linda en milly 30-09-17 21:44:23

Dankzij Anja hebben wij geleerd Milly beter te snappen en haar lichaamstaal te lezen. Door de aanwijzingen en tips hebben we een andere band met milly gekregen, nog hechter. Samen hebben we weer plezier gekregen in het wandelen samen. Eerst trok milly heel erg met wandelen en ik liep aan de andere kant van de lijn te trekken. Dit werkte averechts. en waren alle twee ongelukkig. alleen had ik niet in de gaten hoe milly dit vond. Dit heb ik nu geleerd en geleerd hoe anders te reageren.anja geeft hele fijne begeleiding en uitleg en dit ook met humor. Kan het iedereen aanraden.

Anton en Angelique 07-06-17 13:26:17

Na een bijtincident thuis waarbij onze oudste hond en onze jonge herplaatser bij betrokken waren zijn we bij Anja terecht gekomen.Sammie die oorspronkelijk uit Bulgarije komt was via een ander thuis bij ons terecht gekomen.Sammie deed het in eerste instantie goed bij ons en paste zich goed aan aan onze andere honden.Na een half jaar liet hij ander gedrag zien, uitvallen naar andere honden en een paar flinke ruzies met onze oudste hond. We zochten hulp en kwamen bij Anja uit.Van haar hebben we geleerd dat Sammie snel overprikkeld raakt en veel rust nodig heeft.Dit zijn we hem gaan geven en het blijkt erg goed voor hem te zijn. Ook leerden we hoe we om moeten gaan met Sammie als we andere honden tegen komen. Hierdoor valt hij niet uit maar let hij op ons.Heel langzaam kan hij meer prikkels aan. We zijn er nog niet met hem maar we weten waar we op moeten letten. Veel geduld, rust en liefde zijn voor ons de sleutelwoorden. Anja, bedankt voor je lessen, je ervaring en je geweldige humor!!

Grietsje Veldman 24-05-17 15:05:42

Onze hond is steeds gestressed als hij terug komt van opvang in asiel voor 1 dag in de 2 weken. Hij heeft de volgende dag(en) dan verschrikkelijk last van spierpijn.Nu wilde ik hem inbakeren met een soort band. Dit wordt ook wel gebruikt voor vuurwerkwangst.Weet U waar ik deze band kan krijgen?

familie willems 03-04-17 21:38:52

we hebben veel geleerd bij de cursus van jou anja hoe we het beste om kunnen gaan met onze hond toby. We hadden een bang hondje dat heel veel geleerd heeft en vele angsten overwonnen heeft. Zelfs voor de kinderen was de cursus een goede leer moment. Je geeft duidelijk uitleg en verteld heel veel wat je ook wat aan hebt. Wij zijn in ieder geval blij dat we voor jou gekozen hebben om de puppycursus te volgen.

Ad 13-01-17 22:55:19

Hartelijk dank Anja voor je lessen en met name voor het feit dat je ons besmette met het geduld dat jij met honden hebt. Het heeft bij Sara echt geholpen en ons leren inzien dat je de aanhankelijkheid van je hond moet verdienen. Jouw ervaring maar ook je spontane intuïtie tijdens onze lessen brachten ons op de goede weg en daarmee Sara.Een Grieks adoptiehondje kan in het verleden behoorlijke beschadigingen hebben opgelopen. Jij hebt ons daar bewust van gemaakt en naar leren handelen en het deed Sara heel erg goed. Ze voelt zich inmiddels veilig en thuis bij ons en dat zorgt dat we bereid zijn veel in haar te investeren. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Marc en Kristel 23-08-16 19:56:18

Hoi Anja, bedankt om onze dochter de angst voor honden te laten overwinnen. Groetjes Marc en Kristel

Arjen vd Spek 06-08-16 20:51:10

Nog bedankt voor de activiteit voor PadXpress afgelopen schooljaar. Mijn dochter heeft er erg veel van opgestoken en heeft het er nu nog af en toe over!!
gr. Arjen en Kelsey

Rob en Peggy Janssen 07-04-16 16:59:16

Sinds december 2015 krijgen wij van Anja privé-begeleiding voor onze vier jaar oude Dwergschnauzer Spetter. Spetter heeft verschillende problemen die opgelost moeten worden. Met de lieve hulp van Anja, boekt Spetter inmiddels op allerlei gebied vooruitgang. Wij begrijpen onze hond nu veel beter, we kunnen hem nu beter lezen en weten nu dat hij niet dominant of agressief is maar bang. Daardoor bekijken we hem nu met heel andere ogen. Door alle handvaten die we inmiddels van Anja geleerd hebben, kunnen we hem veel beter door de verschillende stress situaties leiden. Anja jij hebt een hart van goud en helpt niet alleen onze lieve hond maar zeker ook zijn baasjes door moeilijke tijden. Je hebt altijd een luisterend oor en weet ons altijd weer met raad en daad bij te staan. We zijn er nog niet maar we hebben inmiddels wel al vele stappen gezet. Samen komen we er wel!

Jacky, Bas en Sep 14-02-16 10:48:17

Beste anja, bedankt voor het ondersteunen en leren van nieuwe dingen het was heel leerzaam. We gaan hier veel aan hebben!
Bedankt voor alles!

Nelly en Sem 13-02-16 13:57:05

Hallo Anja,Ik wil je hartelijk danken voor het vertrouwen en de nuttige tips die wij ontvangen hebben tijdens de lessen.Veel succes verder met de cursussen.Groetjes Nelly en een poot van Sem.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website?