Wladimir Dobber 17-04-06 19:43:15

Beste Wouter,

Van harte gefeliciteerd met je zeventigste verjaardag. Wij zijn onder de indruk van de van de hoeveelheid creatieve uitingen. Onze keuze uit je schilderijen-galerij is gevallen op Dordt (nr. 32 'nog meer') De stoere stoomsleepboot symboliseert voor ons jullie 44 jarig huwelijksverband met een vaste koers en goede vaart.
Vooruitlopend op die grote gebeurtenis feliciteren wij jullie van harte.

Wladimir en Ineke Dobber

Carla van Daal 16-04-06 15:22:43

Wouter,
Wat een verrassing om via jouw naasten te mogen schrijven aan jou voor je 70e verjaardag. Ik heb jou leren kennen in een voor mij "bestuurlijk gezien", moeilijke tijd. Ik vond in jou al gauw een luisterend oor en een klankbord voor mijn frustraties en voor mijn ideeen over de richting voor het openbaar onderwijs ijmond.
Er wordt mij wel gzegd, dat ik de vergaderingen te lang laat duren en dan geef ik jou daar graag de schuld van.... Het is vaak zo interessant wat je te vertellen of te vragen hebt en ook zo vaak enorm geestig!
Ik dank je hier voor en hoop, dat je hier nog geruime tijd mee door wilt gaan.
Ik wens jou en je familie een gezellige verjaardag en nog vele gezonde jaren met elkaar.
"Carrie" van Daal

Mieke Baltus en Hans Rijs 16-04-06 14:40:08

Beste Wouter,

Dat jij nog eens je eigen website mag bezitten. Als verkiezingsprogramcommissie vond je het al hip dat we een eigen email-adres hadden. En het is ook nog een prachtige website waarop jouw artistieke talent zo mooi zichtbaar is. Wij hebben de afgelopen decenia vooral kennis gemaakt met jouw bestuurlijke talenten. Van harte gefeliciteerd met je 70e verjaardag. Je hebt nog heel wat jaren te gaan voordat je honderd bent. Laat ons nog lang genieten van al jouw talenten.

Mieke Baltus en Hans Rijs

Edwin Glerum 15-04-06 20:04:17

Beste Wouter,
Nu al 70 en nog zoveel zinvols te vertellen.
Ik begrijp dat je ook nog een creatief talent bezit.Benut het de komende 70 jaar.
Een hele fijne verjaardag en veel gezondheid voor jou en je naasten de komende jaren.
Met vriendelijke groet,
Edwin Glerum

Jeane en Piet Admiraal 15-04-06 16:01:20

Wouter, trouwe echtgenoot,voortreffelijke vader,bekwaam bestuurder,humorvolle vriend,Klatovy-kenner, caravan-coureur, CDA-autoriteit,reuze-rotarian, consequent Citro├źn-rijder,veelvuldig vergaderaar,Miro van de Marquettelaan, slanke sportman,Je voelt je nog 50 terwijl je naar de zeventig gaat; gelukkig!Maar neem nu wat tijd voor jezelf, om te sleutelen aan een Eend, zou je moeten doorleren maar een 2 CV op het doek zetten is je geweldig gelukt!Pak jouw palet en kwasten en ga aan de slag: Voordat je de leeftijd van jouw collega Picasso hebt bereikt, kan je nog een heel oevre bij elkaar kwasten. Proficiat met 70 Jaar! Jeanne en ik wensen je samen met Joke nog heel veel gezonde en artistiek-vruchtbare jaren toe!

bert boer 15-04-06 12:07:24

hoi wouter,

Een klein berichtje van een junior rotarian. Jouw gevatte humor mede vanuit een jarenlange bestuurservaring spreekt me erg aan en maakt me en volgens mij vele anderen vrolijk gestemd. Een gave die jij van nature blijkt te hebben is om veel mensen blij te maken door jouw enthousiasme en talenten. Een plezierig nieuwe decennium toegewenst aan jou en jouw naasten.

Met sportieve groet,
Bert Boer

J. 15-04-06 09:15:33

Lieve Wout,
Dat is geen klein stukje, maar een halve eeuw, vol met lieve, onverwachte, spannende, gelukkige, tijdverslindende, zorgeloze, inspirerende gebeurtenissen. Jouw verbeeldingen weerspiegelen mijn leven. Dank voor alles.
J.

hbx-en 15-04-06 09:11:43

Lieve Mensen,
Schrijf hier een paar woorden om aan Wout te laten weten dat hij een klein stukje van je leven is geweest. Probeer een verbeelding uit te zoeken, die tot jouw verbeelding spreekt. Joke, Ruurt Jan, Froukje,Marjolijn,
Rozemarijn, Lizelotte, Sebastiaan, Jean Paul en Michiel

1 2 3 4
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand