Familie Bos 13-02-14 12:33:06

We zijn van 2 t/m 9 februari 2014 in het huis geweest en hebben het er schitterend gehad. Groot huis, keurig netjes, schoon en veel slaapkamers. Ideaal voor 2 gezinnen, terwijl wij er maar met 5 personen waren.
In het dorpje zelf is helaas niet veel, maar het nabijgelegen dorp heeft alles ! Goed gegeten (ook in de nieuwe WOK), supermarktjes, maar de bakker (geen familie hoor van de eigenaar) aan de doorgaande weg linksaf bij de eerste rotonde vanaf het huis was perfect. Ruime keuze aan broodjes en goedkoop !!!. Daarnaast lekker kunnen skien en langlaufen. SUPER !!!!

Fam van der Sluijs 09-08-13 18:03:54

We hebben met 9 personen, 3 generaties, een fijne vakantie gehad. Het huis was heerlijk ruim, fijne grote tuin. Het weer zat mee, hierdoor konden we fietsen in de omgeving, dit vraagt, ivm berg en dal,wel andere vaardigheden dan thuis. We hebben heerlijk gewandeld, geraft in de Ohre, gerodeld in Klingenthal, naar Karlovy Vary en Praag geweest. Gezwommen in het water naast het stuwmeer bij Klingenthal, aan te bevelen boven het meertje bij Gottesberg. Het grenswinkeltje een belevenis op zich: met bieden kom je ver. Boodschappen doen en uit eten gaan is erg voordelig. Kortom een huis en omgeving om aan te bevelen!g van elten 21-07-13 15:46:30

22-06--29-06

Een week in huize Bakker vertoeft.
Een mooi en zeer ruim huis , en van alles voorzien.
Het is een prachtige omgeving , alleen de temperatuur bleef wat achter , en daar kunnen we gelukkig niets aan doen.
Maar we hebben even goed genoten.
Fam. Bakker bedankt

Fam. van Elten

fam.Noom 03-05-13 16:53:21

Een heerlijke week gehad in dit huis.
het is gewoon een super huis. Compleet en gezellig.
Toen we aankwamen brandde de houtkachel lekker en dat was letterlijk en figuurlijk een warm welkom.
We hebben heel wat uitstapjes gemaakt in de omgeving en heerlijk gegeten voor weinig geld.
Zes jaar geleden waren we hier ook.
We hopen zeker nog eens terug te komen.

Paul Kamsteeg 15-03-13 23:14:25

Met 2 gezinnen (10 volwassenen) hebben wij een heerlijke week gehad in het huis.
Het ontbrak eigenlijk nergens aan, alsof je thuis was.
De Slaapkamers , badkamers en de ruime woonkamer met open haard, het was allemaal zeer netjes en comfortabel.
De TV hebben we vrijwel niet aan gehad maar het was wel fijn om via een goede WIFI verbinding aansluiting te hebben met internet (soms wel met 8 tegelijk)
De skipistes in Bublava bieden voor elk wat wils en het is er heerlijk toeven. We zijn 4x wezen uit eten en telkens ergens anders en alle keren hebben wij ervan genoten.
Het huis is een aanrader en wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.

Harry 02-03-13 12:32:40

wij zijn van 16-2 tot 23-2 in dit huis geweest met 9 volwassenen en 6 kinderen in leeftijd van 13 jaar tot 4 maanden. Wij hebben genoten, de kinderen hadden ook alle ruimte om te spelen in de kinderspeelkamer en in de sneeuw in de afgesloten tuin. Het gemak van 3 badkamers maakt wachten overbodig.
Het skigebied Bublava is een prima gebied ook voor de kinderen, korte wachttijden bij de liften. Wij hebben 6 dagen gegeten in Kraslic in pension Krista, perfect.
Een aanrader!!

Aniek 16-02-13 22:33:35

AFgelopen week gebruik gemaakt van het huis van de Familie Bakker. We hebben er van genoten. Elke dag zijn we naar het skigebied van Stribrna - Bublava geweest om daar zowel te skieen als te sleeen. We waren met 4 volwassenen en 5 kinderen. De oudste (5 jaar) heeft ski-les gehad (prive) en kon op dag 3 zelfstandig de babypiste af. Het ski-gebied is niet zo groot , maar genoeg om je een aantal uur te vermaken. 's Avonds 2 keer uit eten geweest bij Svejk in Bublava. Dit is met kinderen echt een aanrader. Je kunt er heerlijk eten en het is een speelparadijs voor de kinderen. In het huis was ruimte genoeg. Bedankt voor de gastvrijheid! Wij hebben een erg leuke week gehad!

HUB VAN WEERSCH 25-06-12 19:12:22

wIJ ZIJN AFGELOPEN ZATERDAG TERUG GEKOMEN VAN EEN 7 DAAGSE VAKANTIE IN TSJECHIƋ.
wE HEBBEN GENOTEN VAN DE NATUUR VAN DE PRACHTIGE STEDEN EN NATUURLIJK VAN DE WONING.
hEERLIJKE BEDDEN WE HEBBEN GESLAPEN ALS OSSEN EN ZIJN GOED UITGERUST TERUG GEKOMEN.
wE GAAN ZEKER NOG EEN KEER TERUG.
fAMILIE bAKKER BEDANKT!

Jan Hoffer 04-03-12 23:23:09

Wij zijn van 25 februari tot 3 maart 2012 voor het tweede jaar op wintersport vakantie geweest in huize Bakker. 3 generaties Hoffer. De kleinkinderen van 5 en 6 vliegen werkelijk van de piste af. De lessen zijn goedkoop. Ze krijgen iedere dag een uur prive les en ze doen het heel goed. Ook voor de anderen is het uitstekend vermaak. Je kunt er heel goed wandelen en ook langlaufen. We hebben het getroffen: het weer was nog prima. Het huis is comfortabel met cv en houtkachel. We waren met 9 volwassenen en 3 kleine kinderen. Voor iedereen is er een goede zitplaats en de lange brede eettafel is ideaal. Tsjechie is heel goedkoop. De afstand is heel goed te doen. Zuivere rijtijd vanaf Friesland is 7 uur. Het Noorden van Duitsland in bijna nooit druk. We gaan volgend jaar weer!!

Familie van der Stelt en Famil 09-01-12 14:16:19

De afgelopen kerstvakantie hebben we doorgebracht in Huizebakker. We hebben er echt van genoten. Het huis was heerlijk ruim en schoon. Het huis is van allerlei gemakken voorzien. Helaas hebben we niet iedere dag kunnen winterporten. Dit was geen probleem, want we hebben ons prima vermaakt (wandelingen, spelletjes Karlovy Vary etc.) Kortom: helemaal top, we komen zeker terug!

Groetjes,

Familie van der Stelt en Familie Batstra


Reactie:
Wegens een zeer uitzonderlijke winter was de piste gedurende ongeveer twee dagen tijdens deze twee weken zeer slecht te noemen. Desondanks was de piste ook deze twee dagen wel geopend en kon er geskied worden.

Mvrgr. Wilfried Bakker

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand