Erwan Piriou 11-09-09 12:00:42

Hoi Hugo,

Wat een leuke blog, erg herkenbaar allemaal en met veel humor omschreven!

Groeten van een trimmer uit Kisumu (waar bijna alleen de mzungu's aan hardlopen doen, ik hoop binnenkort eens een keer naar Iten te gaan, in 2.5 jaar is het op de een of andere manier nog niet gelukt!)

PS. Als je volgend jaar nog een leuke, gezellige en zware lange duurloop in de hitte wilt doen, de LEWA marathon is echt een aanrader! http://www.lewa.org/lewa_marathon.php

Leon Beers 26-08-09 23:45:36

sorry voor de vergissing
leon

Leon Beers 26-08-09 23:39:04

en de groetjes aan hilda

Leon Beers 26-08-09 23:28:04

Hoi Hugo,
ik heb jou gezien bij de triangel dubbele lus in castricum je liep daar een parcours record . Ik had daarvoor nog nooit een toploper gezien en wist ook niet dat jij dat was.
Je werd toen voor de race geintervieuwd en je was toen in training voor marathon in Amsterdam. je was geblesseerd maar voor iemand die geblesseerd was liep je als een jachtluipaard.
waarschijnlijk herinner je mij niet meer maar ik feliciteerde je nog
ik liep toen net drie maanden, ik zal zeer waarschijnlijk geen toploper worden maar ik vind sindsdien het hardlopen echt een topsport en heb veel respect gekregen voor jou en alle andere toplopers
ga zo door en zal voor je duimen ik hoop echt dat je de marathon van Amsterdam op je naam schrijft.wanneer je die dan weer gaat lopen. maar je resultaat in 2008 was goed toch???
jij en lornah veel geluk!!
groeten leon uit Alkmaar

Florian koopmans 16-08-09 22:11:27

Leuke column over de schema's van de kenianen Hugo!
Heb er van genoten.
Groeten, Florian

Ralph 18-07-09 23:33:08

Hoi Hugo,
Ik kwam hier op je site na wat rondsurfen. Vorig jaar liep ik de Polderloop in de Kwakel en de eindtijd van de winnaar leek me toen buiten proportioneel. Ik, als redelijk getrainde amateur liep de 10 met veel moeite net binnen de 46 minuten. Door de 29 graden en overmoedig starten ging ik 'kapot'. Toen ik las dat jij het was als Nederlandse topper klonk het heel wat geloofwaardiger. Een collega van mijn vader stond ergens langs het parcours en had het over de winnaar. Iemand die in volle sprint voorbij kwam stiefelen. Anyway, volgende week is weer de dorpsloop en ik ga proberen onder de 42"02, m'n P.R. te duiken ( iedereen heeft z'n eigen barriere's hehe). Succes met revalideren. Met veel rust ben je misschien wel extra snel bij de Amsterdam Marathon. Zet hem op!
Groeten Ralph

Een loper. 10-07-09 15:45:17

Mijn hart ligt in amsterdam, vertel je tegen runnersworld.
Nu begrijp ik waarom je zo afgeeft tegen de Rotterdam Marathon.

Flip en Bernadette 07-07-09 09:24:50

Fijn dat je iets in het gastenboek hebt geschreven.
We wensen je een snel en goed herstel.
Bernadette:"Om in Afrika te trainen lijkt me wel wat en Flip de foto's maken en verslag schrijven..Het gaat jullie goed".
groeten
Flip&Bernadette
Winschoten

Wijnand 07-07-09 06:14:10

Hey huug, balen van die teen! Ik hoop dat het snel herstelt. In Amsterdam weet ik zeker dat je er staat daar laat je je een teentje geen roet in gooien. Ik stond vorige week aan de start van een wegwedstrijdje (de Main Street Mile) hier in Boise, ik deed voor de gein mee trouwens, mijn nivo is niet om over naar huis te schrijven haha. Maar een Amerikaan (Eddy heette 'ie volgens mij) vroeg me of ik ene Hugo VDB kende toen hij hoorde dat ik "dutch" was Hij was in Kenia op stage geweest. Ik vertelde hem dat we in dezelfde loopgroep zaten, vond ie wel mooi maar toen ging het startschot en zag ik hem niet meer haha. Maar goed, niet al te boeiend maar zo zie je maar weer klein wereldje en ik dacht ik laat eens een berichtje achter. Groetjes aan Hilda en nogmaals succes met herstellen (doe maar lekker een stranddagje met Derriks of Wolters haha).

Luc & Sharon 06-07-09 07:31:16

Hi Hugo,
Allereerst reactie was; F***nogaantoe, wat een K** en KL### bericht
Wat je gelukkig wel vaak ziet is dat zoiets vooraf gaat aan een wereldprestatie, dat je straks in Kenia frisser in je voorbereiding zult zijn dan zonder tegenslag, en in het najaar beter dan ooit!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies