Martijn & Ando 12-12-10 15:23:24

Samen met onze pup volg ik momenteel de puppycursus bij Anja. Mijn ervaringen zijn uitermate positief; zo toont Anja elke les haar uitgebreide kennis die zij met veel enthousiasme aan de cursisten overbrengt. Iedere week is duidelijk vooruitgang zichtbaar in het gedrag van onze pup. Met veel plezier gaat hij iedere week naar de cursus.
Ik kan deze cursus dan ook aan iedereen aanraden!

Groet,

Martijn & Ando

Wendy 07-12-10 09:39:38

Hoi Anja,
zoals je weet heb ik meerdere cursussen met Morris gevolgd bij een andere hondenschool maar wat kwam ik iedere keer weer gefrustreerd thuis.Totdat ik bij jou kwam, wat een verademing, het kon dus toch anders!Nu leer ik de hondentaal kennen; wat hij dus echt bedoeld. Af en toe zijn maar kleine aanpassingen nodig om iets te veranderen en vaak ligt het aan het baasje...!
Anja, alleen maar lof over je, super hoe je het doet, ga zo door en dan zullen er veel gelukkige hondjes rondlopen!!
Liefs Wendy en Morris

Connie Roelofs 01-12-10 11:08:54

Hallo Anja,
Wat een mooie website ben je aan het maken. Ik wil je even bedanken voor de deskundige informatie die je me hebt gegeven over het bestrijden van mijn hondje zijn ongewenste huisgenoten die vlooien heten. Gelukkig vriest het buiten dus dat helpt deze kleine irritante mee-lifters wel om zeep.Ik vind je een geweldig mens die met hart en ziel bezig is met onze oh zo geliefde huisdieren de honden!Ik wens je heel veel succes met alles!
Groeten,Connie

Erna en Tess 31-05-10 12:26:33

hoi Anja veel succes met je hondenschool en aan de reactie in het gastenboek te zien gaat het je goed en de honden die je les geeft ook. ik had trouwens niets anders verwacht.

Maja 28-04-10 17:30:59

Voor iedereen die aan het twijfelen is over waar ze een cursus moeten volgen heb ik het antwoord:
Meld je aan bij hondsvertrouwen!
Vanaf dag 1 dat ik met onze Moos bij Anja kwam, hebben we al zoveel geleerd. De puppycursus hebben we ergens anders gevolgd, daarom heb ik vergelijkingsmateriaal. En ik kan u verzekeren, pas toen ik hier kwam, ben ik gaan leren om mijn hond te begrijpen. Iets wat ontzettend belangrijk is om samen een team te vormen. Moos kon ook ontzettend aan de riem trekken, ik maakte gebruik van een slipband, totdat ik van Anja de 'U-lead' kreeg. Een zeer vriendelijke manier om een hond tegen te houden bij het trekken, en ook erg verlichtend voor ons beiden! De 'U-lead' in combinatie met alle informatie die ik krijg maken het ontzettend leuk om samen te werken.
Ik durf met zekerheid te zeggen dat niemand spijt krijgt van een cursus bij hondsvertrouwen.
Anja, Moos en ik hopen nog veel van je te kunnen leren!
Groetjes en een dikke poot!

jolanda 26-04-10 15:01:53

Hoi
Nog 2 lessen en dan zit de puppycursus er weer op.
Ik heb kei veel geleerd. Ik heb al jaren ervaring met honden maar..... ik had de cursus bij jou al veel eerder moeten doen. Ook de theorieavond over kalmerende signalen en verzorging raad ik iedereen aan.
Door jou leer je je hond te begrijpen en de juiste manier erop te reageren. Ik heb maar 1 woord hiervoor SUPER
groetjes Jolanda en Bearke

Sandra Jacobs 24-04-10 16:02:50

hoi Anja,
Sinds ik bij jou cursus volg heb ik een heel andere kijk op onze DJ.
Ik ben altijd van mening geweest dat als je werkt met een hond zeker als ze uit werklijnen komen je de hond en je zelf er een groot plezier mee doet door intensief ermee te trainen. Praat nu uit mijn ervaring , maar kwam er al snel achter dat dat bij DJ averechts werkte.Prikkel op prikkel dus veel stresch bij de hond met gevolg dat ik niet met plezier naar de hondenschool ging .
Toevallig kwam ik bij jou uit via een lezing, ben heel blij dat ik bij jou terecht ben gekomen omdat ik nu leer dat bij DJ dus rust heel belangrijk is en niet druk uitoefenen van het moeten presteren.
Ik leer nu zoveel dat ik heel anders naar een hond kijk.
Het zien dat DJ geniet op de training relaxed is (Baasje uiteraard ook relaxed)vind ik heel belangrijk ,dit had ik niet meer toen ik naar de vorige hondeschool ging.
Hier is geduld hebben heel belangrijk ,het is niet te vergelijken met een gehoorzaamheidscursus ,de hond leert,leert en leert ,de mogelijkheid krijgen om te leren en dat bied deze cursus zeker.
De U-Lead is een uitkomst ik had er nog nooit van gehoord ,ben ook blij dat ik er gebruik van maak .
Week na week zien we dat DJ vooruit gaat dat motiveerd zéér.
De theorieavonden vind ik zéér nuttig en raad ik ook iedereen aan.
Nou dat was het wel zo'n beetje, ga nu genieten van het mooie weer.
Tot dinsdag Anja,
Groetjes
Sandra met DJ

Peter en Linda 12-02-10 11:52:08

Hoi Anja,
We hebben enorm veel geleerd van je cursus en begrijpen onze honden nu veel beter. We zien nu pas hoe zeer ze soms te lijden hebben onder onze manier van opvoeden zoals wij dachten dat die moest. We kunnen nu veel beter rekening houden met voornamelijk Diesel en hebben vooral ook meer begrip voor zijn meestal stressvolle reactie. De DAP band is bij hem een enorm succes geweest. We hebben hem nog nooit zo relaxed en ontspannen gezien. sinds dat hij deze band om heeft gehad snuffelt hij voor het eerst in zijn leven. Hij is nu echt de wereld om zich heen aan het ontdekken. Diesel is nu een stuk ontspannender aan het wandelen en is niet meer zo bang voor andere honden of vreemde mensen. Het blokken vindt hij erg fijn. Zo weet hij dat hij best mag kijken maar dat wij hem wel beschermen voor alles. Ook het strooien van brokken op het moment dat er bezoek komt of dat de deurbel gaat is een enorm succes! Er wordt niet meer geblaft! We zijn er erg blij mee en het is sindsdien een stuk rustiger in huis.
Groetjes Peter en Linda

Jacqueline en Wil 26-12-09 10:21:48

hallo Anja,
Allereerst de complimenten voor de vernieuwde site, ziet er goed uit.
We zijn heel tevreden over jouw manier van les geven, Onze beagle Quint is met grote stappen vooruit gegaan.
Dank zij de U- lead is het wandelen zonder trekken.
We kunnen zijn gedag nu beter lezen en daar door begrijpt hij ons ook beter.
Groetjes Jacqueline en Wil

Nicole Loyen 18-12-09 16:12:53

Hoi Anja,
Wat was ik blij met mijn keuze om met onze herplaatser naar jou toe te gaan. De rustige manier van lesgeven helemaal afgestemd op het niveau van de hond, ik vond het een openbaring. Ondanks mijn jarenlange ervaring als instructeur bij een KC had ik haar alleen niet zo ver gekregen als nu met jou hulp. Maar niet alleen onze hond maar ook mij heb je geholpen door mij opnieuw te laten denken/ ervaren en vanuit de hond denken. Niet dat ik het verkeerd deed maar je gaf me een lekkere frisse wind tussen de oren.
Groetjes Nicole

<< < 6 7 8 9 10
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies