Mar 04-01-07 15:05:05

Hallo allemaal!

Het laatste bericht was weer veel te lang geleden.

Ondertussen zijn we zelfs in Nieuw Zeeland geweest! Foto's hiervan komen misschien nog!?

Iedereen gelukkig 2007!

Rooz 25-09-06 11:32:33

Hallo allemaal,
Ik vond het een geweldige dag! Ik ben blij dat zoveel mensen genoten hebben van onze Cats-HBX-mix. Zelf vond ik het erg leuk om weer eens te doen.

groetjes en een knuffel van Rooz

wil en beb velders 17-09-06 15:46:00

lIEVE Joke EN Wouter,HARTELIJK GEFELICITEERD MET JULLIE HUWELIJKSDAG MAAK ER EEN FIJNE EN MOOIE DAG VAN,DIKKE KUS wIL EN Beb,EN TOT ZIENS!

vera en jacques via rob en jok 03-07-06 13:37:38Hallo Rob,

We zijn het e-mail adres van de dochter van Joke en Wouter kwijt. Zou jij deze felicitatie namens ons kunnen doorsturen? Met veel dank en vriendelijke groet, vera en jacques.-

Beste Wouter,

Nu je verjaardag weer nadert - en wel een zeer bijzondere verjaardag! - zullen velen je bestormen met hun wel gemeende felicitaties. Wij willen daarin niet achterblijven. Graag wensen we jou, met Joke aan je zijde, een gloednieuw en glanzend levensjaar, waarin je hopelijk wat meer toekomt aan al die dingen, die je je op de dag van je pensioenering hebt voorgenomen (zoals musiceren). Het ga je goed! Van harte profictat van Vera en Jacques.

frouk 19-06-06 20:40:21

Hoi Pap,

Weer eens een bezoekje gebracht aan je site. Maak je nog wel weer eens wat???? Misschien iets over onze boottocht van laatst?

Frouk

michiel en godelief via joke 02-05-06 14:47:47

Beste Wouter,

Van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal.
Op zich is het natuurlijk voor jou niets bijzonders, je hebt er weinig voor gedaan, weinig voor gelaten, kortom, je bent al die jaren gewoon jezelf geweest. En dat moet je ook zo houden. Je moet je vooral de komende jaren gewoon je gang blijven gaan.
Als je geen zin hebt om te schilderen, dan moet je dat vooral niet doen. Een waar kunstenaar laat zich niet opjagen en gaat alleen zijn gang als de inspiratie en de goesting er is zijn.
Zondag a.s. zijn Godelief en ik in Amsterdam en komen dan rond de klok van vieren even onze opwachting maken. Vandaar, dat ik het bij bovenstaande ontboezeming laat.
Fijne dag ook voor Joke en de rest van de clan en tot zondag.

Met hartelijke groet, Michiel en Godelief

Mary Admiraal via Joke 02-05-06 14:39:32

Joke, ik lees vandaag pas je bericht!
van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Wouter.
en wat een mooie site!!!
geweldig.
ik ben er stil van.
"waar het beeld spreekt zwijgen de woorden"
groeten van Mary Admiraal.
en.... ga zo door!

ria en piet vessies 01-05-06 14:55:22

beste Wouter,
wel wat laat, maar nog van harte gefeliciteerd met je 70-ste verjaardag. Ontzettend leuk dat je een eigen website bezit. We hebben bewondering voor je creativiteit, ook op dit vlak. Een geweldige collectie aan schilderijen in de loop van de jaren opgebouwd. Wij vragen ons wel eens af in welke stemming je verkeerde bij het maken van diverse schilderijen. Waar is het toch de expressie van? Maakt eigenlijk niet uit.
hartelijke groeten van ons, ook aan Joke en de kinderen
Ria en Piet Vessies

Ien van den Heuvel 24-04-06 19:25:31

Lieve Wouter,
Het is te laat doordat wij weer eens "de hort op" waren. Evengoed nog heel hartelijk gefeliciteerd.
Je website is een juweel! Ik heb weer eens genoten van je kunst-produkten! Benieuwd naar alle volgende, nu je zoveel vrije tijd hebt.
groeten, Ien van den Heuvel

Ro(o)saly 20-04-06 14:40:04

Meneer Wouter,

Tjeetje wat een bijzondere collectie! Heel leuk om op deze manier kennis met u werk te maken. Goed plan om de penselen weer op te pakken.
Enne volgens mij een bijzonder familie en dochter om trots op te zijn!

Ro(o)saly

1 2 3 4
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand