Jo komies 15-08-19 00:12:01

Ooit kwam ik in contact met douwe. Zocht door ziekte oppas voor mn bouvier wanda. Liefst geen kennel opvang maar huislijk en dat was mogelijk. Kon dr altijd terecht. Bellen hoe het met wanda ging en zn geweldig hond Valium die er voor zorgde dat alle honden hun plek wisten om een natuurlijk manier.

Wanda overleed net al Callum na jaren. Douwe ontwikkelde steeda meer in vorm van lijnen maken en knoopballen en prof vachtverzorging. Ondanks dat ik friesland had verlaten toch op bezoek om lijn te halen voor mn inmiddels labrador lana die nogal trok aan de lijn. Ja ook nog na 4 diploma's van hondenschool. Douwe stelde voor lana mee te nemen. Inmiddels was daar fait de roedelleider. Hield mn hart vast toen ik zag dat daar een bot lag van Fait. Kwam er wel binnen met een labrador die altijd trek heeft. Keek mn ogen uit. Gebeurde niks..er werd niks gezegd...Lana voelde natuurlijk wat bedoeling was. Niet bemoeien met bot van Fait. En dat gebeurde ook niet. Vervolgens na koffie met taart lijn proberen. Stukje lopen en dacht..dat word lachen. Mn vriend . Best een vent..dacht douwe laat maar zien en douwe deed dat. Ben vol tanden toen nog geen 200 meter verder lana netjes met slappe lijn naast Douwe liep. Niet te geloven. Weet niet hoe maar het lukt hem. Denk door de rust die er heerst. Altijd tevreden geweest. Kortom
.super oppas met nu ook nog hulp van dierenvriend Renske. Mensen die echt opvangen uit liefde voor honden. Grote verrassing. Ik doe veel voor honden in Spanje en ook al ben ik al jaren geen oppas meer nodig. Belangeloos doneerde douwe knoopballen voor een goeie doel. Super gewaardeerd. Thnaks voor alles.

Richard 01-08-19 18:21:11

Toppers bedankt!!! Onze pup heeft genoten als wij weer een plekkie nodig hebben komen we zeker terug de honden hebben t fantasisch bij jullie!!! Poot van Marley, groetjes van ons

 keimpe dieuwke de boer 27-07-19 16:23:06

Op vakantie maar de hond mee nee voor ons niet zo`n goed idee Onze Bello is niet gewent om overal mee heen en wij ook niet.! Maar dat moeten we een goede plek voor hem vinden en toen kwamen we uit bij Douwe en zijn Dochter huislijk en hebben tijd wat een gouden plekje voor hem en mocht u even zelf niet op uw hond kunnen passen is dit ZEKER een Aan rader deze mensen hebben een hart voor goud voor honden hun hele huis en tuin draait om de honden en geven elke hond ook nog persoonlijk aandacht .Bello licht nu thuis te slapen als een roosje na 14 dagen alle aandacht tussen zijn vreindjes nu weer in zijn 1-tje thuis Namens Bello bedankt voor de fijne vakantie Douwe en dochter TOP


b

Baukje 16-07-19 20:43:31

Douwe heeft ons uit de brand geholpen met onze hond Senna.
Na contact en omstandigheden konden wij gelijk bij Douwe terecht.
Senna heeft het naar haar zin gehad en was doodop na al het spelen met de andere honden.
Bedankt voor alles.

Louise van doorn 13-07-19 18:30:54

Wat een super adres voor je hond.
Candy is hier 14 dgn geweest en heeft t supergoed gehad. Ze loopt nu al te zoeken naar haar vrienden. Douwe is erg rustig en heeft zeker overwicht. Candy ziet er na 14 dgn geweldig uit en loopt zo mooi als wat.
Dankje wel voor je goede zorgen, diep respect

 Margreet de Jong 07-07-19 09:53:36

Hallo,
Hebben jullie nog ruimte om onze hond in de vakantie op te vangen 25 juli - 11 augustus.
Het gaat om een middelgrote hond( soort kleine Toller). Hij speelt graag met andere honden, aan de riem vast kan hij wel brommen naar reutjes. Niet agressief.
We zijn wat laat ivm uitval van onze eigen oppas (vader heeft herseninfarct gehad).

Vr.gr. Margreet de Jong
Kollumerzwaag
Tel. 06 18241700

Erwin en Niels 14-06-19 11:19:37

Hallo Douwe,
Wat zijn we blij dat we je hebben gevonden. Onze beide hondjes Beau en Milan zijn daar trouwens ook heel blij mee. Ze vinden het reuze leuk bij jou en de andere honden.
We waren meteen overtuigd van je kunnen, omdat toen we bij je kwamen kijken er wel 14 honden waren, die na een blaf-begroeting, onmiddellijk weer rustig waren. En de hele tijd dat we waren bleef dat zo!
De boys zijn trouwens ook blij met hun mooie kralen-halsband....en nog geen teek weer gehad.
Kortom, topadres!

Rint en Hennie 04-06-19 19:25:24

Onze Buck de ruwhaar teckel kwam zwaar onder de indruk aan bij Douwe en de rest van de aanwezige honden. Hij moest echt wennen aan alle indrukken. Doordat hij eerst niet wou eten heeft hij bij Douwe op de schoot gegeten🥴. Uiteindelijk is het goed gegaan en werd meneer de teckel steeds vrijer in de omgang met de rest van de honden. Hij is bij Douwe prima verzorgd en komt vast weer logeren.

Rinskje van der Wal 04-05-19 23:29:08

Een dierenvriend in hart en nieren, iedere hond wordt gelijk behandeld, en vooral als hond!. Een aangeboren omgang met de honden die hier in de opvang komen, lopen met een groot tal honden tegelijk, is een fluitje van een cent en gebeurd met de "hannen ynne bûse!"

Jeannine 02-03-19 22:50:26

Boeff mh herder pup is heerlijk komen spelen in de opvang van douwe en kwam voldaan weer terug hij heeft het zo na zijn zin gehad dat ie snel weer komt spelen een keer. Poot en knuffel van boeff en bedankt namens mij en de vriendin van boeff, tessa tazz

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies