Grietsje Veldman 24-05-17 15:05:42

Onze hond is steeds gestressed als hij terug komt van opvang in asiel voor 1 dag in de 2 weken. Hij heeft de volgende dag(en) dan verschrikkelijk last van spierpijn.Nu wilde ik hem inbakeren met een soort band. Dit wordt ook wel gebruikt voor vuurwerkwangst.Weet U waar ik deze band kan krijgen?

familie willems 03-04-17 21:38:52

we hebben veel geleerd bij de cursus van jou anja hoe we het beste om kunnen gaan met onze hond toby. We hadden een bang hondje dat heel veel geleerd heeft en vele angsten overwonnen heeft. Zelfs voor de kinderen was de cursus een goede leer moment. Je geeft duidelijk uitleg en verteld heel veel wat je ook wat aan hebt. Wij zijn in ieder geval blij dat we voor jou gekozen hebben om de puppycursus te volgen.

Ad 13-01-17 22:55:19

Hartelijk dank Anja voor je lessen en met name voor het feit dat je ons besmette met het geduld dat jij met honden hebt. Het heeft bij Sara echt geholpen en ons leren inzien dat je de aanhankelijkheid van je hond moet verdienen. Jouw ervaring maar ook je spontane intuïtie tijdens onze lessen brachten ons op de goede weg en daarmee Sara.Een Grieks adoptiehondje kan in het verleden behoorlijke beschadigingen hebben opgelopen. Jij hebt ons daar bewust van gemaakt en naar leren handelen en het deed Sara heel erg goed. Ze voelt zich inmiddels veilig en thuis bij ons en dat zorgt dat we bereid zijn veel in haar te investeren. Nogmaals hartelijk dank daarvoor.

Marc en Kristel 23-08-16 19:56:18

Hoi Anja, bedankt om onze dochter de angst voor honden te laten overwinnen. Groetjes Marc en Kristel

Arjen vd Spek 06-08-16 20:51:10

Nog bedankt voor de activiteit voor PadXpress afgelopen schooljaar. Mijn dochter heeft er erg veel van opgestoken en heeft het er nu nog af en toe over!!
gr. Arjen en Kelsey

Rob en Peggy Janssen 07-04-16 16:59:16

Sinds december 2015 krijgen wij van Anja privé-begeleiding voor onze vier jaar oude Dwergschnauzer Spetter. Spetter heeft verschillende problemen die opgelost moeten worden. Met de lieve hulp van Anja, boekt Spetter inmiddels op allerlei gebied vooruitgang. Wij begrijpen onze hond nu veel beter, we kunnen hem nu beter lezen en weten nu dat hij niet dominant of agressief is maar bang. Daardoor bekijken we hem nu met heel andere ogen. Door alle handvaten die we inmiddels van Anja geleerd hebben, kunnen we hem veel beter door de verschillende stress situaties leiden. Anja jij hebt een hart van goud en helpt niet alleen onze lieve hond maar zeker ook zijn baasjes door moeilijke tijden. Je hebt altijd een luisterend oor en weet ons altijd weer met raad en daad bij te staan. We zijn er nog niet maar we hebben inmiddels wel al vele stappen gezet. Samen komen we er wel!

Jacky, Bas en Sep 14-02-16 10:48:17

Beste anja, bedankt voor het ondersteunen en leren van nieuwe dingen het was heel leerzaam. We gaan hier veel aan hebben!
Bedankt voor alles!

Nelly en Sem 13-02-16 13:57:05

Hallo Anja,Ik wil je hartelijk danken voor het vertrouwen en de nuttige tips die wij ontvangen hebben tijdens de lessen.Veel succes verder met de cursussen.Groetjes Nelly en een poot van Sem.

Suzan 31-12-15 12:50:41

We zijn nog les aan het volgen en we merken veel verbetering in het gedrag van onze hond.In mijn ogen komt dit voornamelijk doordat Anja ons bewust heeft gemaakt van het gedrag van onze hond en hoe we om moeten gaan met bepaald gedrag.Het contact tussen onze hond en ons is erg verbeterd waardoor ze veel beter luistert.Anja, alvast bedankt!

Familie Haver en Finn 15-11-15 16:37:00

hallo AnjaLangs deze weg willen wij jou bedanken voor alles wat je voor ons en Finn gedaan en geleerd hebt.Finn onze Samojeed heeft veel geleerd vanaf het pup zijn tot wat hij nu is geworden, wij hebben veel opgestoken van hoe om te gaan met een hond om mekaars vertrouwen te winnen ( hondsvertrouwen )De tijd dat Finn veel blafte, het maken van eten voor hem om rustig te worden, thuis komen kijken hoe de situatie is om daarna tips te geven, allemaal dingen die geholpen hebben om van Finn een leuke familie hond te maken, onze allermans vriend.Mochten wij nog met vragen zitten zullen wij zeker nog met jou contact zoeken, ook als wij nog leuke foto's hebben sturen wij die door.Mocht het boek van jou klaar zijn zien wij graag een exemplaar tegemoet.Anja ...... nogmaals bedankt voor alles.
Met vr Gr Marjo Rob Bas en onze viervoeter Finn

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies