gastenboek huize bakker 12-05-18 18:18:52

Wilfred en suus .

We hebben het fijn gehad in jullie huis .
Ruimte genoeg bedden lagen goed en de kinderen hebben genoten .
Wat wil je nog meer .
Groetjes van Willem en Ineke Harder .

uta 28-02-18 10:13:12

Lieber Wilfried,
Danke, dass wir die Möglichkeit hatten, in eurem geräumigen und gemütlichen Haus die Winterferein zu verbringen. Wir haben die gemeinsamen Abende mit Freunden vor dem Kamin genossen.

Tim Hendrix 20-02-18 21:46:46

Beste Susanne en Wilfried,

We zijn dit jaar voor de tweede keer op wintersport in jullie huis geweest. Het is ruim, van alle gemakken voorzien en de kachel is fantastisch. We hebben het dus voor de tweede keer weer helemaal goed gehad in het mooie Stribrna. Skigebied Bublava is gemoderniseerd met een nieuw barretje bovenaan de blauwe piste, we vonden het daar eerder erg gezellig de modernisering heeft daar gelukkig niets aan afgedaan.

Bedankt,

Esther, Tim, Jasmien en Maya.

Kees Beumer 07-05-17 11:34:22

Beste Susanne en Wilfried,
Wij hebben van 22 tot 29 april 2017 een heerlijk weekje doorgebracht in jullie woning. Ruimte in overvloed en behaaglijk warm in de hele woning, ondanks het feit dat het buiten wat minder was (tot sneeuw aan toe op de woensdag). Het is zeker een aanrader voor groepen tot 14 personen. Wie weet maken we in de toekomst nog vaker gebruik van jullie huis.
Vwb de restaurants is Markhauzen een aanrader. Iets duurder dan de anderen (wat is duur?) maar uitstekende kwaliteit en berekend op een grotere groep personen.

Ans, Toon, Bep en Tinie 31-05-16 18:12:14

Net terug van een heerlijk weekje in Tsjechi. In alle voorgaande positieve reacties gaan we daar voor 100 % in mee. Het bijzondere, (wat ik nog niet had gevonden bij de eerdere reacties) was dat het ook een goed huis was voor (hoog) bejaarden.
Wij hadden deze vakantie als cadeau aangeboden aan een echtpaar, dat de 80 jarige leeftijd had gepasseerd, voor hun 50 jarig huwelijk. Na contact met de Familie Bakker kregen we te horen dat het huis niet rolstoelvriendelijk was, zoals we in Nederland kennen, maar vermoedelijk wel te doen. Het is zeer zeker te doen!........ Beide mensen hebben een rollator, maar niet in huis hoeven gebruiken!
Met een enkel drempeltje hier en daar, was het met een beetje opletten, het ideale huis in Tsjechi.
Grote keuken, heerlijk bad, 3 toiletten, ruime huiskamer, en een fijne kachel, tv met Nederlandse zenders, en internet en ga zo maar door. Verse broodjes, lekker eten in de restaurantjes: een dag was zo om. Dagelijks leuke uitstapjes, genieten van het mooie van de omgeving,hoogtepunt was wel Karlovy Vary. Zelfs rijden in de omgeving was een feest ;-)
Elk restaurant was ronduit goed
Op advies van Familie Bakker hebben we het traditionele restaurant bezocht: Severka.
Eenvoudig, goede bediening, en toch wel het belangrijkste ;-): eten was erg goed!
Severka stond voor ons bovenaan in de top 7 (aantal dagen verblijf en restaurantbezoek) met een stip!
Krista was met vakantie, maar de laatste dag dat we er waren weer geopend. Door alle goede recensies moesten we dat toch ook nog even meepikken? Elke stoel bezet, maar met maar EEN dame die de hele boel bediende duurde het allemaal ontzettend lang. Ze liep zich rot, maar kon toch niet voorkomen dat iedereen lang moest wachten voor het eten werd geserveerd. Misschien doordat wij maar met 4en waren dat we na een UUR konden eten. Alle andere tafels hadden hooguit het couvert en een salade geserveerd gekregen. Het eten was eigenlijk ook maar matig, Een verdiende 7e plaats dus ;-) Het leek wel of het hele restaurant nieuw was, en zojuist voor de eerste keer de deuren open had. Zeker niet waar we naar uitgekeken hadden na alle goede recensies. Maar het leek dus voor ons dat er een reden voor MOEST zijn.
Wilfried en Susanne, heel erg bedankt dat we jullie huis mochten gebruiken.
Voor zowel ons, als de feestvarkens een onvergetelijke vakantie!

Tim Hendrix 04-03-16 09:29:16

Beste familie Bakker,

We hebben een goede tijd gehad in Stribrna. Het huis is lekker ruim, de bedden zijn prima en overal in huis was het lekker warm.
De kachel was helemaal top, als die eenmaal brandde werd het lekker warm en gezellig in de huiskamer.
We hebben nog lekker kunnen skin zelfs terwijl het de hele nacht geregend had. De mensen van het skigebied Bublava zijn erg vriendelijk en zorgen er voor dat er nog veel plezier is te beleven op de piste, zelfs als de condities niet ideaal zijn.

Al met al een prima week gehad.

Tim Hendrix

wendy 04-01-16 17:16:13

Beste familie Bakker,

Het is echt een heel leuk en groot huis aangezien we met 14 mensen waren. De slaapkamers zijn heel ruim en de badkamers zijn groot genoeg. Het enigste nadeel was dat alleen de douche boven een beetje te laag was waardoor sommige van ons niet konden douchen daar. Er is een genoeg aantal aan keukenvoorwerpen en een prachtige grote openhaard. We hebben helaas niet kunnen skieen maar er waren genoeg andere dingen in de buurt zoals: Theresienstadt, Loket en Praag. Er zijn verschillende winkels in de buurt en alles is goedkoop.

Groet van ons allemaal en we hebben een top week gehad !!!!


Reactie:
Heel Europa zit te wachten op de winter. Alleen de allerhoogste skigebieden hebben nog maar (opgespoten) sneeuw en hier is het dan ook ontzettend druk. Er zijn dit jaar dan ook erg veel skiongelukken i.v.m. de slechte omstandigheden op de paar pistes die open zijn en de enorme drukte daarop.

sabina 20-08-15 22:27:38

hallo fam bakker

wij hebben het 14 dagen goed naar onze zin gehad zijn alle bezienswaardig heden gaan bekijken en karlivory vary was prachtig met zijn bronnen
het eten bij krista was perfect en vriendelijke bediening
het huis groot en perfect
het is zeker de moeite waard om terug te komen

mvg sabina dokter kinderen en kleinkinderen

Fam. Smit 29-07-15 14:32:03

Hallo fam. Bakker,

Net weer terug van een geweldige vakantie, het huis was super en schoon, maar ook echt schoon (wij zijn dat wel eens anders gewend in Tsjechi). Alles was ook goed voor elkaar en in ruime mate aanwezig o.a. servies en bestek. Wat een geweldig huis. De omgeving was ook heel erg mooi, zeker de natuur maar ook alle plaatsen om Kraslice heen. Het is echt een aanrader dit huis.
De restaurants moeten wel een update hebben want de Fabrica (pizza etc.) die was al gesloten voor langere tijd leek er zelfs op voor altijd gezien hoe het er buiten omheen uitzag.
Krista is redelijk goed maar de keuze is redelijk beperkt, het personeel is inderdaad vriendelijk.
Dan zit er bijna naast restaurace Markhauzen een nieuw restaurant naast een tankstation.
Naam van het restaurant is : Zlat Rybka
Deze is zeker de aanbeveling waard en verdiend dan ook het predikaat goed en betaalbaar.

Kortom, deze vakantie was helemaal geweldig.

Ettie Bethlehem 20-05-15 13:56:23

Hallo fam. Bakker,
Wij hebben een aantal geweldige dagen gehad in jullie huis in Stribna. De rust in het dorp, het gescheiden afval(zelfs plastic).Het National park tegenover het huis in de heuvels, prachtig wandelgebied 800m. De rivier voor het huis langs, kinderen hebben daar een dam gebouwd en een zwempoeltje gemaakt. Burg Loket, met de kerkers en martelkamers bezocht. Het poppen museum en bierbrouwerij in Pilzen. De Stad zelf is ook prachtig, veel voor kinderen te doen. We zijn nog naar de manege in Bublava geweest. Maar helaas lag de eigenaar in het ziekenhuis. We hebben de meeste avonden in jullie huis gegeten, lekker gezellig aan de grote tafel. BBQ in de tuin wat wil je nog meer. Wij waren met zijn 10 en toch nog veel privacy in het huis. Verstoppertje kon je goed spelen. Wij komen zeker terug, zijn in die regio nog niet uitgekeken.

Met vriendelijke groet Fam Isidora Sneek

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage