Baukje 16-07-19 20:43:31

Douwe heeft ons uit de brand geholpen met onze hond Senna.
Na contact en omstandigheden konden wij gelijk bij Douwe terecht.
Senna heeft het naar haar zin gehad en was doodop na al het spelen met de andere honden.
Bedankt voor alles.

Louise van doorn 13-07-19 18:30:54

Wat een super adres voor je hond.
Candy is hier 14 dgn geweest en heeft t supergoed gehad. Ze loopt nu al te zoeken naar haar vrienden. Douwe is erg rustig en heeft zeker overwicht. Candy ziet er na 14 dgn geweldig uit en loopt zo mooi als wat.
Dankje wel voor je goede zorgen, diep respect

 Margreet de Jong 07-07-19 09:53:36

Hallo,
Hebben jullie nog ruimte om onze hond in de vakantie op te vangen 25 juli - 11 augustus.
Het gaat om een middelgrote hond( soort kleine Toller). Hij speelt graag met andere honden, aan de riem vast kan hij wel brommen naar reutjes. Niet agressief.
We zijn wat laat ivm uitval van onze eigen oppas (vader heeft herseninfarct gehad).

Vr.gr. Margreet de Jong
Kollumerzwaag
Tel. 06 18241700

Erwin en Niels 14-06-19 11:19:37

Hallo Douwe,
Wat zijn we blij dat we je hebben gevonden. Onze beide hondjes Beau en Milan zijn daar trouwens ook heel blij mee. Ze vinden het reuze leuk bij jou en de andere honden.
We waren meteen overtuigd van je kunnen, omdat toen we bij je kwamen kijken er wel 14 honden waren, die na een blaf-begroeting, onmiddellijk weer rustig waren. En de hele tijd dat we waren bleef dat zo!
De boys zijn trouwens ook blij met hun mooie kralen-halsband....en nog geen teek weer gehad.
Kortom, topadres!

Rint en Hennie 04-06-19 19:25:24

Onze Buck de ruwhaar teckel kwam zwaar onder de indruk aan bij Douwe en de rest van de aanwezige honden. Hij moest echt wennen aan alle indrukken. Doordat hij eerst niet wou eten heeft hij bij Douwe op de schoot gegeten🥴. Uiteindelijk is het goed gegaan en werd meneer de teckel steeds vrijer in de omgang met de rest van de honden. Hij is bij Douwe prima verzorgd en komt vast weer logeren.

Rinskje van der Wal 04-05-19 23:29:08

Een dierenvriend in hart en nieren, iedere hond wordt gelijk behandeld, en vooral als hond!. Een aangeboren omgang met de honden die hier in de opvang komen, lopen met een groot tal honden tegelijk, is een fluitje van een cent en gebeurd met de "hannen ynne bûse!"

Jeannine 02-03-19 22:50:26

Boeff mh herder pup is heerlijk komen spelen in de opvang van douwe en kwam voldaan weer terug hij heeft het zo na zijn zin gehad dat ie snel weer komt spelen een keer. Poot en knuffel van boeff en bedankt namens mij en de vriendin van boeff, tessa tazz

 Jack&Els Bosgraaf 06-01-19 15:19:08

Nova( mech/holl.herder) en Bruce (Gr. bergh/labrador) mochten 14 dagen logeren bij Douwe , ze hebben het meer dan goed gehad. Douwe heeft zelfs met Nova gefietst en gewandeld! Tot nu toe was dit thuis niet mogelijk, Nova was exteem angstig voor verkeer. Weer thuis is Nova rustiger, het heeft haar goed gedaan. Douwe weet als geen ander goed om te gaan met honden, de honden logeren ook echt in hun huis en niet in een ( veredelde huiskamer) kennel. Ontzettend blij dat we dit adres gevonden hebben, gaan met een gerust hart op vakantie. Reuze bedankt, ook namens de honden, graag een vlg keer weer. Een aanrader voor iedereen die een liefdevol logeeradres voor de hond(en) zoekt . Hartelijke groet, Els

Manuela 26-12-18 11:54:54

Hey Douwe, je zult me vast niet meer kennen alhoewel als ik zeg Bikkel de Bordeauxdog dan weet je het waarschijnlijk wel, bij toeval kwam ik op je site en zag mijn Bikkeltje op de omslagfoto van de site staan..prachtig.Wat heeft hij daar altijd een fantastische tijd gehad, jij bent een dierenvriend en hart en nieren.Als wij vakantie hadden dan had de hond dat ook.Ik raad iedereen aan om hun hond bij jou te brengen mochten ze een goede oppas zoeken.
Groetjes Manuela Postema

Johan en Pauline 30-10-18 19:37:13

Onze hond logeerde laatst elf dagen bij Douwe.Hij biedt niet alleen goede faciliteiten.Het is met name zijn oprechte aandacht voor de honden die opvalt.Zijn kennis van hun gedrag verraadt een rijke ervaring over vele jaren.Dat geldt ook zijn inzicht in de wisselwerking tussen hond, baas en roedel.Het welzijn van het dier staat centraal. Dat blijkt ook uit de activiteiten die worden ondernomen.Behalve zijn professionaliteit is ook plezier in het dier merkbaar. Douwe geniet van wat hij doet.
Onze Cooper heeft het geweldig gehad, eindeloos spelen met andere honden. We hopen dat er komende zomer ook weer een plekje voor Cooper is.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies