Huub en Conny 07-06-15 11:18:42

Hoi Anja,
Wij willen je via deze weg oprecht bedanken voor alle fijne lessen en goede aanwijzingen die ons enorm geholpen hebben om Mika te begrijpen en hem te begeleiden naar het zijn van een lieve, sociale vriend voor ons. Aangezien dat Mika een tweede kans hond is, hadden wij het zonder jouw expertise nooit zover gebracht. We hopen nog lang van hem te kunnen genieten!
Heel veel groetjes en dikke knuffel van Mika.
Huub en Conny

Marieke 21-05-15 18:32:44

Hoi Anja,
Bedankt voor je fijne lessen. Niet alleen Nika maar ook ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen!
Het is een ontzettend lieve pup en luisterd prima dankzij alle tips! Bedankt!!

ForDogTrainers 29-04-15 20:05:31

Hallo,
Hartelijk dank voor uw werk en erg nuttige website. Wij willen u graag samenwerking aanbieden: wij produceren hoge-kwaliteit honden uitrusting voor honden training. Wij zouden graag een feedback - e-mail van u ontvangen. Wij bieden korting aan voor hondenscholen en trainers.
Wij wensen u verder heel veel succes!

Robert 13-03-15 22:04:54

Hoi Anja,
Ik wil je bedanken voor de vele leuke en leerzame lessen, die we bij jou hebben gehad.
Als eerste natuurlijk met de jack russel, Russeltje die bij ons pap en mam is gebleven. Daarna met onze kanjer qup (Engelse stafford) die dankzij jou begeleiding een Super evenwichtige hond is geworden. Deze nu onze tweede Engelse stafford ziva geweldig doet opvoeden. En natuurlijk ook weer van jou een goede begeleiding heeft gehad.

Groetjes Karin & Robert en een poot van qup & ziva

Carola 09-09-14 09:19:18

Beste Anja,
Kueb is ruim 1 jaar oud en volgt al les bij jou vanaf de puppycursus. Kueb is een Grote Zwitserse Sennehond en zij staan er om bekend dat zij een evenwichtig en stabiele basis nodig hebben. Het is onze eerste hond en hij doet het geweldig, dankzij jou werkwijze! Zowel je praktijklessen als theorielessen hebben hier aan bijgedragen. Kueb weegt ondertussen 65 kg en loopt goed mee aan de lijn zonder te trekken. Dat is ontzettend fijn. Ook is Kueb sociaal naar andere honden.
Grs Carola

Judith Huijs 15-06-14 21:22:03

Beste Anja,
Sinds enige tijd zit ik samen met mijn hondje Senna bij jou op cursus.Ik ben erg onder de indruk van jou werkwijze en je passie voor de hond en het resultaat hiervan. Doordat ik al je tips heb opgevolgd is Senna een zeer lieve en goed luisterende hond geworden. Het vertrouwen wat jij het baasje en de hond geeft is gewoon super! Ook de locatie waar de buiten training gegeven wordt is prachtig. Theorieles wordt duidelijk en met leuke humor gegeven.
Ik hoop nog een hoop van je te leren, en aan te bevelen bij mensen die hondencursus willen volgen.
Groetjes Judith en Senna

Jacqueline Putmans-Dohmen 05-05-14 22:24:01

Hoi!! Ik wilde toch even een berichtje achterlaten Anja! Onze Noa is al vanaf het begin een super lief en rustig beest geweest. Haar enige probleem was het zindelijk worden en dan vooral in de bench..het dreef me af en toe tot wanhoop want elke dag poep ruimen maakt je geen vrolijker mens hihi. Je gaf me het advies om Noa vers vlees te gaan voeren. Ik heb dit gedaan en vanaf de eerste maaltijd met vers vlees heeft ze niks meer binnen gedaan. Stom verbaasd was ik maar ik ben dol gelukkig hiermee!! Ze plas en poep keurig op haar vaste plekje en in huis helemaal niks meer. Bedankt Anja!! Je hebt me erg blij gemaakt en Noa waarschijnlijk ook. Groetjes Jacqueline en Noa

djinta 18-04-14 14:20:44

hoi Anja, Bedankt voor de vele goede tips met onze hond Djinta. Na vele lessen zien we zelf de reactie die onze hond geeft en kunnen we veel moeilijkheden voorkomen. Door het advies op te volgen van geen brokken maar eigen gemaakt eten is onze hond een stuk rustiger. Vooral de u lead was een hele goede. Nu kon het vrouwtje ook weer lopen met de hond zonder zelf omver getrokken te worden. Bedankt voor het geduld en de goede uitleg. We zullen zeker nog eens komen om een lesje mee te pikken. Groetjes Danny en Anita . pootje van Djinta

Marion hazenbosch 17-04-14 21:00:39

We hebben bij Anja een prive-cursus gevolgd met onze Tibetaanse Terrier Joy. wij zijn Anja zeer dankbaar voor alles wat ze ons geleerd heeft over hondentaal en de omgang met onze hond. Joy is met sprongen vooruit gegaan en ook in ons gezin neemt ze nu een geweldige plaats in. Het blijft een bijzondere en eigenwijze hond, maar ze doet het nu heel goed en daar heeft Anja geweldig aan bijgedragen. Bedankt daarvoor. groetjes Marion.

lucas en Diane Croes 12-12-13 19:21:43

We hebben zojuist je geweldig mooie en duidelijke site bekeken. Onze complimenten.
We hebben ooit samen op dezelfde hondenschool als instructreur voor de groep gestaan.
We wensen je heel veel succes! Gr lucas en Diane

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies