Roel 17-08-12 17:41:09

Hallo Anja,
We zijn dit jaar met onze 18 weken oude pup op vakantie naar Duitsland geweest. (engelse cocker spaniel) We hebben onze vakantie aangepast op onze pup. Het was even spannend hoe ze zou reageren op de reis en de onbekende omgeving. Het is boven verwachting goed gegaan, mede dankzij de goede adviezen die we op de puppy cursus hebben ontvangen. Veel rust, de juiste benadering wanneer we een andere hond tegenkwamen en de kalmerende signalen zijn nuttig geweest. Ik wil je dan ook bedanken voor de (inmiddels afgeronde) puppy cursus. We gaan natuurlijk door met de vervolg cursus.

Petra en Layla 15-08-12 08:21:22

Anja,
Enkele maanden geleden hebben we ons samen met Layla (1 jarige kruising beagle-labrador) bij jou gemeld. We wisten ons even geen raad meer en de gedachten over "we doen de hond weg" speelden al regelmatig in ons hoofd. Layla sprong tegen iedereen op, beet alles stuk in huis, kon niet met andere honden en lastige situaties overweg en gehoorzaamde nauwelijks.Via jouw aanpak is dat in de afgelopen periode 100% de andere kant opgegaan. We hebben nu een lieve gezinshond. Wel met een pittig karakter (beagle) maar dat mag. Een beetje ondeugend is best leuk. Maar ze is veel rustiger geworden, minder angstig, kan met andere honden spelen, is gehoorzaam en aanhankelijk. Vooral het feit dat je het gehele gezin er bij betrekt en ook de kinderen helpt in de omgang met Layla heeft wonderen gedaan. Bedankt voor alles!
Petra, Xander, Faas, Stans.....en Layla

Robin en Borus 15-07-12 21:35:41

Hallo Anja,

Ik heb samen met onze Franse Bulldog Borus 1,5 jaar geleden cursus gevolgd bij jou. Onze Borus doet het geweldig in huis. Je hebt ons geweldig geholpen met de perfecte basis waardoor wij met Borus alles kunnen doen. Hij is afgelopen week mee geweest op vakantie naar Duitsland. Wandelingen van 7 km? geen probleem... Terrasje? auto rit? een hele vreemde omgeving? los lopen? Het gaat allemaal. Heerlijk dat het zo goed gaat. We zijn je nog steeds erg dankbaar. Succes met het geven van lessen.

Gr. Robin en een poot van Borus

Martijn & Nicky 24-06-12 22:44:48

Hoi Anja,Complimenten voor je nieuwe website!Onze Basenji Kaya begint al erg goed te luisteren en dat hebben we voor een groot deel te danken aan jouw inzichten! Je snapt haar echt!! En wij langzaamaan ook Wij gaan zeker nog een hele tijd door met de cursussen bij jou!

Ilonka en Ruud en Maylo 19-06-12 23:19:11

Hoi Anja
Ten eerste super goed die mooie website en die informatie, en je weet dat Maylo en ik ontzettend naar elkaar gegroeid zijn hij heeft vele angsten overwonnen en is er sterker uitgekomen wij houden zeer van onze viervoeter Maylo en dat heeft alles met jou te maken. Alles draait om het vertrouwen wat je in je zelf en je hond moet hebben, het is niet altijd makkelijk geweest maar als je het aandurft en je ziet je hond en jezelf groeien dat is gewoon geweldig.
Anja bedankt en je bent voor ons vaak nog het gesprek van de dag en wij wensen jou heel veel succes en een dikke poot van Maylo.
Groetjes Ruud en Ilonka

Petra Welgraven 17-06-12 18:43:14

Hoi Anja,Afgelopen woensdag heb ik bij jou de theorieavond over kalmerende signalen gevolgd. Er ging letterlijk een wereld voor me open. Ik heb dan ook meteen het boekje kalmerende signalen van Turid Rugaas besteld. Thuis hebben we een puppyren voor onze Layla. Daar wil ze niet altijd in. Nu we gebruik maken van de kalmerende signalen (in dit geval het wegkijken) gaat ze zonder problemen de ren in. Ook het gapen helpt haar om te kalmeren na een voor haar spannende wandeling.Anja bedankt.
Layla en Petra

Ton en Noah 03-06-12 13:43:28

Hallo Anja, Via via kwamen we bij jou op de cursus. Noah (reutje van 5 jaar) begon plotseling in huis te plassen. Wij hadden hem als herplaatser ongeveer een jaar in huis. Fysiek was er niets met hem aan de hand. Noah wordt heel veel uitgelaten. Gelukkig had jij snel door dat hij niet zoveel zelfvertrouwen had. We hebben heel veel nuttige en praktische tips van jou gekregen. En heel langzaam begon Noah 'stoerder' te worden. En toen de laatste drie weken als een speer vloog zijn zelfvertrouwen omhoog. We nemen nu in de vakantie periode even een pauze en in het najaar komen we weer een leuk DOE cursus doen met Noah. Want voor Noah was het iedere zondagmorgen een feest om naar de cursus te gaan. Bedankt en een dikke knuffel van Noah

Fadir 30-05-12 22:11:02

Kerk, het diaconaat is meer en meer gek

Iris en Semmie 15-05-12 18:26:08

Hallo Anja,
Wat zijn wij blij dat we jouw gevonden hebben via internet.Semmie heeft nou 2 privé lessen bij jouw gehad.Maar wat gaat hij hard voor uit in een week tijd is het al een hele andere hond op een hele positieve manier.Dat semmie en wij nog maar veel bij jouw mogen blijven leren.

Groetjes Iris

Ingrid en Shadow 29-01-12 13:42:49

Hoi Anja,
Heel erg bedankt voor de tips en begeleiding die je Shadow en mij hebt gegeven. Omdat er bij mijn vorige hondenschool weinig aandacht was geschonken aan bepaalde signalen was Shadow best wel opstandig en ik wist vaak niet goed op zijn gedrag te reageren. Met als gevolg...stress !!!
Totdat jij bij ons in huis kwam. Je hebt ons een heleboel handvatten aangereikt waar we mee aan de slag zijn gegaan. Als ik nu bijvoorbeeld op straat iets "vreemds" tegenkom waar Shadow op reageert weet ik nu op de juiste manier te reageren en Shadow ertoe te bewegen er toch heen te gaan en eraan te snuffelen zodat hij weet dat er geen "gevaar" is. En allemaal zonder stress. Zijn angst voor vreemde dingen is daardoor bijna verdwenen. Doordat signalen beter worden herkend, maar ook doordat wij op een andere manier met Shadow omgaan is hij een hele andere hond geworden. Hij is nog steeds aan het "puberen" maar goed, ook dat gaat over toch?
Vanwege jouw deskundigheid en liefde voor honden wil ik alle hondenliefhebbers dan ook aanraden jouw lessen te volgen....
Ik wens je nog heel veel succes met je hondenschool
Groetjes van Ingrid en een poot van Shadow

<< < 5 6 7 8 9 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies