Frans en Lia Zantkuijl 19-04-06 17:33:46

Dag Wouter,
HBX 70: we blijven het lezen als Wouter in de jaren zeventig. Het kwam niet in ons op he als 70-jarige te positioneren.Toch is dit de waarheid.We kennen je als een veelzijdig man, op vele fronten actief.Een voor ons onbekende kant werd 5 jaar geleden onthuld, de kunstenaar in jou.We hopen op een volgende tentoonstelling!!Dus ga de komende tijd met je ezel op pad en positioneer je in het landschap met tube en kwast ,een dromerige blik in de verte, door je oogharen schouwend als een kunstenaar. Geniet van kleur, van het spelen met wat het moest worden enerzijds en je ego anderzijds. Joke is jouw grootste fan en het doet ons deugd dat je haar ook verbeeld hebt, ze lijkt echt.
We wensen jou een heel creatief, gezond en gelukkig jaar toe met Joke en je gezin.

Frans en Lia

johanneke en evert 19-04-06 16:18:16

Hoi Wouter, Van harte gefeliciteerd met een prachtige leeftijd , een prachtige eigen site. Dat is precies ook het kunstige aan jou, je blijft iedereen verrassen.Je neemt nog elke nieuwe uitdaging aan. Een fijne dag toegewenst en blijf iedereen verrassen dan ben je op je best. Tot ziens Evert en Johanneke

brigitte van dijck 19-04-06 08:56:23

Lieve oom wout,
Hartelijk gefeliciteerd met uw zeventigste verjaardag! Misschien meer tijd om weer te gaan schilderen. Het blijft ook mijn passie,net een decor geschilderd van een dordtse haven voor de merwelanden. Hoop die kunstwerken van u toch nog eens in het echt te zien! liefs, fijne dag, kus voor allemaal.
Brigitte

Merel Boogaard 18-04-06 21:47:13

Hallo Wouter,

Leuk zeg, die schilderijen, en ook zo divers! er zitten hele mooie tussen. ik wens je nog heel veel schilder-plezier toe!

O & C Radio Heemskerk 18-04-06 21:02:27

WOUTER HOOBROCKX


Wie kent hem niet?
De man van de "kunst"fiets
De man met de kunst kennis
De man die de kunst verstaat van BESTUREN
De man die kunstig kan manipuleren
De man die de kunst verstaat om een grondige dossier kennis te hebben.
De man die tracht van Radio Heemskerk een "kunstige"omroep te maken.
Kortom :het is voor hem alles geen kunst!

O & C Radio Heemskerk

elly stam 18-04-06 20:55:43

Wouter,

Je wordt door mij bedolven onder de gelukwensen, per post en nu via Ewouds computer ook nog op de website.
Leuk om de kunstwerken die we vijf jaar geleden zagen opnieuw te zien.
Hoewel Dordt mij natuurljk nog altijd aanspreekt kies ik nu voor "Eigen werk nummer 24".

CU later!

Elly

Martin en Nan de Caluwé 18-04-06 20:21:10

Beste Wouter,
Voor mij niet te vergeten, twee nachtjes slapen na mijn verjaardag was jij aan de beurt. Zo hebben we in Ouder-Amstel en Heemskerk vele malen aan elkaars bureau gestaan om te feliciteren. We hebben veel meer aan elkaars bureau gezeten om moeilijke (financiële) gemeentelijke puzzels op te lossen. Je had me al eerder in Heemshof verrast met je mooie kunstwerken en imposante productie (hoe flik je dat qua tijd ?). Ik wordt wederom verrast want - je inschattend als digibeet - je hebt een eigen website en behoort in één klap tot de kopgroep van de internetters. Als je toch eens aan het surfen bent, probeer dan www.uniekontwerp.nl. Een gezamenlijke kennis uit Ouder-Amstel toont daar zijn kunsten. Niet schrikken, hij alleen is ouder geworden, wij niet.
Van harte gefeliciteerd !

wil en beb velders 18-04-06 13:41:01

Lieve Wouter,alweer 70 jaar.en er zo goed uitzien,dat is pas Kunst.Zo van harte wensen we jou nog vele jaren toe,samen met aldiegeen die je lief en dierbaar zijn.Nog een grapje:Kunst is iets wat je niet kunt,want anders is het geen kunst meer.De vader van de kunst is een kunstenmaker,de moeder van de kunst is oefening,want oefening baart kunst,en het kindje van de kunst is een klein kunstje.Jij hebt dit alles al meegemaakt,is voor jou al duidelijk aan wie jouw talenten zijn toegevallen,het lijkt mij enig om zoiets terug te zien bij kinderen of kleinkinderen.We hopen jullie deze zomer weer eens op ons terras te mogen ontvangen,een prettige dag en een lieve groet,Wil en Beb.

Gonny en Ton van Herpen 18-04-06 11:19:53

Beste jarige Wouter,
Ongeloof (ben jij echt al 70) en vreugde(proficiat dat je 70 bent), het lijkt nog wel Pasen!Is het een kunst om zo oud te worden ?Zoals met alle kunst:het vraagt inspiratie en wilskracht.Het wordt tijd voor een lange en intgense periode van/met kunst. AANBOD:bij de opening van De Jansheeren in januari 2009 een tentoonstelling van werken van Wouter Hoobroeckx met als thema: MENSEN HEBBEN MENSEN NODIG.Bestuurlijk heb je dat steeds waar willen maken; dat op zich is al een kunst. In de Nieuwe Jansheeren gaan we dat thema vorm geven. Let op wat je morgen in de bus vindt; je kunt er niet meer onderuit. Wij starten, nou jij nog !
Alle goeds van Gonny en Ton van Herpen

Brigitta 18-04-06 10:04:31

Lieve Wouter,
Je penselen bevelen
je hand om te gaan
in vormen die kleurrijk
soms niet te verstaan
een gedachte uitbeelden
op gezicht of papier
Irreëel wordt reëel
wat uit de geest komt is hier
Je vrienden verdienden
Nog meer van dit werk
Zij sluiten aaneen
En raden je sterk
Meer tijd te besteden
In deze geest
Want wat uit jouw geest komt
Waarderen zij meest.

Brigitta

1 2 3 4
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand