Suzan 31-12-15 12:50:41

We zijn nog les aan het volgen en we merken veel verbetering in het gedrag van onze hond.In mijn ogen komt dit voornamelijk doordat Anja ons bewust heeft gemaakt van het gedrag van onze hond en hoe we om moeten gaan met bepaald gedrag.Het contact tussen onze hond en ons is erg verbeterd waardoor ze veel beter luistert.Anja, alvast bedankt!

Familie Haver en Finn 15-11-15 16:37:00

hallo AnjaLangs deze weg willen wij jou bedanken voor alles wat je voor ons en Finn gedaan en geleerd hebt.Finn onze Samojeed heeft veel geleerd vanaf het pup zijn tot wat hij nu is geworden, wij hebben veel opgestoken van hoe om te gaan met een hond om mekaars vertrouwen te winnen ( hondsvertrouwen )De tijd dat Finn veel blafte, het maken van eten voor hem om rustig te worden, thuis komen kijken hoe de situatie is om daarna tips te geven, allemaal dingen die geholpen hebben om van Finn een leuke familie hond te maken, onze allermans vriend.Mochten wij nog met vragen zitten zullen wij zeker nog met jou contact zoeken, ook als wij nog leuke foto's hebben sturen wij die door.Mocht het boek van jou klaar zijn zien wij graag een exemplaar tegemoet.Anja ...... nogmaals bedankt voor alles.
Met vr Gr Marjo Rob Bas en onze viervoeter Finn

Edith Aelen 21-09-15 13:51:32

Hallo Anja,Ik wil je ontzettend bedanken voor al je hulp met onze Jack Russel, Jack. Jack komt uit het asiel en is een hond met hoogstwaarschijnlijk een traumatisch verleden. Dit ging zich in allerlei uitermate slecht gedrag uiten. Hierbij hadden wij hulp nodig en dat hebben wij bij jou gevonden. Een jaar zijn wij met Jack bij jou in training geweest en het resultaat mag er zeker zijn. Belangrijk onderdeel hierin is het herkennen van de signalen die Jack geeft. Deze signalen hebben wij dankzij jou leren zien en begrijpen, maar vooral mee leren omgaan. Hierdoor heeft Jack vertrouwen in ons gekregen. Jack zijn leven heeft (helaas) een paar keer aan een zijden draadje gehangen. Jouw goede hulp heeft ons geholpen om hierin een keuze te maken. Wat zijn wij blij dat wij de juiste keuze hebben gemaakt en dat Jack heerlijk aan het genieten is van zijn leven. Zonder jou hadden wij deze keuze niet kunnen/durven maken. Jack is veranderd in een (op zijn manier) ontzettend lief en aanhankelijk hondje dat zijn plek bij ons heeft gevonden en verdiend.Anja, nogmaals enorm bedankt voor je goede begeleiding. Je verricht super goed werk!Groetjes, Edith en natuurlijk Jack

Chantal. 11-09-15 10:59:38

Hoi Anja. Het is al weer een hele tijd geleden dat we bij jou op de honden cursus hebben gezeten, maar ik wilde je nog wel even laten laten weten dat het echt wel heel nuttig is geweest. We hebbben Mila mee genomen op vakantie, op de camping hadden we een ruime plek bij een grote vis vijver, daar heeft ze aan de 5 meter lijn gelegen en dat ging prima. Mensen en honden die passeerde keek ze rust na. Soms speelde ze in het water of gooide we een balletje wat ze terug kwam brengen. We hebben uitstapjes gemaakt, maar wel zo, dat ze er ook bij kon zijn. Ze heeft mee gelopen in een museum, winkelstraten, in een campeerwinkel en ook trappen gelopen, we hebben op terrasjes gezeten waar ze heel rustig naast me kwam liggen, we hebben een klein busreisje gemaakt waarbij ze zich ook keurig heeft gedragen, ze heeft andere honden ontmoet wat ze soms wel spannend vond maar dan pasten we ons daar op aan, kortom......een super vakantie gehad met een super hond die zich geweldig heeft gedragen. We zijn daar heel blij mee, en dat jou cursus daar het voortraject van is geweest daar hebben we nu de voordelen van. Anja succes met je hondenschool, en nogmaals bedankt.

sophia willemsen 04-08-15 13:03:05

Hallo Anja,
dank je wel voor de fijne en leerzame lessen die wij hebben mogen volgen.Onze Dino is een tweede kans hond uit Spanje en ondertussen voelt hij zich echt thuis en op zijn gemak bij ons.Ook de theorie avonden zijn zeer nuttig.Bedankt en een poot van Dino.Groetjes,Sophia

Gerrie 19-06-15 15:10:48

Hoi Anja,Dankjewel voor de goede uitleg en tips tijdens de puppycursus. Ik heb er samen met onze hond Duco erg veel van opgestoken, nogmaals dank hiervoor !

Huub en Conny 07-06-15 11:18:42

Hoi Anja,
Wij willen je via deze weg oprecht bedanken voor alle fijne lessen en goede aanwijzingen die ons enorm geholpen hebben om Mika te begrijpen en hem te begeleiden naar het zijn van een lieve, sociale vriend voor ons. Aangezien dat Mika een tweede kans hond is, hadden wij het zonder jouw expertise nooit zover gebracht. We hopen nog lang van hem te kunnen genieten!
Heel veel groetjes en dikke knuffel van Mika.
Huub en Conny

Marieke 21-05-15 18:32:44

Hoi Anja,
Bedankt voor je fijne lessen. Niet alleen Nika maar ook ik heb erg veel geleerd tijdens de lessen!
Het is een ontzettend lieve pup en luisterd prima dankzij alle tips! Bedankt!!

ForDogTrainers 29-04-15 20:05:31

Hallo,
Hartelijk dank voor uw werk en erg nuttige website. Wij willen u graag samenwerking aanbieden: wij produceren hoge-kwaliteit honden uitrusting voor honden training. Wij zouden graag een feedback - e-mail van u ontvangen. Wij bieden korting aan voor hondenscholen en trainers.
Wij wensen u verder heel veel succes!

Robert 13-03-15 22:04:54

Hoi Anja,
Ik wil je bedanken voor de vele leuke en leerzame lessen, die we bij jou hebben gehad.
Als eerste natuurlijk met de jack russel, Russeltje die bij ons pap en mam is gebleven. Daarna met onze kanjer qup (Engelse stafford) die dankzij jou begeleiding een Super evenwichtige hond is geworden. Deze nu onze tweede Engelse stafford ziva geweldig doet opvoeden. En natuurlijk ook weer van jou een goede begeleiding heeft gehad.

Groetjes Karin & Robert en een poot van qup & ziva

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies