Fam van der ploeg 10-04-12 20:31:28

Hallo
Onze eerste hond,body(helaas twee jaar geleden overleden) had het erg naar zijn zin bij jullie...toen kregen wij flex die ook tijdens de vakantie bij jullie door bracht...ook flex had het enorm naar zijn zin...
Je hebt een mooie site gemaakt!!
Tot snel en de groetjes

Fam Wolf-Jansen 17-02-12 12:32:19

Beste Wim en Ineke,
Balou komt nu al jaren regelmatig bij jullie. Elke keer weer heeft niet alleen Balou genoten maar ook wij. Balou heeft het namelijk altijd erg fijn bij jullie en daardoor hebben wij ook altijd een goede vakantie. Jullie warmte, liefde en zorgzaamheid voor Balou zorgt er voor dat wij altijd weer bij jullie aankloppen. Het is daarom ook een teleurstelling indien jullie vol zitten of als onze vakanties niet met elkaar matchen. Maar jouw toewijding gaat ver naar al die jaren dat we elkaar kennen en je denkt daarom, indien mogelijk, mee voor een oplossing: zeer bijzonder! Fijn dat Balou straks weer een paar dagen kan genieten bij jou/jullie.
Groetjes van ons alle vier en een poot van Balou.
Reggie, Nana, Ivar, Sterre en Balou.

Roel Schuiling 02-11-11 19:30:06

Hoi Wim en natuurlijk niet te vergeten Ineke,
Wat een prachtige site heb je gemaakt en met schitterende foto's.
Dit geeft precies weer hoe jullie met de dieren om gaan zowel met de honden als met je paarden.
Een aanwinst voor de verzorging van je huisdier in een prachtige omgeving waar de honden en de baas zich uit kunnen leven.
Heel veel succes nu en in de nabije toekomst. Dit is een toppertje!!!
groeten van Roel en Mannie

fam Wetterauw 14-08-11 00:15:37

Hallo Wim en Ineke
Onze Weera is dit jaar voor het eerst bij jullie geweest tijdens onze vakantie. Voor haar ook de eerste keer niet bij familie/vrienden onder gebracht. Volgens ons heeft ze een geweldige vakantie gehad! Welke hond wil niet een paar keer per dag een fikse wandeling en vooral zwemmen. We dachten dat ze `bij` zou moeten komen maar niets is minder waar. Voor ons een teken dat ze bij jullie zeker ook de rust heeft gehad om te ontspannen. Dus als het nodig is zullen wij zeker weer van jullie diensten gebruik maken en natuurlijk aanbevelen bij anderen.
Hartelijke groeten
age petra cas margré en weera

Tjeerd Smid 12-07-11 22:57:22

Hoi Wim,
Dit jaar geen Oscar op bezoek( toch je favoriet ) helaas Simba ( welke wij via jou bemiddeling hebben gekregen ) is er niet meer. Maar als ik met de auto bij jou voor kwam rijden en de achterklep open deed,dan vlogen de honden naar jou huis. Dat gaf mij altijd een goed gevoel en dat we met een rustig hart op vakantie konden gaan.
Je hebt een groot verantwoordelijkheids gevoel voor de dieren en belt direct als er wat aan de hand is en gaat dan met het dier indien nodig naar de dierenarts.
Een grote knuffel van Oscar ( Bennersennen ). Mis wel zijn naam in het rijtje hondennamen.
gr
tjeerd

Margriet van den Eijnden 06-07-11 00:04:49

Beste Wim,
Via via had ik gehoord dat je zo'n uitstekende hondenopvang had. Maar het blijft natuurlijk altijd afwachten...Onze Lupa heeft een behoorlijk vervelende tijd achter de rug. Na veel onderzoeken en zelfs een operatie is er de ziekte van Addison bij haar geconstateerd, een bijnierschorsafwijking. Met de juist afgestelde medicatie kan ze heel oud worden met deze afwijking. En de medicijnen bleken aan te slaan. Toch was ze behoorlijk uit haar doen en wij ook, moet ik bekennen. Ik heb haar met pijn in het hart achtergelaten bij jullie. Maar toen ik haar na twee weken weer ophaalde trof ik een springlevende blije Lupa aan. Dankzij jouw fantastische verzorging is ze duidelijk opgeknapt, levendig en weer als van ouds.Dank je wel, Wim en tot de volgende keer!
Margriet en Ton

Christien Alberts 12-06-11 14:05:54

dag Wim
Het is een prachtige site en jij en je honden zijn prachtig gefotografeerd in het mooie Westerbroek en omgeving.
groeten Christien (en Toby)

corrie 06-06-11 21:58:30

Moi Willem,
Wat een prachtige foto's!
Mooie weergave van de realiteit.
Honden zijn zo graag bij jou, en aan de plaatjes zie je wel waarom.
Heel veel succes en gefeliciteerd met je mooie site.
En trouwens.....staist d'r zulf ook schier op!!!!!
Liefs
Corrie

Ben van der Zanden 06-06-11 11:27:48

Fraaie website met prachtige foto's: Wim op z'n paasbest gekleed.Als ik de "pronkrug" op de foto's zie denk ik aan onze hond Tuzi (officieel Matatuzi), die door Wim altijd Toeffie werd genoemd. Door omstandigheden kon ik niet langer voor haar zorgen, en is Tuzi bij Wim en Ien gaan wonen. Daar heeft ze nog jarenlang een gezond en gelukkig leven gehad, waarvoor ik Wim en Ien nog altijd dankbaar ben.Veel succes en plezier met "Pico Bello".

Annemiek van Gelder 06-06-11 11:08:28

Hoi dierbare vriend,

Geweldige foto's zijn er gemaakt!
Je bent inderdaad de hondenfluisteraar van Westerbroek.
Uit ervaring weet ik dat de honden het heel goed hebben bij jou.
Compliment voor de fotograaf, hij heeft je er "schier" opgezet.

groetjes en dikke kus
Annemiek

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda