Dorry Versleijen 24-05-20 12:41:04

Ik heb met onze Havanezer Bliss bij Anja de puppycursus gevolgd. Anja is erg kundig en gedreven, en heeft nu zelfs tijdens de coronacrisis haar best gedaan om toch een volwaardige cursus te bieden. En dat is gelukt ook. Echt een aanrader!!

Jac en Ria v.d. Munckhof 07-01-20 19:59:24

Wij zijn heel erg blij met jou Anja, omdat je onze Balou weer in goeie doen hebt gekregen. Toen we bij jou begonnen gaf hij veel over en zat hij niet lekker in zijn vel. We waren al een aantal keren met hem naar de dierenarts geweest. Nu is het een hele andere, vrolijke hond geworden. Ook het uitlaten hier in de buurt gaat nu zonder problemen. We zijn nog niet vergeten hoe dat eerst ging en de verbetering heb jij echt ingezet door ons te trainen en goede tips te geven. Dank je wel nogmaals !

Lisette Beurskens-Wijnands 11-11-19 19:54:35

Samen met onze teckel Huubke heb ik onlangs de puppycursus bij Anja afgerond. De grondige aanpak, 1 individuele intake, de 2 theorie avonden en de 9 groepslessen hebben eraan bijgedragen dat onze Huubke zijn eerste echte puppyharen kwijt is. Hij kent de basis commando's en we hebben praktische tips gekregen voor de omgang in moeilijke situaties en antwoorden op huis-tuin en keuken vragen. Een fijne gedegen cursus met een zeer kundige instructeur.

Vera 07-07-19 12:57:32

Enige tijd geleden heb ik contact met Anja gezocht.
Na een verhuizingen scheiding kon mijn Jack Russel Benny niet meer alleen zijn.
Hij werd zo aanhankelijk dat ik zelfs niet zonder hond nar het toilet kon. Dit kón niet de bedoeling zijn!
Er zat heel veel onrust in Benny en mijn lange wandelingen en spelletjes met een bal deden hier geen goed aan.
Na een aantal privé-lessen en een thuisles gaat het stukken beter met Benny.
Hij is veel rustiger geworden en kan weer alleen thuis zijn.
Voor beide rust in ons leven en heel veel liefde!
Dank Anja

Elise en Guido 24-03-19 12:45:04

Beste Anja,
Nogmaals hartelijk dank voor alle lessen afgelopen jaar! Wij hebben heel veel geleerd. Jij hebt echt veel kennis van honden en kunt de mensen daardoor goed begeleiden. Voorlopig zijn we even klaar met lessen. Wie weet gaan we in de toekomst nog verder met behendigheid. Voor nu bedankt voor je kennis!
Groetjes, Guido&Elise en Boef

Annemiek 28-01-19 00:14:30

Mijn Boston Kiki stond op met de bal en ging naar bed met de bal. Na wat privé lessen van Anja heb ik nu een rustig en lief hondje. Anja super bedankt je was geweldig voor ons allebei, samen veel geleerd. Een hele andere kijk op het hondengedrag gekregen we genieten er nog elke dag van de dingen díe we geleerd hebben
bij superAnja. Dankjewel Annemiek en Kiki.

Carlien 09-10-18 12:06:39

Gibss en ik zijn bij Anja gekomen voor behendigheid. Hij vindt het heel erg leuk. Maar Anja heeft ons (vooral mij) ook geholpen om Gibbs zijn uitvallen naar andere honden te begeleiden. Na een aantal privélessen en een paar groepslessen gaat erg goed. Omdat de hond erg op mij gericht is wil hij mij beschermen als ik me niet goed voel. Dan valt hij uit naar andere reuen. Vervelend....maar door hem gerust te stellen, af te leiden en zelf rustig te blijven gaat het inmiddels een heel stuk beter.Anja is een geweldig lieve en zorgzame vrouw die goed op zowel mij als op de hond let. Heel fijn.

Mazzel 05-06-18 18:40:54

Hoi Anja,
Twee jaar geleden zijn we met Mazzel bij jouw gekomen.Eerst bij de puppie cursus toen gehoorzaamheid beginners en daarna gehoorzaamheid gevorderden. Hierna hebben we nog een tijdje behendigheid gedaan, waarvan we afgelopen week de laatste les hadden. We kunnen wel zeggen dat mede dankzij jou Mazzel geworden is, zoals hij nu is. Een hond die goed luistert, en af en toe toch nog zijn nukken heeft. Dit heeft deels natuurlijk te maken met het feit dat wij Mazzel pas kregen toen hij 4 maanden was, en wij niet weten wat zij in deze periode in Bulgarije heeft meegemaakt. Anja nogmaals hartelijk dank. We zullen elkaar zeker nog wel eens zien. Gr Ria, Hem en Mazzel

Tessa 07-03-18 15:56:15

Onze Duitse Herder van 1,5 jaar heeft 3 cursussen goed afgerond, maar we bleven het probleem houden dat hij in prikkelrijke situaties, letterlijk overprikkelt raakte. De hondenschool waar ik eerst was, kon mij niet verder helpen hiermee. Als Finn in de opwinding raakte, konden zij er niets meer mee. Anja heeft mij geleerd hoe ik Finn hierin goed kan begeleiden. Finn kan na een aantal privelessen al beter met prikkels omgaan en ik heb geleerd om hem te begeleiden. Ook het wandelen zonder trekken gaat eindelijk goed. Nogmaals bedankt voor alles Anja en wij gaan mooi door met oefenen! Groetjes Tessa

Yvonne 15-01-18 14:01:22

Onze Floyd is 's morgens bij begroeting erg enthousiast en hapt veel; nu we haar negeren en enkel "goedemorgen" zeggen, start ze een stuk rustiger! en is er later op de dag evengoed tijd voor knuffelen; zonder happen! Dankjewel Anja, voor de goeie tip!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken