Theo 12-10-22 20:20:18

Falco is een week bij douwe geweest,meneer is erg lief met de honden en weet heel goed met de honden om te gaan.
Falco heeft er een leuke week gehad.
Ik breng hem de volgende keer weer geheel zorgeloos naar toe
Top adres

Sanne 25-09-22 21:08:48

Bij Douwe en Rinskje kan ik de hond met een gerust hart achter laten.
Wat een fijne oppas!
Honden zijn daar 'de Koning te rijk'
Bedankt!!

Esther 31-08-22 20:39:25

Nou hier een berichtje van mij De honden komen altijd bij jou als ik vakantie heb
ik weet dat er goed op gepast word en vindt het altijd fijn dat ik je kan appe en foto’s/ filmpjes zie van mijn schatjes jullie zijn toppers voor mijn hondjes ????????

Cynthia 22-08-22 21:40:48

Wat een fantastische plek voor honden bij Douwe en Rinskje. Ze mogen vrij in huis en de tuin, er wordt met ze gewandeld en vaak worden ze ook nog eens geborsteld. Maar belangrijker nog; er wordt met liefde voor ze gezorgd. Dat stralen ze beiden uit. Ik breng mijn honden Yara en Binky al jaren bij Douwe, en laat ze met een gerust hart achter. Ook heel fijn dat er altijd even een appje gestuurd mag worden hoe het met de honden gaat. En de foto's die voorbij komen. Ook hebben Douwe en Rinskje meerdere keren in noodsituaties op de honden gepast. Super fijn! Ik raad deze plek zeer zeker aan.

Bart 15-08-22 14:57:25

Door onze last-minute vakantie boeking, konden we geen plekje vinden voor onze husky/akita. Door een tip van iemand kwamen we bij Douwe uit. En daar hebben we zeker geen spijt van gehad.. tussen door werden er leuke filmpje en foto’s geplaatst op Facebook. Zodat we konden zien hoe goed ze eruit zag en verzorgd werd.. wij komen zeker bij hem terug. En nogmaals bedankt

Kristel Boer 12-08-22 18:33:27

Wij hebben vandaag onze pyreneese berghond na drie weken vakantie weer opgehaald. Ik weet niet voor wie van ons het de leukste vakantie was, de hond of wij. Tussentijds hebben wij genoten van de tussentijdse foto's en filmpjes die Douwe maakte. Wij moeten er bijna 2,5 uur voor rijden maar ik zou het zo weer doen. Met een gerust hart je honden vriend achterlaten is me een hoop waard. Veel dank aan Douwe en Rinskje!! Tot een volgende keer

wieger jellema 01-08-22 13:58:22

na stad en land te hebben afgezocht was douwe als nog mijn redder in nood, na elkaar even te hebben ontmoet heb ik toby achter gelaten, en ik moet zeggen in hele goeie handen. toen ik hem zaterdag weer ophaalde was hij super vrolijk en was aan het spelen met alle andere honden. douwe heeft heel goed op toby opgepast en de volgende keer ga ik douwe als eerste bellen mocht ik weer een oppas nodig hebben.
dit is zeker een topplek

Paul posthuma 22-07-22 15:20:28

Net mijn hond weer opgehaald na een week te zijn logeren bij douwe.
Vond het spannend om hem weg te brengen was de eerste x in 9 jaar dat mijn hond te logeren ging.
Na aankomst gelijk het gevoel het zit wel goed douwe heeft echt verstand van honden.
Nu weer thuis lig mijn hond uitgeteld op zijn plaats.
Douwe dank je wel voor de goeie zorgen.
En tot snel..
Dit is zoveel beter dan een pension baco kijkt nu al uit na de volgende x
En ook nog heel erg bedankt voor het speel touw????

Heleen 25-06-22 11:32:53

Fantastisch!!
Mijn 2 Bordeauxdoggen zijn 11 dagen wezen logeren, 1 van hen heeft zware Epilepsie met 3 soorten medicatie.
Ze waren meer dan welkom bij Douwe.
Mijn angst voor cluster aanvallen was groot, en dit gebeurde dus ook tijdens de logeerpartij.
Mijn reu begint altijd te blaffen als mijn teef en asnval krijgt, en wonder boven wonder, 1 van Douwe zijn Ijsberen deed dit ook!
Douwe heeft precies gehandelt zoals we hadden afgesproken, na 4 clusters plus Valium ging ze slapen en de volgende dag was er niets meer aan haar te merken.
De huissituatie bij Douwe is perfect voor honden, geen kennels, maar huiskamer, tuin yot hun beschikking.
Absolute aanrader, ik (en mijn buffels) zijn fan!!!

Helene en Dolax 30-05-22 21:08:09

Wat een fantastische plek voor honden!!! Gisteren mijn Duitse herder gebracht voor een kort logeerpartijtje. Bij de eerste kennismaking 2 weken eerder was het voor mij al duidelijk;hier zit hij goed. Vandaag haalde ik hem weer op en hij was bekaf maar voldaan. Ik heb me geen seconde zorgen gemaakt of het wel goed zou gaan. Zo fijn om te horen dat zij hetzelfde zien in mijn DH als ik, een lieve zachtaardige hond. Omdat hij sociaal niet zo goed is met andere honden mag hij elke week een dag komen om dat te leren en op dezelfde dag als zijn nieuwe hondenvriend. Ik word hier zo gelukkig van en mijn hond ook!! Heel erg bedankt Douwe en Rinksje en tot de volgende keer!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies