Petra Welgraven 17-06-12 18:43:14

Hoi Anja,Afgelopen woensdag heb ik bij jou de theorieavond over kalmerende signalen gevolgd. Er ging letterlijk een wereld voor me open. Ik heb dan ook meteen het boekje kalmerende signalen van Turid Rugaas besteld. Thuis hebben we een puppyren voor onze Layla. Daar wil ze niet altijd in. Nu we gebruik maken van de kalmerende signalen (in dit geval het wegkijken) gaat ze zonder problemen de ren in. Ook het gapen helpt haar om te kalmeren na een voor haar spannende wandeling.Anja bedankt.
Layla en Petra

Ton en Noah 03-06-12 13:43:28

Hallo Anja, Via via kwamen we bij jou op de cursus. Noah (reutje van 5 jaar) begon plotseling in huis te plassen. Wij hadden hem als herplaatser ongeveer een jaar in huis. Fysiek was er niets met hem aan de hand. Noah wordt heel veel uitgelaten. Gelukkig had jij snel door dat hij niet zoveel zelfvertrouwen had. We hebben heel veel nuttige en praktische tips van jou gekregen. En heel langzaam begon Noah 'stoerder' te worden. En toen de laatste drie weken als een speer vloog zijn zelfvertrouwen omhoog. We nemen nu in de vakantie periode even een pauze en in het najaar komen we weer een leuk DOE cursus doen met Noah. Want voor Noah was het iedere zondagmorgen een feest om naar de cursus te gaan. Bedankt en een dikke knuffel van Noah

Fadir 30-05-12 22:11:02

Kerk, het diaconaat is meer en meer gek

Iris en Semmie 15-05-12 18:26:08

Hallo Anja,
Wat zijn wij blij dat we jouw gevonden hebben via internet.Semmie heeft nou 2 privé lessen bij jouw gehad.Maar wat gaat hij hard voor uit in een week tijd is het al een hele andere hond op een hele positieve manier.Dat semmie en wij nog maar veel bij jouw mogen blijven leren.

Groetjes Iris

Ingrid en Shadow 29-01-12 13:42:49

Hoi Anja,
Heel erg bedankt voor de tips en begeleiding die je Shadow en mij hebt gegeven. Omdat er bij mijn vorige hondenschool weinig aandacht was geschonken aan bepaalde signalen was Shadow best wel opstandig en ik wist vaak niet goed op zijn gedrag te reageren. Met als gevolg...stress !!!
Totdat jij bij ons in huis kwam. Je hebt ons een heleboel handvatten aangereikt waar we mee aan de slag zijn gegaan. Als ik nu bijvoorbeeld op straat iets "vreemds" tegenkom waar Shadow op reageert weet ik nu op de juiste manier te reageren en Shadow ertoe te bewegen er toch heen te gaan en eraan te snuffelen zodat hij weet dat er geen "gevaar" is. En allemaal zonder stress. Zijn angst voor vreemde dingen is daardoor bijna verdwenen. Doordat signalen beter worden herkend, maar ook doordat wij op een andere manier met Shadow omgaan is hij een hele andere hond geworden. Hij is nog steeds aan het "puberen" maar goed, ook dat gaat over toch?
Vanwege jouw deskundigheid en liefde voor honden wil ik alle hondenliefhebbers dan ook aanraden jouw lessen te volgen....
Ik wens je nog heel veel succes met je hondenschool
Groetjes van Ingrid en een poot van Shadow

Chantal 18-12-11 09:57:00

Hoi Anja,
Onze mechelse herder van bijna een jaar was zo moeilijk dat ik er vaak geen raad meer mee wist. Na verschillende cursussen had ze nog steeds geen gewenst gedrag en dacht ik dat het nooit meer goed kon komen met haar. Gelukkig heb ik via via jou toen gebeld en jij kon mij helpen zei je.Het is niet te geloven maar na 2x bij jou te zijn geweest begon Bandy al veel beter gedrag te vertonen. Nu na een paar privé begeleidingen thuis en in het bos heb ik echt een hond gekregen waar wij zo naar verlangden een lieve herder met een goed karakter zij is nu een echte goede huisvriend geworden die zelfs niet meer in de bench hoeft.Lieve Anja bedankt voor de goede raad.Vele groetjes Chantal en Bandy

Margit Kluytmans 27-11-11 12:34:12

Voor een cursus met mijn pup zocht ik een nieuwe hondenschool. Kenzo is mijn 3e pup binnen 3,5 jaar en iedere keer naar dezelfde cursus is saai en daar leer je zelf niet zo veel meer van. Weer een frisse kijk van iemand anders op het opvoeden van een pup, daar was ik naar op zoek. En dat heb ik gevonden bij Anja. Zij heeft mij weer hele andere kanten van het opvoeden laten zien. In het begin vond ik dat er wel heel voorzichtig werd omgegaan met de honden maar gaandeweg de cursus zag ik daar de voordelen van. Een hele andere benadering dan bij bv. een KC. Ik ben erg tevreden! En nu op naar de vervolgcursus.
Grtz Margit Kluytmans,
en een poot van Kenzo

carla 08-11-11 18:26:00

lieve Anja

onze westy was een brok zenuwen,
na diverse lessen is het een leuke sociale hond geworden.
ze gaat elke dag meer zelf ontdekken wat er om haar heen gebeurd. na advies van jou hoe ik haar hierin het best kan begeleiden,
soms gaat dit prima af en toe valt ze nog terug in haar oude bange rol.
maar we zien haar groeien
ook ikzelf begrijp nu wat hondentaal is en ga hier elke wandeling mee aan de slag onvoorstelbaar hoeveel contakt momenten ik heb gemist in deze 2 jaar voorheen.
geen wonder dat ze niet meer comuniceerde als een hond,er kwam nooit reactie.
Anja nogmaals bedankt voor de super begeleiding en adviezen tijdens de les

Sanne van den Nieuwenhof 19-10-11 19:17:57

Lieve Anja ,
Ontzettend bedankt voor het helpen van mijn oudste dochter (10 jaar) om haar angst voor honden onder controle te krijgen! Nu, na bijna 7 sessies, zien wij een kind wat beter in haar vel zit en zelfs mee de honden gaat uitlaten zonder paniek. Zij is trots en wij zijn trots!!
Je hebt haar wegwijs gemaakt in o.a. de hondentaal. Ook wij, als ouders, hebben veel mogen leren over de hond in het algemeen. Haar spreekbeurt gaat dit keer niet over konijnen maar over Anja, Funky en andere honden. Ontzettend bedankt!! Ook namens opa en oma en Balou!!
Groetjes
Fam. van den Nieuwenhof

Sandra 31-08-11 20:48:37

Hoi Anja,
Het is even geleden dat we elkaar hebben gesproken, langzaam ben ik met DJ begonnen naar de shows te gaan.
Ik moest een keer over de drempel. In mei zijn we naar de clubmatch van de NBC geweest en het ging super. Ik heb precies gedaan hoe ik het geleerd heb bij jou en dat werpt dus echt de vruchten af nu. Afgelopen weekend ben ik naar Bochum in duitsland geweest en ook daar heeft hij weer zeer veel positieve ervaringen op gedaan. Jouw manier van lesgeven heeft mij een hele andere visie op bepaalde zaken gegeven.
Ik ben er nog niet helemaal maar ben zeker op de goede weg, en wil je dan ook hartelijk bedanken voor de goede begleiding die ik heb gekregen van je.
Heel veel groetjes en een poot van DJ.
Sandra Jacobs

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies