Margriet & Martijn 12-09-19 22:36:35

Wat vonden we het moeilijk ... onze Dex (boxer van bijna 3) was nog nooit zonder ons geweest... en nu ... nu ging ie logeren bij Douwe en Renskje... 10 hele dagen nog wel!

Nou... wij vonden het moeilijker dan Dex haha. Dex heeft zijn eigen vakantie gevierd, heeft veel nieuwe vriendjes gemaakt en is niks tekort gekomen!

Het was mooi om te zien hoe Dex zich op Douwe richtte en fantastisch te horen dat Dex zijn vertrouwde boxer-boeven-streekjes ook bij Douwe en Renskje liet zien. Hij voelde zich thuis!

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en weten dat we nu wel vaker weg durven en kunnen. Een echte aanrader!

We zijn nu twee dagen thuis ... Dex is nog afgepeigerd en heerlijk relaxed!

Douwe & Renskje bedankt voor de goede zorgen! We gaan elkaar vaker zien!

alberdina 12-09-19 07:48:33

Mijn honden Moos, Gilles en Ruthie hebben zich kostelijk vermaakt bij Douwe, en zijn heerlijk geborsteld en geföhnt bovendien, En ze willen best weer komen, maar we gaan dit jaar naar Portugal. Naar zee bij Viana Do castelo.

sierk dijkstra 04-09-19 19:16:28

sinds afgelopen zaterdag is het genieten met en van roan

Boon 30-08-19 20:03:18

Onze Bailey heeft 3 nachten bij Douwe gelogeerd. Het was haar 1e x logeren en we vonden het allen spannend. Maar bij Douwe was ze goed te plek. Ze kreeg de tijd om te wennen en los te komen. Dat ging zo goed dat ze de 2e dag al weer ging eten. We zijn blij haar weer thuis te hebben maar zodra het nodig is zal ze zonder zorgen weer bij Douwe worden gebracht. Bedankt voor de goede zorgen Douwe en Renske!!

Veenstra 20-08-19 21:47:45

Ondertussen alweer een anderhalve week thuis, maar ik kon nu eindelijk Djoey vragen hoe hij het heeft gehad.
Hij moest even op adem komen na 2 weken logeren. Heel veel gespeeld en geouwehoerd. Zijn tong past weer volledig in zijn bek.

Djoey heeft het goed gehad, er is goed op hem gepast en zou er zo weer heen willen. Ook wij zijn tevreden met het plekje die hij hier had.
We vonden het ook erg leuk om af en toe Djoey op Facebook voorbij zien komen.

Dank je wel Douwe

Brianne hut 19-08-19 11:06:13

Ik had Douwe verteld over mijn hond bayko, dat hij niet echt goed reageerd op andere honden. Ben met Douwe in overleg gegaan om een dag bij hem langs te komen. Douwe heeft mij en bayko op gehaald en we zijn er een hele dag geweest. Bayko vond dat erg spannend maar heeft zich netjes gedragen en wat Douwe heeft gedaan ik weet het niet maar hij loopt nu een stuk rustiger aan de riem en reageerd nu een stuk beter op andere honden. Douwe ga zo door, heb gezien dat alle honden stapel op je zijn en dat de welzijn van honden voor op staat bij jou

Rob 19-08-19 06:08:10

Douwe past al jaren af en toe een weekend of vakantie op onze honden en dat naar volle tevredenheid van onze honden en onszelf. Ze gaan er enthousiast naar toe en komen moe (van het spelen met alle andere honden) weer terug.geweldig om te zien hoe ze bij Douwe telkens opgaan in de dan aanwezige roedel.
We hopen dat je nog lang door gaat Douwe!

Patrick/batman 15-08-19 08:24:58

Hij komt hier zekker weer echt een aanrader top oppas nu lekker uitgeteld op de bank 👌

Gerard 15-08-19 07:18:32

Douwe prachtig hoe jij het allemaal regelt met die honden fantastisch .
We hadden Buddy dit jaar bij jou 2 weken en nog wat dagen en hij kwam moe terug en is nu weer de oude . Hij zag gezond uit en perfect had je hem geborsteld bij jou is hond gewoon hond en niet allemaal van dat betuttelen nee we hebben het plaatsje voor buddy gevonden en tot volgende keer kanjer goed bezig blijven op social media.

Jo komies 15-08-19 00:16:12

Type fout. Vallium is Callum en stond met bek vol tanden😁😁😁😁

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies