Heleen Heerema 10-09-21 10:50:24

Wederom is Boris, een Berner Sennenhond van 11,5 jaar weer liefdevol opgevangen door Douwe en Renske. Met een gerust hart laat ik Boris achter voor 4 dagen. In die tijd verzorgd Douwe zijn vacht en legt hem op een stretcher vanwege zijn artrose in zijn voorpoten. Vanaf de grond komt Boris moeilijk overeind. Geweldig Douwe, ik ben blij met jou. De honden zijn in goede handen. Dank, en tot de volgende keer.????????

 Gerard de Ruiter 09-08-21 06:59:06

Beste Douwe het was leuk om buddy weer op te halen en zag er weer goed uit . Heerlijk gekamd afgestraind zoals hij hoort te zijn maar ja thuis verwennen we hem natuurlijk met van alles goed of niet goed maakt me niet uit . Dat herft buddy verdiend. Super bedankt voor de goede zorgen borstelen en waar hond hond is zoals het hoort. Een Gouden plekje Bij jou Douwe en Renske niet te vergeten. Tot de volgende oppas beurt geniet maar lekker van je rose en dik verdiend Douwe voor dat werk wat je allemaaldoet.

Iris 07-08-21 14:38:51

Onze lieve Odin is een weekje bij Douwe geweest. Na een goede aanbeveling zijn we bij Douwe uitgekomen. Onze lieve old englisch bulldog kruising wordt helaas niet overal toegelaten terwijl het een lieve schat van 1 jaar is. Douwe deed hier helemaal niet moeilijk over en Odin was van harte welkom. Met een gerust hart lieten we Odin achter. Tussendoor zagen we wat foto's en had Odin het erg naar zijn zin. Na een week hielden we een tevreden hond op en kon je zien dat hij het erg leuk had gehad. Douwe is zeker een aanrader voor iedereen!

Miriam Ryan 03-08-21 21:04:55

Mijn Pyr Ralph heeft twee heerlijke weken doorgebracht bij Douwe, Rinske, Rambo en Fait. Hij genoot met volle teugen van zijn verblijf en werd prachtig verzorgd door Douwe. Ik kan Douwe van harte aanbevelen voor elk hondenras, hij heeft echt een gave!

Henderika 02-08-21 10:44:11

Sinds een tijdje gaat onze Mechelse herder Ids naar Douwe.
Ids heeft uitval neigingen naar (vooral reuen), maar omdat ik een hekel aan hokken heb voor opvang, kwam ik bij Douwe uit.
Eerst telefonisch contact. De situatie uitgelegd. Douwe zei: geen probleem kom maar langs met Ids en kijken we even.
Ids ging eerst in de sluis. Douwe zijn pyr ging erbij. Ids zou even uithalen. De pyr corrigeerde Ids gelijk. Daarna 1 voor 1 de anderen erbij. Omdat iedereen rustig bleef en niks zei konden de honden zelf elkaar een plek toebedelen en was er niks aan de hand.
Ik was gerust. Ids wil nog wel eens uithalen, maar Douwe stapt er gewoon tussen en pakt degene even bij de wangetjes zo van ophouden. Ik zou dat niet durven als dat tussen 2 grote honden gebeurt en dat is waarom ik zo blij ben met Douwe en Rinskje natuurlijk. Het is vertrouwt. Je weet dat je hond niks tekort komt en (met mijn hond dat ie even op z’n plek gezet wordt als ie even uit wil halen en iedereen veilig is)
Verder wandelt En fietst Douwe heerlijk met de honden en zijn ze moe als ze weer opgehaald worden.
Ik hoop Ids hier nog vaak te mogen brengen.
Groetjes Henderika

Esther 31-07-21 21:27:55

Guus is drie weken met vakantie geweest bij Douwe.
Douwe is een hondenkenner en weet waar hij over praat.
Hierdoor liet ik Guus met een gerust hart achter tijdens onze vakantie . Ja, drie weken is niet niks.
We kregen leuke verhalen en foto’s tijdens onze vakantie. Guus heeft een goede verzorging gehad zowel medisch als bij alle dagelijkse behoeften .
En weet je wat, Guus mag zeker nog een keer uit logeren bij Douwe ????

Sabina en Arjen 30-07-21 18:37:51

Onze hond Bibi is een week bij Douwe geweest, tijdens de kennismaking mochten we even langskomen met Bibi en ervaren hoe het er aan toe ging bij Douwe. Toen al veel vertrouwen en na onze week vakantie helemaal tevreden! Met een gerust hart konden we op vakantie en kregen we zo nu en dan een bericht over hoe het ging. Heel fijn! Bedankt!

Ymkje 30-07-21 18:20:22

Fuji van 10 maanden heeft 14 dagen bij Douwes roedel gelogeerd. Ze vond het even wat spannend, maar toch gingen we met een gerust hart op vakantie. Douwe straalt rust uit, is duidelijk en wat fijn dat de honden vrij kunnen lopen, slapen en spelen. En wat leuk om zo af en toe een filmpje van een tevreden, enthousiaste of uitgetelde hond toegestuurd te krijgen, helemaal top!

Jurjen Backer Dirks 09-06-21 18:13:23

Vandaag onze 8 maanden Mechelse herder Bicou voor het eerst dagje naar Douwe gebracht. Super;een man met een echt honden hart. Duidelijk . Goed voor de honden en …. Bicou mag de hele dag los lopen waar hij wil. Waar zie je dat nog? Dat zou iedere hond toch willen als hij dagje elders is! Helemaal super!

Mariëtte en Peter 16-05-21 11:18:24

Van 30 april tot 11 mei ging Tessa voor het eerst logeren bij Douwe.
Dit na elkaar al enige malen te hebben ontmoet en goede berichten van familie die hun honden daar ook brengen.
Het was het ruime uur rijden meer dan waard.
Douwe en zijn partner Renske zijn toppers die hun huis compleet in teken van de honden hebben staan.
De honden die worden opgevangen zijn gewoon in en om hun huis zonder in een kennel of bench te moeten. Dat is nou juist ook wat wij voor onze Tessa zochten.
Ze is bij ons komen wonen na een liefdevol bedoelde start door haar vorige baasjes. Helaas ging de relatie over en konden zij niet meer de opvoeders zijn die Tessa nodig had.
Holderdebolder ging ze (al hadden wij anders bedacht) de avond van kennismaken met ons mee. We hadden niet de tijd die we wilden om haar te laten wennen.
De socialisatie bij hen en nu ook bij ons zorgde ervoor dat Tessa uit onzekerheid uitvalt naar mens en dier, maar ook niet altijd.
Dat maakt dat wij ook niet stabiel genoeg zijn in het vertrouwen
dat het goed gaat.

De ruime week bij Douwe zou wat ons betreft een reset/nieuwe start zijn voor Tessa en ons.
En niets is minder waar.
Douwe ging naast de zorg voor de andere honden ook apart met Tessa aan de gang.
Fietsen, niets zeggen maar door houding Tessa aansturen zoals het ook hoort en haar in de roedel haar pleje laten vinden.
Nu borduren wij vol vertrouwen hierop verder en hebben met hier en daar een schoonheidsfoutje een geweldige nieuwe start gemaakt met onze lieve schat.

Dank je Douwe voor jou tomeloze liefde voor alle honden die onder jou hoede komen.
Wij zullen je dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een goede oppas zoekt voor zijn/ haar hond.  Maar ook ook misschien te socialiseren/resetten.
Veilige en  huiselijke omgeving maakt de stap naar verder borduren in eigen omgeving makkelijker.
Niet uit het oog verliezende dat je dan wel consequent door moet gaan.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies