Sietze en Christa 14-10-18 13:34:23

Onze 2 duitse herders hebben een fantastische week bij Douwe gehad! Zazu is 8 en kijkt de kat uit de boom maar was heerlijk relaxed en lekker geborsteld en ontdaan van vervelende klitten. Wodan is een spring in het veld van 4 en was net zo relaxed na lekker wandelen, fietsen met Douwe en spelen met de andere honden. Fijn om te zien hoe het met de diversiteit aan honden er lekker in huis zonder kennels zo rustig aan toe gaat. En het leuke is, ze mogen nog eens komen!

Thea Paulusma 15-09-18 12:05:50

Onze 1 jaar oude Mechelse herder Gaia is 5 dagen bij Douwe geweest. Zij heeft het daar geweldig gehad. Douwe ging met haar wandelen en fietsen. Zij kon daar spelen met andere honden. Ze zat gelukkig niet in een kennel, maar sliep gewoon in een mand.
De bench die we mee genomen hadden, was niet nodig. Een huiselijke sfeer voor de honden! Een aanrader! We brengen haar volgende keer weer naar Douwe.

Harmen en Simone 11-08-18 12:35:46

Wij zijn 2weken op vakantie geweest en hebben onze hond Joey bij Douwe gebracht. Hij is hier met veel plezier geweest. Douwe stuurde een paar keer foto’s en filmpjes wat wij zeer waardeerde. Een echte aanrader om hem hier naar toe te brengen.

baukje 29-07-18 16:03:27

wij zijn 11 daagjes weg geweest op vakantie En onze vaste oppas ging mee. Dus om ons heen gekeken voor een goed en veilig plekje voor onze boxer pup Djoyca liefst in huiselijke kring, zodoende kwamen we bij Douwe terecht deze heeft heel goed op haar gepast en doordat ze bij Douwe was kan ze nu nog beter met andere honden overwegHet kan niet beter. Bedanktjohannes en baukje

B.Bijker 24-07-18 18:31:17

Tijdens onze vakantie in Oostenrijk hebben we onze Amy bij Douwe gebracht.
Daar moest ze eerst wel even wennen aan de andere honden, maar dat was al gauw klaar.

Na 2 1/2 week een hond opgehaald die minstens een week moest rechttrekken van het spelen met de andere honden.
Vlooien-en tekenband gekocht, werkt prima!
Geen chemische rommel meer!

Echt een aanrader, volgende x graag weer!!

Cindy veltman 16-07-18 10:53:26

Bernie is een paar dagen bij Douwe geweest, en hij heeft het top gehad! Heerlijk zo’n huiselijke sfeer om je hond te brengen. Had gelijk een goed en vertrouwd gevoel bij Douwe. Bernie was bij het ophalen aan het eind vd straat al in de auto in slaap gevallen van het vele spelen.
We komen zeker terug! Dankjewel Douwe

jenny 09-05-18 13:46:27

skyla is vorige week een hele week bij douwe geweest. ze heeft het daar super naar haar zin gehad. dat was aan alles te zien. wat een geweldige plek om je hond voor een paar dagen of zelfs een paar weken achter te laten. mocht ik ooit weer een oppas nodig hebben bel ik zeker Douwe weer op.

Heleen 23-04-18 13:36:27

Boris is ook bij Douwe geweest en heeft het prima gehad.Met een gerust hart kan je op vakantie gaan en toch nog je hond volgen op Facebook van Douwe.Douwe krijgt een dikke tien.Groetjes Heleen

Ankje 05-04-18 22:41:21

Douwe is een ‘hondenman’ in hart en nieren, zijn leefomgeving is nagenoeg volledig ingericht om honden te houden en te verzorgen en dat doet Douwe op een hele rustige en natuurlijke manier. Het is ons erg goed bevallen en we zullen een volgende keer onze hond zéker weer bij Douwe brengen.

Tamara 26-03-18 20:26:21

Onze beagle Rollo een nachtje gelogeerd bij Douwe i.v.m. weekendje weg. Meteen vertrouwd en onze hond vond het heerlijk daar lekker spelen met andere honden. Er is een huiselijke sfeer. Wij brengen hem de volgende keer zeker weer!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies