Lindsey Dierckx 19-12-21 19:56:28

Het was weer een geweldige verja ardag. Ik doe dit echt graag het was wel kou maar zo plezant. Tot volgend jaar voor mijn 36ste verjaardag kijk er al naar uit


Reactie:
Dat heb je als je in de winter jarig bent hé Lindsey. Dan is het jammer genoeg meestal koud. Geniet nog van je verjaardag en op naar volgend jaar. Hopelijk even koud maar dan wel met het zonnetje van de partij. Dank je wel alvast voor je berichtje hier

Bram de bakker 09-12-21 23:43:17

Wat een fantastische belevenis… begeleider Marc is een echte dierenvriend en zorgt de ganse tijd voor zijn gasten en dieren…. Genieten van de prachtige natuur op prachtige dieren!!! Kortom een onvergetelijke dag dewelke zeker nog eens zal gebeuren!!!

Dikke mercie voor de verjaardagsuprise voor mijn vrouwtje… ook de communicatie via Messenger verliep vlekkeloos!!! Een absolute aanrader!!!


Reactie:
Supertof berichtje! Blij dat jullie zo genoten hebben en altijd terug welkom voor hopelijk weer een zo leuke ervaring

Erik 22-08-21 08:11:08

Hallo,
Wegens het onverklaarbaar stoppen van ons vorig gastenboek zijn we genoodzaakt dit nieuwe boek te starten.Jammer genoeg is hier wat reclame mee gemoeid. We trachten dit nog op te lossen.Alvast veel plezier.
HLF Team


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies