Sandra Jacobs 24-04-10 16:02:50

hoi Anja,
Sinds ik bij jou cursus volg heb ik een heel andere kijk op onze DJ.
Ik ben altijd van mening geweest dat als je werkt met een hond zeker als ze uit werklijnen komen je de hond en je zelf er een groot plezier mee doet door intensief ermee te trainen. Praat nu uit mijn ervaring , maar kwam er al snel achter dat dat bij DJ averechts werkte.Prikkel op prikkel dus veel stresch bij de hond met gevolg dat ik niet met plezier naar de hondenschool ging .
Toevallig kwam ik bij jou uit via een lezing, ben heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen omdat ik nu leer dat bij DJ dus rust heel belangrijk is en niet druk uitoefenen van het moeten presteren.
Ik leer nu zoveel dat ik heel anders naar een hond kijk.
Het zien dat DJ geniet op de training relaxed is (Baasje uiteraard ook relaxed)vind ik heel belangrijk ,dit had ik niet meer toen ik naar de vorige hondeschool ging.
Hier is geduld hebben heel belangrijk ,het is niet te vergelijken met een gehoorzaamheidscursus ,de hond leert,leert en leert ,de mogelijkheid krijgen om te leren en dat bied deze cursus zeker.
De U-Lead is een uitkomst ik had er nog nooit van gehoord ,ben ook blij dat ik er gebruik van maak .
Week na week zien we dat DJ vooruit gaat dat motiveerd zéér.
De theorieavonden vind ik zéér nuttig en raad ik ook iedereen aan.
Nou dat was het wel zo'n beetje, ga nu genieten van het mooie weer.
Tot dinsdag Anja,
Groetjes
Sandra met DJ

Peter en Linda 12-02-10 11:52:08

Hoi Anja,
We hebben enorm veel geleerd van je cursus en begrijpen onze honden nu veel beter. We zien nu pas hoe zeer ze soms te lijden hebben onder onze manier van opvoeden zoals wij dachten dat die moest. We kunnen nu veel beter rekening houden met voornamelijk Diesel en hebben vooral ook meer begrip voor zijn meestal stressvolle reactie. De DAP band is bij hem een enorm succes geweest. We hebben hem nog nooit zo relaxed en ontspannen gezien. sinds dat hij deze band om heeft gehad snuffelt hij voor het eerst in zijn leven. Hij is nu echt de wereld om zich heen aan het ontdekken. Diesel is nu een stuk ontspannender aan het wandelen en is niet meer zo bang voor andere honden of vreemde mensen. Het blokken vindt hij erg fijn. Zo weet hij dat hij best mag kijken maar dat wij hem wel beschermen voor alles. Ook het strooien van brokken op het moment dat er bezoek komt of dat de deurbel gaat is een enorm succes! Er wordt niet meer geblaft! We zijn er erg blij mee en het is sindsdien een stuk rustiger in huis.
Groetjes Peter en Linda

Jacqueline en Wil 26-12-09 10:21:48

hallo Anja,
Allereerst de complimenten voor de vernieuwde site, ziet er goed uit.
We zijn heel tevreden over jouw manier van les geven, Onze beagle Quint is met grote stappen vooruit gegaan.
Dank zij de U- lead is het wandelen zonder trekken.
We kunnen zijn gedag nu beter lezen en daar door begrijpt hij ons ook beter.
Groetjes Jacqueline en Wil

Nicole Loyen 18-12-09 16:12:53

Hoi Anja,
Wat was ik blij met mijn keuze om met onze herplaatser naar jou toe te gaan. De rustige manier van lesgeven helemaal afgestemd op het niveau van de hond, ik vond het een openbaring. Ondanks mijn jarenlange ervaring als instructeur bij een KC had ik haar alleen niet zo ver gekregen als nu met jou hulp. Maar niet alleen onze hond maar ook mij heb je geholpen door mij opnieuw te laten denken/ ervaren en vanuit de hond denken. Niet dat ik het verkeerd deed maar je gaf me een lekkere frisse wind tussen de oren.
Groetjes Nicole

Mike 04-12-09 00:16:15

Hallo Anja,

Na 4 lessen al opmerkelijk resultaat, Bo mijn Bullmastiff is een stuk rustiger, wij komen graag naar je curcus toe, het is heel anders dan dat we in het verleden gewend waren. Het verwijderen van de slipketting heeft Bo een stuk socialer gemaakt, en voor mij is het weer plezierig om te wandelen mede dankzij de u-lead en de leerzame curcus. Fijn dat je zoveel tijd voor ons neemt!
Mike en Bo

Diesel 23-11-09 09:04:41

Hoi Anja,
Bedankt dat je mij weer de "hondentaal " hebt leren begrijpen. Sinds kort loop ik weer lekker te snuffelen en kan ik mijn rust weer terug vinden , als er even niets te doen valt thuis.
Ook zijn mijn baasjes duidelijker geworden in hun gedrag. Als zij gapen, weet ik dat ik rustiger mag worden en dat doe ik dan ook.
Tot volgende week,
Dikke poot Diesel

Laura & Peter 20-11-09 09:16:39

Hallo Anja, je hebt echt een prachtige site laten maken. Compliment. Ook nog dank voor de opvoeding van onze ROEF in de eerste 9 maanden van haar leven. We hebben er al heel veel aan gehad, alhoewel we er nog steeds niet zijn. Schnautzers zijn niet zo gemakkelijk op te voeden .... We hopen binnenkort weer aan te sluiten voor een vervolgcursus. Heel veel succes gewenst met je hondenschool.
LAURA & PETER

Maike & Michael 19-11-09 15:26:45

Hoi Anja,
Ook wij vinden jouw manier van lesgeven erg uniek en eentje die ons erg aanspreekt!Sinds Stitch met de U-lead loopt hebben we ineens een voorbeeldig hondje!
Door jouw manier van lesgeven hebben we geleerd om dingen in het hondengedrag te herkennen en ook er iets mee t doen! Erg mooi!
Bedankt en tot de volgende les!
Groetjes Maike en Michael

Ben Böing 18-11-09 19:52:01

Hallo Anja,

Je hebt een geweldige site gekregen.
Ik heb hier rondom Utrecht inmiddels verschillende hondenscholen bezocht. Tot nog toe allen de KC Nieuwegein en KC Culemborg op aanvaardbaar niveau. Maar jouw unieke manier van lesgeven en met name het werken met kalmerende signalen heb ik nog niet gezien.

Rob 18-11-09 16:11:57

Hoi Anja,

Ik vond de theorieavond over de kalmerende signalen vorige week erg interessant, maar er gaat toch niets boven de individuele praktijklessen. Jouw methode is de eerste die resultaat heeft en ik hoop dan ook van harte dat we dat uit kunnen bouwen en het gedrag van Angel in de dagelijkse praktijk kunnen ombuigen. Ik heb er in elk geval alle vertrouwen in.

groetjes
Rob

<< < 6 7 8 9 10
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies