Mazzel 05-06-18 18:40:54

Hoi Anja,
Twee jaar geleden zijn we met Mazzel bij jouw gekomen.Eerst bij de puppie cursus toen gehoorzaamheid beginners en daarna gehoorzaamheid gevorderden. Hierna hebben we nog een tijdje behendigheid gedaan, waarvan we afgelopen week de laatste les hadden. We kunnen wel zeggen dat mede dankzij jou Mazzel geworden is, zoals hij nu is. Een hond die goed luistert, en af en toe toch nog zijn nukken heeft. Dit heeft deels natuurlijk te maken met het feit dat wij Mazzel pas kregen toen hij 4 maanden was, en wij niet weten wat zij in deze periode in Bulgarije heeft meegemaakt. Anja nogmaals hartelijk dank. We zullen elkaar zeker nog wel eens zien. Gr Ria, Hem en Mazzel

Tessa 07-03-18 15:56:15

Onze Duitse Herder van 1,5 jaar heeft 3 cursussen goed afgerond, maar we bleven het probleem houden dat hij in prikkelrijke situaties, letterlijk overprikkelt raakte. De hondenschool waar ik eerst was, kon mij niet verder helpen hiermee. Als Finn in de opwinding raakte, konden zij er niets meer mee. Anja heeft mij geleerd hoe ik Finn hierin goed kan begeleiden. Finn kan na een aantal privelessen al beter met prikkels omgaan en ik heb geleerd om hem te begeleiden. Ook het wandelen zonder trekken gaat eindelijk goed. Nogmaals bedankt voor alles Anja en wij gaan mooi door met oefenen! Groetjes Tessa

Yvonne 15-01-18 14:01:22

Onze Floyd is 's morgens bij begroeting erg enthousiast en hapt veel; nu we haar negeren en enkel "goedemorgen" zeggen, start ze een stuk rustiger! en is er later op de dag evengoed tijd voor knuffelen; zonder happen! Dankjewel Anja, voor de goeie tip!

Jac en Karin 07-01-18 22:04:28

Voor ons zijn het niet alleen de leerzame lessen, waarbij wij veel handvaten krijgen om met onze Max om te gaan, wij krijgen ook nog af en toe aanvullende tips gemaild. Zo ook enkele weken voor Oud en Nieuw. Met deze zeer uitgebreide tips, waarbij er veel tijd gestoken word in de opzet hiervan, laat Anja ook heel duidelijk zien hoe je thuis, op een heel speelse wijze met je huisdier kan omgaan. Ons hebben deze hele goede tips, die heel duidelijk en eenvoudig worden uitgelegd,erg geholpen om de moeilijkste dag van het jaar voor een hond, oudjaarsdag, erg hondsvriendelijk door te komen. Dankzij de tips van Anja, konden we thuis Max heel goed begeleiden. Anja heel erg bedankt voor je super begeleiding en alle tips!!

linda en milly 30-09-17 21:44:23

Dankzij Anja hebben wij geleerd Milly beter te snappen en haar lichaamstaal te lezen. Door de aanwijzingen en tips hebben we een andere band met milly gekregen, nog hechter. Samen hebben we weer plezier gekregen in het wandelen samen. Eerst trok milly heel erg met wandelen en ik liep aan de andere kant van de lijn te trekken. Dit werkte averechts. en waren alle twee ongelukkig. alleen had ik niet in de gaten hoe milly dit vond. Dit heb ik nu geleerd en geleerd hoe anders te reageren.anja geeft hele fijne begeleiding en uitleg en dit ook met humor. Kan het iedereen aanraden.

Anton en Angelique 07-06-17 13:26:17

Na een bijtincident thuis waarbij onze oudste hond en onze jonge herplaatser bij betrokken waren zijn we bij Anja terecht gekomen.Sammie die oorspronkelijk uit Bulgarije komt was via een ander thuis bij ons terecht gekomen.Sammie deed het in eerste instantie goed bij ons en paste zich goed aan aan onze andere honden.Na een half jaar liet hij ander gedrag zien, uitvallen naar andere honden en een paar flinke ruzies met onze oudste hond. We zochten hulp en kwamen bij Anja uit.Van haar hebben we geleerd dat Sammie snel overprikkeld raakt en veel rust nodig heeft.Dit zijn we hem gaan geven en het blijkt erg goed voor hem te zijn. Ook leerden we hoe we om moeten gaan met Sammie als we andere honden tegen komen. Hierdoor valt hij niet uit maar let hij op ons.Heel langzaam kan hij meer prikkels aan. We zijn er nog niet met hem maar we weten waar we op moeten letten. Veel geduld, rust en liefde zijn voor ons de sleutelwoorden. Anja, bedankt voor je lessen, je ervaring en je geweldige humor!!

Grietsje Veldman 24-05-17 15:05:42

Onze hond is steeds gestressed als hij terug komt van opvang in asiel voor 1 dag in de 2 weken. Hij heeft de volgende dag(en) dan verschrikkelijk last van spierpijn.Nu wilde ik hem inbakeren met een soort band. Dit wordt ook wel gebruikt voor vuurwerkwangst.Weet U waar ik deze band kan krijgen?

familie willems 03-04-17 21:38:52

we hebben veel geleerd bij de cursus van jou anja hoe we het beste om kunnen gaan met onze hond toby. We hadden een bang hondje dat heel veel geleerd heeft en vele angsten overwonnen heeft. Zelfs voor de kinderen was de cursus een goede leer moment. Je geeft duidelijk uitleg en verteld heel veel wat je ook wat aan hebt. Wij zijn in ieder geval blij dat we voor jou gekozen hebben om de puppycursus te volgen.

Ad 13-01-17 22:55:19

Hartelijk dank Anja voor je lessen en met name voor het feit dat je ons besmette met het geduld dat jij met honden hebt. Het heeft bij Sara echt geholpen en ons leren inzien dat je de aanhankelijkheid van je hond moet verdienen. Jouw ervaring maar ook je spontane intuïtie tijdens onze lessen brachten ons op de goede weg en daarmee Sara.Een Grieks adoptiehondje kan in het verleden behoorlijke beschadigingen hebben opgelopen. Jij hebt ons daar bewust van gemaakt en naar leren handelen en het deed Sara heel erg goed. Ze voelt zich inmiddels veilig en thuis bij ons en dat zorgt dat we bereid zijn veel in haar te investeren. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Marc en Kristel 23-08-16 19:56:18

Hoi Anja, bedankt om onze dochter de angst voor honden te laten overwinnen. Groetjes Marc en Kristel

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies