwe ontzettend bedankt voor je goede zorg, je bent een fantastische oppas voor de honden. Heel erg bedankt voor alles!!!!

Bijlow 08-11-19 13:51:11

Onze hond bijlow heeft het er uitstekend naar zijn zin gehad hij is nu drie x bij Douwe geweest
Hij komt altijd afgepeigerd thuis maar dat is ook wel fijn ,
We brengen hem zeker weer naar Douwe
Het is een uitstekende oppas voor je hond/ honden
Douwe bedankt

Patricia van oudheusden 27-10-19 11:29:51

Het was de eerste keer dat wij zonder luna op vakantie gingen,dus best spannend voor luna en voor ons.maar luna heeft zich volgens mij goed vermaakt(ook 1 keer met de koelkast🙈) luna ligt nu heerlijk te slapen op haar plaats. Douwe ontzettend bedankt voor de goede zorgen!!
En zeker tot de volgende keer

Gideon & layla en pablo 15-10-19 20:21:03

Onze eerste keer weg zonder hond een vakantie van dik acht dagen. Onze hond is super hyper en heeft onwijs veel energie. Daar wist douwe wel raad mee, pablo heeft zich optimaal vermaakt en dagen lang gespeeld met alle honden bij douwe. Hij heeft zijn plaats daar gauw leren kennen in de roedel. Hier waren we eert nogal huiverig voor. Maar dat nergens voor nodig zowel wij als pablo hebben een super vakantie gehad! de volgende keer kloppen we zeker weer aan! Pablo is veel rustiger geworden na zijn verblijf, wnergiek blijft ie natuurlijk nog wel! Douwe bedankt!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies