Margit Kluytmans 27-11-11 12:34:12

Voor een cursus met mijn pup zocht ik een nieuwe hondenschool. Kenzo is mijn 3e pup binnen 3,5 jaar en iedere keer naar dezelfde cursus is saai en daar leer je zelf niet zo veel meer van. Weer een frisse kijk van iemand anders op het opvoeden van een pup, daar was ik naar op zoek. En dat heb ik gevonden bij Anja. Zij heeft mij weer hele andere kanten van het opvoeden laten zien. In het begin vond ik dat er wel heel voorzichtig werd omgegaan met de honden maar gaandeweg de cursus zag ik daar de voordelen van. Een hele andere benadering dan bij bv. een KC. Ik ben erg tevreden! En nu op naar de vervolgcursus.
Grtz Margit Kluytmans,
en een poot van Kenzo

carla 08-11-11 18:26:00

lieve Anja

onze westy was een brok zenuwen,
na diverse lessen is het een leuke sociale hond geworden.
ze gaat elke dag meer zelf ontdekken wat er om haar heen gebeurd. na advies van jou hoe ik haar hierin het best kan begeleiden,
soms gaat dit prima af en toe valt ze nog terug in haar oude bange rol.
maar we zien haar groeien
ook ikzelf begrijp nu wat hondentaal is en ga hier elke wandeling mee aan de slag onvoorstelbaar hoeveel contakt momenten ik heb gemist in deze 2 jaar voorheen.
geen wonder dat ze niet meer comuniceerde als een hond,er kwam nooit reactie.
Anja nogmaals bedankt voor de super begeleiding en adviezen tijdens de les

Sanne van den Nieuwenhof 19-10-11 19:17:57

Lieve Anja ,
Ontzettend bedankt voor het helpen van mijn oudste dochter (10 jaar) om haar angst voor honden onder controle te krijgen! Nu, na bijna 7 sessies, zien wij een kind wat beter in haar vel zit en zelfs mee de honden gaat uitlaten zonder paniek. Zij is trots en wij zijn trots!!
Je hebt haar wegwijs gemaakt in o.a. de hondentaal. Ook wij, als ouders, hebben veel mogen leren over de hond in het algemeen. Haar spreekbeurt gaat dit keer niet over konijnen maar over Anja, Funky en andere honden. Ontzettend bedankt!! Ook namens opa en oma en Balou!!
Groetjes
Fam. van den Nieuwenhof

Sandra 31-08-11 20:48:37

Hoi Anja,
Het is even geleden dat we elkaar hebben gesproken, langzaam ben ik met DJ begonnen naar de shows te gaan.
Ik moest een keer over de drempel. In mei zijn we naar de clubmatch van de NBC geweest en het ging super. Ik heb precies gedaan hoe ik het geleerd heb bij jou en dat werpt dus echt de vruchten af nu. Afgelopen weekend ben ik naar Bochum in duitsland geweest en ook daar heeft hij weer zeer veel positieve ervaringen op gedaan. Jouw manier van lesgeven heeft mij een hele andere visie op bepaalde zaken gegeven.
Ik ben er nog niet helemaal maar ben zeker op de goede weg, en wil je dan ook hartelijk bedanken voor de goede begleiding die ik heb gekregen van je.
Heel veel groetjes en een poot van DJ.
Sandra Jacobs

Jolanda Meijers 18-08-11 00:15:58

Hoi Anja,wat vind ik het fijn voor je dat je zoiets moois hebt bereikt. Ik gun je alle succes van de wereld. Vertrouwen is voor iedereen belangrijk, voor mens en dier! Pas dan is er een relatie! Ik wens je heel veel plezier en succes met wat je nu doet. Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed is wat je doet. Zo te zien heb je nu eindelijk alle vertrouwen in zezelf, goed zo !Groetjes Jolanda Meijers en een vertrouwde poot van Wiebe

Fam. Wijnands 09-08-11 14:19:14

Samen met Dora zijn we vol goede moed gestart bij een andere school en daar werd volop aan het beest getrokken om zijn commando's te krijgen. Hier hadden we het snel bekeken en via via kwamen we bij Anja terecht. We hebben nu in 2 lessen al zoveel geleerd en bijna alles werkt. Rust, rust en nog eens rust. Duidelijkheid en hem de wereld laten verkennen, zodat hij niet bang hoeft te zijn. Het wandelen gaat al een stuk beter en we laten haar veel slapen. We merken dat Dora in gezelschap al veel meer op haar gemak is en hopen dat de lessen zo'n bijzondere ervaring blijven. Veel succes Anja.

carla 21-06-11 18:55:53

heey mensen
. dit laatste bericht moet zijn baerke speelde de hele middag buiten met tuigje aan haha
gr carla

carla 21-06-11 18:53:32

De open dag op 18 juni was super leuk .
Er was genoeg te zien en te bekijken.
Diverse stands met info en goede uitleg.
Ook de reddingsbrigadehonden super....... super.
Ik heb nu ook een nieuw tuigje voor onze westy van het merk " karlie."

Dit is een tuigje dat niet om haar hals zit maar om haar buik en de aanklik zit op de rug.
Het aandoen is super gemakkelijk de hond hoeft zelf niks te doen instappen of draaien of zo dus dit werkt geen stress gevoel op.
Anja adviseerde wel probeer maar met brokjes maar dit was niet nodig ze boog haar kopje jippie dit is iets leuks en liet zonder probleem het tuigje aan doen
de hele middag heeft ze zo buiten gespeeld met tuigje uit.
dus geen probleem super
gr carla

Stefani & Frank 09-06-11 15:25:45

Al in het begin van de puppylessen kwamen we er achter hoe weinig we eigenlijk weten over de taal van honden. Anja leert ons kijken en communiceren met onze pup Mara zodat we een steeds beter team vormen.
Tijdens de lessen is er heel veel persoonlijke aandacht doordat de groepen zo klein zijn en tijdens een huisbezoek konden we al helemaal met al onze vragen bij Anja terecht.


We kijken al uit naar de cursussen die nog volgen!!

marc 21-05-11 12:34:49

Onze puppie groeit op in een druk gezin met drie kleine kinderen. Dat is niet altijd gemakkelijk. Ik vond het dan ook erg prettig dat Anja ook een keer bij ons aan huis is geweest om kennis te maken met onze kids en ook om de leefsituatie te zien waarin onze puppie zal opgroeien. Veel tips gekregen en ook de kinderen hebben tips en oefeningen gedaan om vertrouwd te raken met ons nieuwe gezinlid. Geregeld gaan de kinderen nu mee naar de lessen. Ze vinden het ook echt leuk dat ze mee oefeningen mogen doen en ze leren hierdoor hoe ze goed met onze en andere honden om kunnen gaan. Anja bedankt !

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies