Boon 30-08-19 20:03:18

Onze Bailey heeft 3 nachten bij Douwe gelogeerd. Het was haar 1e x logeren en we vonden het allen spannend. Maar bij Douwe was ze goed te plek. Ze kreeg de tijd om te wennen en los te komen. Dat ging zo goed dat ze de 2e dag al weer ging eten. We zijn blij haar weer thuis te hebben maar zodra het nodig is zal ze zonder zorgen weer bij Douwe worden gebracht. Bedankt voor de goede zorgen Douwe en Renske!!

Veenstra 20-08-19 21:47:45

Ondertussen alweer een anderhalve week thuis, maar ik kon nu eindelijk Djoey vragen hoe hij het heeft gehad.
Hij moest even op adem komen na 2 weken logeren. Heel veel gespeeld en geouwehoerd. Zijn tong past weer volledig in zijn bek.

Djoey heeft het goed gehad, er is goed op hem gepast en zou er zo weer heen willen. Ook wij zijn tevreden met het plekje die hij hier had.
We vonden het ook erg leuk om af en toe Djoey op Facebook voorbij zien komen.

Dank je wel Douwe

Brianne hut 19-08-19 11:06:13

Ik had Douwe verteld over mijn hond bayko, dat hij niet echt goed reageerd op andere honden. Ben met Douwe in overleg gegaan om een dag bij hem langs te komen. Douwe heeft mij en bayko op gehaald en we zijn er een hele dag geweest. Bayko vond dat erg spannend maar heeft zich netjes gedragen en wat Douwe heeft gedaan ik weet het niet maar hij loopt nu een stuk rustiger aan de riem en reageerd nu een stuk beter op andere honden. Douwe ga zo door, heb gezien dat alle honden stapel op je zijn en dat de welzijn van honden voor op staat bij jou

Rob 19-08-19 06:08:10

Douwe past al jaren af en toe een weekend of vakantie op onze honden en dat naar volle tevredenheid van onze honden en onszelf. Ze gaan er enthousiast naar toe en komen moe (van het spelen met alle andere honden) weer terug.geweldig om te zien hoe ze bij Douwe telkens opgaan in de dan aanwezige roedel.
We hopen dat je nog lang door gaat Douwe!

Patrick/batman 15-08-19 08:24:58

Hij komt hier zekker weer echt een aanrader top oppas nu lekker uitgeteld op de bank 👌

Gerard 15-08-19 07:18:32

Douwe prachtig hoe jij het allemaal regelt met die honden fantastisch .
We hadden Buddy dit jaar bij jou 2 weken en nog wat dagen en hij kwam moe terug en is nu weer de oude . Hij zag gezond uit en perfect had je hem geborsteld bij jou is hond gewoon hond en niet allemaal van dat betuttelen nee we hebben het plaatsje voor buddy gevonden en tot volgende keer kanjer goed bezig blijven op social media.

Jo komies 15-08-19 00:16:12

Type fout. Vallium is Callum en stond met bek vol tanden😁😁😁😁

Jo komies 15-08-19 00:12:01

Ooit kwam ik in contact met douwe. Zocht door ziekte oppas voor mn bouvier wanda. Liefst geen kennel opvang maar huislijk en dat was mogelijk. Kon dr altijd terecht. Bellen hoe het met wanda ging en zn geweldig hond Valium die er voor zorgde dat alle honden hun plek wisten om een natuurlijk manier.

Wanda overleed net al Callum na jaren. Douwe ontwikkelde steeda meer in vorm van lijnen maken en knoopballen en prof vachtverzorging. Ondanks dat ik friesland had verlaten toch op bezoek om lijn te halen voor mn inmiddels labrador lana die nogal trok aan de lijn. Ja ook nog na 4 diploma's van hondenschool. Douwe stelde voor lana mee te nemen. Inmiddels was daar fait de roedelleider. Hield mn hart vast toen ik zag dat daar een bot lag van Fait. Kwam er wel binnen met een labrador die altijd trek heeft. Keek mn ogen uit. Gebeurde niks..er werd niks gezegd...Lana voelde natuurlijk wat bedoeling was. Niet bemoeien met bot van Fait. En dat gebeurde ook niet. Vervolgens na koffie met taart lijn proberen. Stukje lopen en dacht..dat word lachen. Mn vriend . Best een vent..dacht douwe laat maar zien en douwe deed dat. Ben vol tanden toen nog geen 200 meter verder lana netjes met slappe lijn naast Douwe liep. Niet te geloven. Weet niet hoe maar het lukt hem. Denk door de rust die er heerst. Altijd tevreden geweest. Kortom
.super oppas met nu ook nog hulp van dierenvriend Renske. Mensen die echt opvangen uit liefde voor honden. Grote verrassing. Ik doe veel voor honden in Spanje en ook al ben ik al jaren geen oppas meer nodig. Belangeloos doneerde douwe knoopballen voor een goeie doel. Super gewaardeerd. Thnaks voor alles.

Richard 01-08-19 18:21:11

Toppers bedankt!!! Onze pup heeft genoten als wij weer een plekkie nodig hebben komen we zeker terug de honden hebben t fantasisch bij jullie!!! Poot van Marley, groetjes van ons

 keimpe dieuwke de boer 27-07-19 16:23:06

Op vakantie maar de hond mee nee voor ons niet zo`n goed idee Onze Bello is niet gewent om overal mee heen en wij ook niet.! Maar dat moeten we een goede plek voor hem vinden en toen kwamen we uit bij Douwe en zijn Dochter huislijk en hebben tijd wat een gouden plekje voor hem en mocht u even zelf niet op uw hond kunnen passen is dit ZEKER een Aan rader deze mensen hebben een hart voor goud voor honden hun hele huis en tuin draait om de honden en geven elke hond ook nog persoonlijk aandacht .Bello licht nu thuis te slapen als een roosje na 14 dagen alle aandacht tussen zijn vreindjes nu weer in zijn 1-tje thuis Namens Bello bedankt voor de fijne vakantie Douwe en dochter TOP


b

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies