Patrick Deleij 28-04-11 15:26:51

Dag meneer Hulst ik geniet van dat filmpje dat u achter de draaibank staat u maakt echt prachtige dingen. Ben ook al met pensioen en heb ook zo,n klein schuurtje met een potkachel erin heb een klein draaibankje maar groot genoeg voor muziek instrumenten zo als halzen van banjo,s gitaren. Repareer ook veel en voor mij is hout ook het mooiste en natuurlijkste materiaal om mee te werken. met vriendelijke groet Patrick Deleij.. en dat we dit nog lang mogen doen.

Gina 17-12-10 14:24:58

Dag Pa!
Net even zitten neuzen en hoewel ik alles al in 't echt heb gezien, doen de foto's daar toch niet voor onder. Erg knap allemaal! Blijf maar lekker enthousiast, het levert kunstige werken op .
Liefs van Gina

Annemarie van Iterson 03-10-10 20:10:12

Hallo meneer van Hulst,
Al een paar keer vol bewondering de prachtige en kunstige houtbewerking bekeken..Zwaar onder de indruk! Dit is zeer kundig en kunstig. Ga door!!
Groetjes van Annemarie
-van de oortjes-

Katja 10-09-10 17:54:37

Dag Anton,
Het is verbazingwekkend hoe je het toch allemaal maakt want het is lang niet zo eenvoudig als het lijkt, er komt niet alleen veel geduld maar ook veel denkwerk aan te pas.
Verder vind ik het heel leuk dat je voor elk nieuw werkstuk weer een stapje verder gaat, het als een nieuwe uitdaging beschouwt, nog origineler, moeilijker, spectaculairder.
Groetjes,
Katja

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!