Saskia Yntema 29-05-22 22:11:26

Spontaan een lang weekend weg! Hartstikke leuk maar waar laat je je Bullmastiff pup van 11 maanden? Via via hoorden we van Douwe en Rinskje. Gelijk gebeld en we mochten direct kennis komen maken. Onze Rico vond het eerst reuze spannend maar genoot zichtbaar van alle honden en gaf zich al snel neer terwijl wij afspraken maakten.
Rico is in totaal 5 dagen/4 nachten wezen logeren en wat hebben wij genoten van de beelden en verhalen over Rico. We zagen dagelijks wat langskomen op facebook en ook via de app was er snel reactie. Rico heeft het reuze naar zijn zin gehad! Mochten we weer eens spontaan wat ondernemen, waarbij onze kanjer eigenlijk niet mee kan, dan hopen we dat er voor Rico weer een plaatsje is bij dit fantastische stel. Ontzettend bedankt voor de goede zorgen!!

miranda van der kraak-bruins 22-05-22 21:02:32

onze pyreneese berghond hodor is net terug van zijn vakantie bij douwe .wij zijn een midweek op vakantie geweest en hebben hodor van zondag tot zaterdag naar douwe gebracht dit is de eerste keer dat hij ergens anders was dan bij ons wij vonden het best spannend en hodor natuurlijk ook maar toen mijn man met hodor bij douwe aan kwam was de klik er gelijk zowel bij mijn man als bij hodor wij wisten gelijk dit gaat helemaal goed komen deze lieve rustige man straalt iets uit dat gelijk een goed gevoel geeft bij mens en hond dus wij hebben hem met een gerust hart achter gelatenhodor moest natuurlijk de eerste dag wel even wennen maar heeft uiteindelijk zijn draai wel gevonden het mooie bij douwe is dat de honden vrij in huis en tuin rondlopen ze kunnen doen wat ze willen en hoeven niet in kennels 3 keer per dag een wandeling en leven en spelen in huiselijke kring kortom een honden paradijs die met liefde door douwe en zijn vriendin rinske word gerund ik beveel deze oppas dan ook van harte aan als je met een zorgeloos gevoel op vakantie wil.wij zullen onze hodor hier zeker nog eens naar toe brengennogmaals bedankt voor de goede zorg
mvg
miranda marcel en hodor van der kraak

Joep 08-05-22 16:17:55

Hele fijne plek om je hond te brengen, huiselijk en vertrouwd.
Ons Mops Joep heeft het prima naar zijn zin gehad.
Mooi om te zien hoe goed alle honden het daar hebben.

ebe van der molen 16-03-22 11:48:53

Onze hond is inmiddels twee keer vier dagen onder de hoede genomen door hondenoppas Hurdegaryp.Prima verzorging, de hele dag met een groep honden en regelmatig erop uit.
Douwe bedankt en tot de volgende keer.
ebe

 Cor Scheepstra 13-03-22 15:12:31

Na een logeerpartij van ruim 8 weken hebben we eergisteren onze labrador Bo overgedragen aan zijn nieuwe baasjes. Door een tip van de dierenfysio zijn we bij Douwe en Rinskje terechtgekomen. Een geweldige en unieke ervaring voor ons in een moeilijke periode. Met gerust hart hebben we Bo bij hun achtergelaten en met bewondering de beelden op FB gevolgd. We hebben Douwe leren kennen als een rustig en onverstoorbaar persoon met respect voor zijn inzet. Een prima plek voor een tijdelijke opvang.Wij houden hier goede herinneringen aan over en indien zich dat voordoet weer een beroep op hem doen. Een topper !!

Jelle 08-02-22 08:48:31

Wij hebben laatst Kyra een dagje en inmiddels op al 2 dagen (inclusief een nacht) bij Douwe gebracht.
We konden merken dat Kyra het prima naar haar zin heeft gehad. Douwe weet veel van honden en is gewend voor een grote roedel te zorgen. Lekker onder soortgenoten, veel leuker voor Kyra dan in een kennel zitten!
Zodra we een dagje/weekendje weg moeten zonder Kyra is Douwe ons adres!

Inge Maas 28-12-21 14:16:19

Voor het kerstweekend zochten we een noodopvang. Onze Berner Bear (2 jaar) vond het prachtig om in een roedel te zijn. Douwe vertelde dat Bear ook erg aanhankelijk was, zoals hij thuis ook is. Dat geeft een fijn gevoel, want dat betekent dat Bear het naar zijn zin heeft gehad. S avond thuis was Bear wel helemaal uitgeput en is meteen gaan slapen
Bedankt voor je tijd en aandacht Douwe!

Ismene 05-12-21 12:15:02

lieve Douwe, over 2 weken komen Casjie en Dopey weer naar jou toe????????, zij weten het natuurlijk niet... anders zouden ze nu al heel blij zijn!
In october waren ze 8 dagen bij jou, in november 6 dagen, en nu straks weer, 9 dagen... Allebei zijn ze Pyrenese berghonden, Casjie is bijna 2 jaar oud, Dopey, onze macho pup, pas 17 maanden... Door de corona was hij in het begin van zijn leven slecht gesocialiseerd, we voelden ons heel schuldig, en nu bij Douwe leert hij met alle sorten honden te spelen.... met retrievers, terriers, tekels, chihuahua's, met Douwes eigen Pyrenese berghonden, Rinskjes Bono en nog vele andere honden...
Het is iedere keer een goed stuk rijden en ik verheug me als ik over de Afsluitdijk rij dat ik onze lievelingen weer in zo goede handen achterlaat bij Douwe. Het moment dat de twee uit de auto stappen en zich realiseren waar de reis naartoe ging, worden ze zooo vrolijk en ik ook!!!!! duizendkeer bedankt Douwe en Rinskje ????????????????????

Janny 11-10-21 17:06:05

Zelle is een weekje te logeren geweest. Hoewel wij er wel wat tegen op zagen (1e x maar nood breekt wet) heeft Zelle het prima naar haar zin gehad, helemaal happy toen we haar ophaalden en ze mag gelukkig wel weer komen. Bedankt!

Isha vd weg 22-09-21 14:48:12

Husky Ysera is 2 weken bij Douwe geweest, blij hondje opgehaald = een blije baas. Douwe laat ze uit, fietst met haar en word ook nog geborsteld e.d. erg blij mee! Waar vind je dat nou

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies