Tamara 26-03-18 20:26:21

Onze beagle Rollo een nachtje gelogeerd bij Douwe i.v.m. weekendje weg. Meteen vertrouwd en onze hond vond het heerlijk daar lekker spelen met andere honden. Er is een huiselijke sfeer. Wij brengen hem de volgende keer zeker weer!

Jolanda Geerling 10-12-17 10:12:51

Na 4 weken bij Douwe is onze Friesche Stabij Benton nu weer een weekje thuis. Wat een heerlijke rustige en tevreden hond hebben we teruggekregen !! Het moeten wel 4 heerlijke weken voor de hond geweest zijn, bedankt hiervoor Douwe. Het is het waard geweest om 2 uur naar je toe te rijden.

Damstra 03-11-17 20:45:40

Onze berner senner Yara voor de tweede keer bij Douwe gebracht. De honden komen in een huiselijke sfeer waar ze lekker kunnen spelen met andere honden. Ook kreeg ik even een berichtje hoe het met Yara was en een foto/filmpje! Yara vermaakt zich daar altijd prima. Een man die hart voor honden heeft. Zeker een aanrader als oppasadres

Tr Wijmenga 29-10-17 12:40:36

Ivm vakantie zochten we een plekje voor onze hond (kruising labrador/stabij) Uiteindelijk kwamen we bij Douwe terecht en hebben we hem een bezoekje gebracht om te kijken en besloten de hond bij Douwe onder te brengen.
Dit is zeer goed bevallen en kunnen iedereen aanraden.


Dorthe Hansems 22-10-17 23:18:57

Onlangs hebben onze honden Benthe en Puck voor het eerst bij Douwe gelogeerd. Vijf nachtjes! Er was een heel natuurlijke en rustige omgang met de honden. Daardoor ging het ook direct goed met de andere honden! De honden lopen lekker met elkaar binnen en buiten. In een huiselijke situatie en dus niet in een hok en/of achter de tralies... Want dat willen we natuurlijk niet. Daarom zijn we blij met dit adres! Ook is het leuk om tussendoor even een foto en/of berichtje te ontvangen. Dan weet je dat alles goed gaat. Onze honden waren blij bij Douwe, dus wij ook! Kunnen wij rustig op vakantie

De haan 08-08-17 09:03:44

Hi Douwe,

Bedankt voor alles, we konden onze zeer enthousiaste hond direct brengen toen onze eigen oppas had opgezegd, fantastisch. De honden leven in een roedel bij jou, vrij als een vogel. Uitgeput haalden we hem weer op terwijl wij dachten dat die energie oneindig was 😄. Tot de volgende keer maar weer!!

Sonja 14-06-17 00:17:45

Erg tevreden met opvang van onze hond door Douwe. Ze is een beetje bangig maar ik zag gelijk dat ze zich goed voelde. Douwe is flexibel en heeft liefde voor honden, dat zie je aan alles. Met goed gevoel achter gelaten en met goed gevoel weer opgehaald. Famke komt zeker weer!

 Ingrid 11-06-17 14:00:22

Béste,Douwe.Baldewijn is nu alwéér vier keer bij je geweest.Je mag blíjven hij heeft hét er prima naar zijn zin. Een dikke poot van Baldewijn!

Nora 03-02-17 10:21:52

Onze boomer Andy moest op het laatste moment een andere opvang plek hebben tijdens de vakantie. Geen enkel probleem bij Douwe, wij konden direct langs voor kennismaking. Ik heb na de vakantie een vrolijke en uitgeputte hond weer meegekregen. Super! Ik heb eindelijk een goed plekje gevonden voor Andy, waar ik hem met een gerust gevoel achter kan laten.

Swanny 17-12-16 12:09:57

Afgelopen woensdag was de kennismaking met Douwe en onze stabij Famke.
Het ging zo goed dat ze gelijk is blijven logeren.
2 nachtjes bij Douwe in de roedel.
Gisteren heb ik Famke weer opgehaald en ze was compleet uitgeteld. Het is bijna een uur rijden maar ik heb het er graag voor over. Famke is onzeker en ziet af en toe spoken. Dus een kennel pension is niets voor haar. Bij Douwe mag ze heerlijk hond zijn.
Ze zal regelmatig naar Douwe toe gaan omdat ze er ontzettend veel kan leren.
We merken nu al verschil😊
Bedankt Douwe, ik ben blij dat wij jou, door te googlen, gevonden hebben.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies