Natascha 22-03-13 13:15:53

13 januari 2013 kregen we onze hond Trude, een zwerfhondje uit Lesbos. Een lief en vriendelijk maar wel ontzettend angstig hondje wat al het nodige had meegemaakt in haar jonge leventje. In onderling overleg ben ik bij jou begonnen met privelessen, om Trude beter te leren kennen en begrijpen en om Trude in haar tempo en op een zo gemakkelijk mogelijke manier kennis te laten maken met ons gezinsleven en het dagelijks leven in Nederland. Wat hebben we een kou en regen getrotseerd want de weergoden waren ons vaak niet goed gezind. Uiteindelijk is het ons allemaal waard geweest. We zagen Trude al heel snel veranderen in een pienter en vrolijk hondje wat duidelijke signalen afgeeft, zowel kalmerende signalen als stress signalen. Dankzij jou kundige hulp en advies kunnen we nu communiceren met ons kleine Griekje. Gelukkig is de hondentaal in elk land hetzelfde en het is wel gebleken dat Trude deze hondentaal prima beheerst! Anja, ik wil je hartelijk bedanken voor de tijd en energie die je in ons gestoken hebt. Ik weet zeker dat Trude en ik zonder jou, niet zover waren als we nu zijn. Voor ons is ze de perfecte gezinshond, meer hebben we niet te wensen. Mochten zich er in de toekomst problemen voordoen, dan weet ik je zeker te vinden!
Met hartelijke groetNatascha en Trude

Anita Verbugt 25-01-13 23:40:43

Hoi Anja,

Het gaat supergoed met Isa! Vorige week zijn we met haar naar zee geweest. Daar mocht ze bij ons op de hotelkamer slapen en mee naar het restaurant.
Waar ze zich keurig gedroeg. Ze ging netjes onder de tafel liggen. Ik heb dat weekend vaak gezegd dat ik de hond heb die ik altijd gewenst had. Natuurlijk mede danzij jouw lessen.
Op het strand liep ze lekker los en hield ze ons toch in de gaten, ook heel sociaal naar andere honden.
Bedankt voor de wijze (theorie) lessen.

Groetjes Anita Verbugt en een poot van Isa

Annie 02-01-13 16:40:22

Hoi Anja,Inmiddels volg ik samen met Pleun een vervolgcursus bij jou, na de puppy cursus. De theorie avond die hierbij hoort was (net zoals de lessen) enorm nuttig! Ik kan iedereen die een vervolgcursus volgt zeker aanraden om naar de theorieavonden te gaan!Groetjes Annie & een pootje van Pleun

Carolin 02-12-12 13:21:11

Hallo Anja,
Bedankt voor alle goede raadgevingen omtrend de opvoeding van onze Bas. Het gaat goed, en na de winter zijn we van plan om het weer op te pakken om de vervolg cursus te gaan doen bij jouw.

Martijn & Ando 27-10-12 12:27:16

Met veel plezier heb ik samen met mijn Engelse Cocker Ando al diverse cursussen bij Anja doorlopen. Zo volgen we momenteel een speurcursus. Het is ontzettend leuk om te zien hoe Ando met enorm doorzettingsvermogeneen verborgen object opspeurt, om het vervolgens met veel enthousiasme te brengen. Ik merk dat het samen speuren met zijn baasje voldoening geeft. Ik kan deze speurcursus dan ook aan iedereen aanraden!!
Groet,
Martijn & Ando

Roel 17-08-12 17:41:09

Hallo Anja,
We zijn dit jaar met onze 18 weken oude pup op vakantie naar Duitsland geweest. (engelse cocker spaniel) We hebben onze vakantie aangepast op onze pup. Het was even spannend hoe ze zou reageren op de reis en de onbekende omgeving. Het is boven verwachting goed gegaan, mede dankzij de goede adviezen die we op de puppy cursus hebben ontvangen. Veel rust, de juiste benadering wanneer we een andere hond tegenkwamen en de kalmerende signalen zijn nuttig geweest. Ik wil je dan ook bedanken voor de (inmiddels afgeronde) puppy cursus. We gaan natuurlijk door met de vervolg cursus.

Petra en Layla 15-08-12 08:21:22

Anja,
Enkele maanden geleden hebben we ons samen met Layla (1 jarige kruising beagle-labrador) bij jou gemeld. We wisten ons even geen raad meer en de gedachten over "we doen de hond weg" speelden al regelmatig in ons hoofd. Layla sprong tegen iedereen op, beet alles stuk in huis, kon niet met andere honden en lastige situaties overweg en gehoorzaamde nauwelijks.Via jouw aanpak is dat in de afgelopen periode 100% de andere kant opgegaan. We hebben nu een lieve gezinshond. Wel met een pittig karakter (beagle) maar dat mag. Een beetje ondeugend is best leuk. Maar ze is veel rustiger geworden, minder angstig, kan met andere honden spelen, is gehoorzaam en aanhankelijk. Vooral het feit dat je het gehele gezin er bij betrekt en ook de kinderen helpt in de omgang met Layla heeft wonderen gedaan. Bedankt voor alles!
Petra, Xander, Faas, Stans.....en Layla

Robin en Borus 15-07-12 21:35:41

Hallo Anja,

Ik heb samen met onze Franse Bulldog Borus 1,5 jaar geleden cursus gevolgd bij jou. Onze Borus doet het geweldig in huis. Je hebt ons geweldig geholpen met de perfecte basis waardoor wij met Borus alles kunnen doen. Hij is afgelopen week mee geweest op vakantie naar Duitsland. Wandelingen van 7 km? geen probleem... Terrasje? auto rit? een hele vreemde omgeving? los lopen? Het gaat allemaal. Heerlijk dat het zo goed gaat. We zijn je nog steeds erg dankbaar. Succes met het geven van lessen.

Gr. Robin en een poot van Borus

Martijn & Nicky 24-06-12 22:44:48

Hoi Anja,Complimenten voor je nieuwe website!Onze Basenji Kaya begint al erg goed te luisteren en dat hebben we voor een groot deel te danken aan jouw inzichten! Je snapt haar echt!! En wij langzaamaan ook Wij gaan zeker nog een hele tijd door met de cursussen bij jou!

Ilonka en Ruud en Maylo 19-06-12 23:19:11

Hoi Anja
Ten eerste super goed die mooie website en die informatie, en je weet dat Maylo en ik ontzettend naar elkaar gegroeid zijn hij heeft vele angsten overwonnen en is er sterker uitgekomen wij houden zeer van onze viervoeter Maylo en dat heeft alles met jou te maken. Alles draait om het vertrouwen wat je in je zelf en je hond moet hebben, het is niet altijd makkelijk geweest maar als je het aandurft en je ziet je hond en jezelf groeien dat is gewoon geweldig.
Anja bedankt en je bent voor ons vaak nog het gesprek van de dag en wij wensen jou heel veel succes en een dikke poot van Maylo.
Groetjes Ruud en Ilonka

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies