Natasha 20-05-21 21:21:06

Met onze Fozzie (bearded collie) een interessante puppy cursus gevolgd bij Anja, erg veel geleerd!! De theorie avonden waren ook heel leerzaam!

Joes 13-05-21 11:29:44

We hebben van Anja voor onze teckel Joes heel goede tips gekregen om hem goed te leren begrijpen. Anja kan met honden lezen en schrijven! Joes is mede dankzij de aanwijzigingen van Anja een fijn en onmisbaar lid van onze ‘roedel’ geworden.
Extra waardering voor het feit dat ondanks de uitdagingen die COVID-19 met zich meebracht er veel moeite is gedaan om voor alle honden de cursus zo normaal mogelijk door te laten gaan.

Nicole Hermans 14-03-21 13:47:26

Door een miscommunicatie binnen ons gezin ben ik erg laat met mijn berichtje in het gastenboek maar ik wil dit toch graag nog even doen. Wij zijn met onze Appenzeller Nola bij Anja in de puppygroep terecht gekomen. Doordat we niet goed genoeg waren voorbereid op de kenmerken die bij dit pittige ras horen, liepen we tegen wat problemen aan. We hebben hierbij een fijne begeleiding gekregen en zijn de hond veel beter gaan begrijpen. Vooral de kalmerende signalen waren een eyeopener voor ons en die bleken ook fantastisch te werken. Helaas zijn we na het volgen van de puppycursus en vervolgcursus moeten stoppen vanwege werk en studie maar we hebben veel gehad aan de aanpak van Anja en kunnen Hondsvertouwen echt aanbevelen!

Dorry Versleijen 24-05-20 12:41:04

Ik heb met onze Havanezer Bliss bij Anja de puppycursus gevolgd. Anja is erg kundig en gedreven, en heeft nu zelfs tijdens de coronacrisis haar best gedaan om toch een volwaardige cursus te bieden. En dat is gelukt ook. Echt een aanrader!!

Jac en Ria v.d. Munckhof 07-01-20 19:59:24

Wij zijn heel erg blij met jou Anja, omdat je onze Balou weer in goeie doen hebt gekregen. Toen we bij jou begonnen gaf hij veel over en zat hij niet lekker in zijn vel. We waren al een aantal keren met hem naar de dierenarts geweest. Nu is het een hele andere, vrolijke hond geworden. Ook het uitlaten hier in de buurt gaat nu zonder problemen. We zijn nog niet vergeten hoe dat eerst ging en de verbetering heb jij echt ingezet door ons te trainen en goede tips te geven. Dank je wel nogmaals !

Lisette Beurskens-Wijnands 11-11-19 19:54:35

Samen met onze teckel Huubke heb ik onlangs de puppycursus bij Anja afgerond. De grondige aanpak, 1 individuele intake, de 2 theorie avonden en de 9 groepslessen hebben eraan bijgedragen dat onze Huubke zijn eerste echte puppyharen kwijt is. Hij kent de basis commando's en we hebben praktische tips gekregen voor de omgang in moeilijke situaties en antwoorden op huis-tuin en keuken vragen. Een fijne gedegen cursus met een zeer kundige instructeur.

Vera 07-07-19 12:57:32

Enige tijd geleden heb ik contact met Anja gezocht.
Na een verhuizingen scheiding kon mijn Jack Russel Benny niet meer alleen zijn.
Hij werd zo aanhankelijk dat ik zelfs niet zonder hond nar het toilet kon. Dit kón niet de bedoeling zijn!
Er zat heel veel onrust in Benny en mijn lange wandelingen en spelletjes met een bal deden hier geen goed aan.
Na een aantal privé-lessen en een thuisles gaat het stukken beter met Benny.
Hij is veel rustiger geworden en kan weer alleen thuis zijn.
Voor beide rust in ons leven en heel veel liefde!
Dank Anja

Elise en Guido 24-03-19 12:45:04

Beste Anja,
Nogmaals hartelijk dank voor alle lessen afgelopen jaar! Wij hebben heel veel geleerd. Jij hebt echt veel kennis van honden en kunt de mensen daardoor goed begeleiden. Voorlopig zijn we even klaar met lessen. Wie weet gaan we in de toekomst nog verder met behendigheid. Voor nu bedankt voor je kennis!
Groetjes, Guido&Elise en Boef

Annemiek 28-01-19 00:14:30

Mijn Boston Kiki stond op met de bal en ging naar bed met de bal. Na wat privé lessen van Anja heb ik nu een rustig en lief hondje. Anja super bedankt je was geweldig voor ons allebei, samen veel geleerd. Een hele andere kijk op het hondengedrag gekregen we genieten er nog elke dag van de dingen díe we geleerd hebben
bij superAnja. Dankjewel Annemiek en Kiki.

Carlien 09-10-18 12:06:39

Gibss en ik zijn bij Anja gekomen voor behendigheid. Hij vindt het heel erg leuk. Maar Anja heeft ons (vooral mij) ook geholpen om Gibbs zijn uitvallen naar andere honden te begeleiden. Na een aantal privélessen en een paar groepslessen gaat erg goed. Omdat de hond erg op mij gericht is wil hij mij beschermen als ik me niet goed voel. Dan valt hij uit naar andere reuen. Vervelend....maar door hem gerust te stellen, af te leiden en zelf rustig te blijven gaat het inmiddels een heel stuk beter.Anja is een geweldig lieve en zorgzame vrouw die goed op zowel mij als op de hond let. Heel fijn.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies