Vera 07-07-19 12:57:32

Enige tijd geleden heb ik contact met Anja gezocht.
Na een verhuizingen scheiding kon mijn Jack Russel Benny niet meer alleen zijn.
Hij werd zo aanhankelijk dat ik zelfs niet zonder hond nar het toilet kon. Dit kón niet de bedoeling zijn!
Er zat heel veel onrust in Benny en mijn lange wandelingen en spelletjes met een bal deden hier geen goed aan.
Na een aantal privé-lessen en een thuisles gaat het stukken beter met Benny.
Hij is veel rustiger geworden en kan weer alleen thuis zijn.
Voor beide rust in ons leven en heel veel liefde!
Dank Anja

Elise en Guido 24-03-19 12:45:04

Beste Anja,
Nogmaals hartelijk dank voor alle lessen afgelopen jaar! Wij hebben heel veel geleerd. Jij hebt echt veel kennis van honden en kunt de mensen daardoor goed begeleiden. Voorlopig zijn we even klaar met lessen. Wie weet gaan we in de toekomst nog verder met behendigheid. Voor nu bedankt voor je kennis!
Groetjes, Guido&Elise en Boef

Annemiek 28-01-19 00:14:30

Mijn Boston Kiki stond op met de bal en ging naar bed met de bal. Na wat privé lessen van Anja heb ik nu een rustig en lief hondje. Anja super bedankt je was geweldig voor ons allebei, samen veel geleerd. Een hele andere kijk op het hondengedrag gekregen we genieten er nog elke dag van de dingen díe we geleerd hebben
bij superAnja. Dankjewel Annemiek en Kiki.

Carlien 09-10-18 12:06:39

Gibss en ik zijn bij Anja gekomen voor behendigheid. Hij vindt het heel erg leuk. Maar Anja heeft ons (vooral mij) ook geholpen om Gibbs zijn uitvallen naar andere honden te begeleiden. Na een aantal privélessen en een paar groepslessen gaat erg goed. Omdat de hond erg op mij gericht is wil hij mij beschermen als ik me niet goed voel. Dan valt hij uit naar andere reuen. Vervelend....maar door hem gerust te stellen, af te leiden en zelf rustig te blijven gaat het inmiddels een heel stuk beter.Anja is een geweldig lieve en zorgzame vrouw die goed op zowel mij als op de hond let. Heel fijn.

Mazzel 05-06-18 18:40:54

Hoi Anja,
Twee jaar geleden zijn we met Mazzel bij jouw gekomen.Eerst bij de puppie cursus toen gehoorzaamheid beginners en daarna gehoorzaamheid gevorderden. Hierna hebben we nog een tijdje behendigheid gedaan, waarvan we afgelopen week de laatste les hadden. We kunnen wel zeggen dat mede dankzij jou Mazzel geworden is, zoals hij nu is. Een hond die goed luistert, en af en toe toch nog zijn nukken heeft. Dit heeft deels natuurlijk te maken met het feit dat wij Mazzel pas kregen toen hij 4 maanden was, en wij niet weten wat zij in deze periode in Bulgarije heeft meegemaakt. Anja nogmaals hartelijk dank. We zullen elkaar zeker nog wel eens zien. Gr Ria, Hem en Mazzel

Tessa 07-03-18 15:56:15

Onze Duitse Herder van 1,5 jaar heeft 3 cursussen goed afgerond, maar we bleven het probleem houden dat hij in prikkelrijke situaties, letterlijk overprikkelt raakte. De hondenschool waar ik eerst was, kon mij niet verder helpen hiermee. Als Finn in de opwinding raakte, konden zij er niets meer mee. Anja heeft mij geleerd hoe ik Finn hierin goed kan begeleiden. Finn kan na een aantal privelessen al beter met prikkels omgaan en ik heb geleerd om hem te begeleiden. Ook het wandelen zonder trekken gaat eindelijk goed. Nogmaals bedankt voor alles Anja en wij gaan mooi door met oefenen! Groetjes Tessa

Yvonne 15-01-18 14:01:22

Onze Floyd is 's morgens bij begroeting erg enthousiast en hapt veel; nu we haar negeren en enkel "goedemorgen" zeggen, start ze een stuk rustiger! en is er later op de dag evengoed tijd voor knuffelen; zonder happen! Dankjewel Anja, voor de goeie tip!

Jac en Karin 07-01-18 22:04:28

Voor ons zijn het niet alleen de leerzame lessen, waarbij wij veel handvaten krijgen om met onze Max om te gaan, wij krijgen ook nog af en toe aanvullende tips gemaild. Zo ook enkele weken voor Oud en Nieuw. Met deze zeer uitgebreide tips, waarbij er veel tijd gestoken word in de opzet hiervan, laat Anja ook heel duidelijk zien hoe je thuis, op een heel speelse wijze met je huisdier kan omgaan. Ons hebben deze hele goede tips, die heel duidelijk en eenvoudig worden uitgelegd,erg geholpen om de moeilijkste dag van het jaar voor een hond, oudjaarsdag, erg hondsvriendelijk door te komen. Dankzij de tips van Anja, konden we thuis Max heel goed begeleiden. Anja heel erg bedankt voor je super begeleiding en alle tips!!

linda en milly 30-09-17 21:44:23

Dankzij Anja hebben wij geleerd Milly beter te snappen en haar lichaamstaal te lezen. Door de aanwijzingen en tips hebben we een andere band met milly gekregen, nog hechter. Samen hebben we weer plezier gekregen in het wandelen samen. Eerst trok milly heel erg met wandelen en ik liep aan de andere kant van de lijn te trekken. Dit werkte averechts. en waren alle twee ongelukkig. alleen had ik niet in de gaten hoe milly dit vond. Dit heb ik nu geleerd en geleerd hoe anders te reageren.anja geeft hele fijne begeleiding en uitleg en dit ook met humor. Kan het iedereen aanraden.

Anton en Angelique 07-06-17 13:26:17

Na een bijtincident thuis waarbij onze oudste hond en onze jonge herplaatser bij betrokken waren zijn we bij Anja terecht gekomen.Sammie die oorspronkelijk uit Bulgarije komt was via een ander thuis bij ons terecht gekomen.Sammie deed het in eerste instantie goed bij ons en paste zich goed aan aan onze andere honden.Na een half jaar liet hij ander gedrag zien, uitvallen naar andere honden en een paar flinke ruzies met onze oudste hond. We zochten hulp en kwamen bij Anja uit.Van haar hebben we geleerd dat Sammie snel overprikkeld raakt en veel rust nodig heeft.Dit zijn we hem gaan geven en het blijkt erg goed voor hem te zijn. Ook leerden we hoe we om moeten gaan met Sammie als we andere honden tegen komen. Hierdoor valt hij niet uit maar let hij op ons.Heel langzaam kan hij meer prikkels aan. We zijn er nog niet met hem maar we weten waar we op moeten letten. Veel geduld, rust en liefde zijn voor ons de sleutelwoorden. Anja, bedankt voor je lessen, je ervaring en je geweldige humor!!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies