Mike 04-12-09 00:16:15

Hallo Anja,

Na 4 lessen al opmerkelijk resultaat, Bo mijn Bullmastiff is een stuk rustiger, wij komen graag naar je curcus toe, het is heel anders dan dat we in het verleden gewend waren. Het verwijderen van de slipketting heeft Bo een stuk socialer gemaakt, en voor mij is het weer plezierig om te wandelen mede dankzij de u-lead en de leerzame curcus. Fijn dat je zoveel tijd voor ons neemt!
Mike en Bo

Diesel 23-11-09 09:04:41

Hoi Anja,
Bedankt dat je mij weer de "hondentaal " hebt leren begrijpen. Sinds kort loop ik weer lekker te snuffelen en kan ik mijn rust weer terug vinden , als er even niets te doen valt thuis.
Ook zijn mijn baasjes duidelijker geworden in hun gedrag. Als zij gapen, weet ik dat ik rustiger mag worden en dat doe ik dan ook.
Tot volgende week,
Dikke poot Diesel

Laura & Peter 20-11-09 09:16:39

Hallo Anja, je hebt echt een prachtige site laten maken. Compliment. Ook nog dank voor de opvoeding van onze ROEF in de eerste 9 maanden van haar leven. We hebben er al heel veel aan gehad, alhoewel we er nog steeds niet zijn. Schnautzers zijn niet zo gemakkelijk op te voeden .... We hopen binnenkort weer aan te sluiten voor een vervolgcursus. Heel veel succes gewenst met je hondenschool.
LAURA & PETER

Maike & Michael 19-11-09 15:26:45

Hoi Anja,
Ook wij vinden jouw manier van lesgeven erg uniek en eentje die ons erg aanspreekt!Sinds Stitch met de U-lead loopt hebben we ineens een voorbeeldig hondje!
Door jouw manier van lesgeven hebben we geleerd om dingen in het hondengedrag te herkennen en ook er iets mee t doen! Erg mooi!
Bedankt en tot de volgende les!
Groetjes Maike en Michael

Ben Böing 18-11-09 19:52:01

Hallo Anja,

Je hebt een geweldige site gekregen.
Ik heb hier rondom Utrecht inmiddels verschillende hondenscholen bezocht. Tot nog toe allen de KC Nieuwegein en KC Culemborg op aanvaardbaar niveau. Maar jouw unieke manier van lesgeven en met name het werken met kalmerende signalen heb ik nog niet gezien.

Rob 18-11-09 16:11:57

Hoi Anja,

Ik vond de theorieavond over de kalmerende signalen vorige week erg interessant, maar er gaat toch niets boven de individuele praktijklessen. Jouw methode is de eerste die resultaat heeft en ik hoop dan ook van harte dat we dat uit kunnen bouwen en het gedrag van Angel in de dagelijkse praktijk kunnen ombuigen. Ik heb er in elk geval alle vertrouwen in.

groetjes
Rob

Peter Smeets 16-11-09 22:45:01

Hallo Anja,
Ik zie dat ik de eer heb om als eerste jou contactboek te gebruiken.
14 December gaan we er samen een vernieuwende en leerzame avond maken in de Oude Melkfabriek in Leunen. Misschien dat ik in de toekomst ook eens van jou verhalen over kind-hond gebruik kan maken voor mijn eigen cursisten.
Wat ik me afvraag: Wel ras is de grote zwarte hond op jouw site. Ik heb sterk het vermoeden dat dit een Zwarte Russische Terrier is, klopt dat? Ik fok deze honden al meer dan 15 jaar en ben dan ook geinteresseerd in zijn afstamming.

MvG
Peter Smeets
Praktijk voor gedragstherapie
Trimsalo Chelsey's Coat Care
Kennel Charovayka

<< < 6 7 8 9 10
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies