Familie van der Stelt en Famil 09-01-12 14:16:19

De afgelopen kerstvakantie hebben we doorgebracht in Huizebakker. We hebben er echt van genoten. Het huis was heerlijk ruim en schoon. Het huis is van allerlei gemakken voorzien. Helaas hebben we niet iedere dag kunnen winterporten. Dit was geen probleem, want we hebben ons prima vermaakt (wandelingen, spelletjes Karlovy Vary etc.) Kortom: helemaal top, we komen zeker terug!

Groetjes,

Familie van der Stelt en Familie Batstra


Reactie:
Wegens een zeer uitzonderlijke winter was de piste gedurende ongeveer twee dagen tijdens deze twee weken zeer slecht te noemen. Desondanks was de piste ook deze twee dagen wel geopend en kon er geskied worden.

Mvrgr. Wilfried Bakker

familie Smaling 30-08-11 16:00:14

Wij zijn de afgelopen twee weken op vakantie geweest in het huis van de familie Bakker.
We hebben genoten! Het was allereerst heerlijk weer en de omgeving is schitterend in Tjechie!
We zijn wezen raften in Karlovy vary, naar Praag geweest, het strandje bij Gottesberg en hebben heerlijk gewandeld.
In Aubernach hebben we rotsen beklommen en stenen gezocht in de riviertjes.
Al met al, genoten!!
Het huis was lekker groot en dat vonden wij ideaal voor de kids.
Vr. groetjes, fam Smaling

Egbert Drenth 22-08-11 10:39:43

We zijn een week in dit fantastische huis geweest van 6 t/m 13 augustus. Het huis is enorm groot en van alle gemakken voorzien, voor Tsjechische begrippen een tophuis! Tevens hebben we veel gehad aan de informatie die ons door de vriendelijke verhuurder van te voren werd gestuurd en welke in het huis aanwezig was. Zo hebben we heerlijk gegeten (oa Krista en Markhausen) en veel mooie dingen bezocht en gezien: Karlsbad, Loket, Kinderspielparadies, Tierpark Klingethal, de mijnwerkgrotten in ? (weet zo niet meer). Ook nog wat dingen ontdekt die er niet in staan: uitzichttoren Aschberg, de verschillende talsperren in het duitse gedeelte en de houtwinkeltje van Kuhnert in Zwota met erg mooie houtsnijwerken uit het Ertsgebergte. Maar alleen al de enorme naaldbossen (uitzichtpunt bij de grotten in de buurt is erg mooi) zijn fantastisch. Al met al een superweek en de planning is zeker nog eens terug te komen!

Cecilia Kerremans 13-03-11 10:49:37

Gisteren terug gekomen van ons familie weekje
tsjechie.
We hebben een fijne tijd gehad. De kinderen hebben heerlijk geskied.
Het huis was lekker warm toen wij eraan kwamen.
Schoon en komfortabel.We hebben goed gebruik gemaakt van de haard.
Wat kun je lekker eten bij Bali en Krista en dat voor die prijs.
In Stribrna bij de masseuse was het geweldig een ware aanrader.
Karlovy Vary is ook erg leuk en laat je lekker rondrijden door de koetsjes.
Al bij al was het weer super daar in tsjechie.

Groeten Cecilia

Jan Hoffer 28-02-11 11:29:40

Wij zijn gisteravond thuis gekomen van onze vakantie in Tsjechië (19-26 febr. 2011). We hebben een geweldige vakantie gehad. Het weer was prachtig, er was nog volop sneeuw. Het huis voldeed aan onze verwachtingen en de omgeving was geweldig. Onze oudste kleinzoon van 5 heeft de hele week privé ski-les gehad en snelde de tweede dag al van de blauwe piste af. Ook de anderen hebben heerlijke kunnen ski-en en wandelen.
Het huis was heel comfortabel. Het was al verwarmd toen we aankwamen. Alles was er en we hebben ons heel goed vermaakt. De reis er naar toe is gemakkelijk en heel goed te doen in een dag. We moeten nog even kijken hoe de voorjaarsvakantie volgend jaar valt, maar er is een grote kans dat we ons weer melden.

Hartelijk dank voor de service en het gebruik van Uw huis, het is ons uitstekend bevallen.

Groet,

Jan Hoffer

Ron van Leeuwen 09-02-11 20:13:49

Kerst 2010 op vakantie geweest in Huize Bakker.
Toen we aankwamen stond er een kerstboom en de lichtjes waren aan ook was het heerlijk warm in het huis, wat hadden direct hest kerstgevoel weer terug naar een reis van 14 uur.
Het huis is zeer groot en van alle gemakken voorzien(alleen de kinderen miste wifi)en was super schoon, mooie openhaard + hout, vanaf het huis heb je ook een mooi uitzicht.
Op loopaftand een klein winkeltje waar je s'morgens vers brood kan halen. In het dorp Kraslic ongeveer 10 minuten rijden zijn div grote supermarkten en genoeg leuke restaurants waar je voor ongeveer 10 euro pp lekker kan eten(voorgerecht, hoofd, en nagerecht en drinken.
Div leuke skiegebiedjes in de buurt, Bublava ongeveer 10 minuten rijden.
De nadelen van het huis zijn dat er geen restaurant op loopafstand is zodat je altijd met de wagen moet, dus geen wijntje bij het eten.
Dit geld ook voor het skieen.

Het was een heerlijke vakantie.

groet RonReactie:
Afhankelijk van de locatie in Nederland en de rijstijl is de normale reisduur tussen de 6 en 10 uur. In geval van pech, files of gladheid kan dit uiteraard uitlopen.

In Tsjechië mag de chauffeur niets gedronken hebben, zero tollerance! Huizebakker ligt bij een bushalte waar regelmatig een bus richting Kraslice (10 min.)en richting Bublava (10 min.) rijdt. De bus stopt bij de 2 pistes van Stribrna en de piste van Bublava, kost zeer weinig en rijdt goed op schema. Tevens is een taxi in dit gebied ook nog goed betaalbaar.

Mvrgr. Wilfried Bakker

Fam. Kerremans 21-02-10 14:28:31

Een ware aanrader voor een groot gezin.
Wij, mijn man en ik zijn met onze kinderen en kleinkinderen naar HuizeBakker geweest.
Een geweldig mooi huis en super schoon.
Alles is aanwezig en ruim.
Mooie openhaard, speelkamer en badkamer.
Sfeervol ingericht.
In Bublava was het heerlijk skieën.
Uit eten is goed te doen en erg lekker.
We hebben een fijne week gehad en komen zeker nog een keer terug.
Familie Bakker bedankt.

Familie Kattenbelt 19-02-10 11:50:10

Vorige week zijn we met 11 volwassenen en 2 honden in Huize Bakker geweest. Wat een verademing: het huis was erg ruim en superschoon!
Toen we binnenkwamen brandde de open haard al; wat een welkom.
De hele week hebben we ons prima vermaakt in Skicentrum Bublava. De zon scheen en de sneeuw was prima!
Elke avond lekker uit eten geweest in Kraslice.(fijn die kaart met aanbevolen restaurants, die in het huis lag)
We hebben een top week gehad, voor herhaling vatbaar.

fam J. Bal 18-08-09 18:13:16

1-15 augustus in huize Bakker vertoefd. Streek was voor ons bekend maar toch wel aardig weer eens d eSpicak te 'beklimmen'. Huis ruim en gelukkig voorzien van vaatwasser en wasmachine: met 15 personen zo goed te doen. Ruimte en inventaris voldoende en de oven buiten was een prachtding voor de jongelui: ze hebben er uren bij doorgebracht.
Eten in Barbora: aanrader. Bergmeertje Gottesberg prima en zwembad/-plas Sokolov vonden jongelui prima (goedkoper dan Schoneck).
Goede vakantie gehad in een huis dat voor zoveel mensen echt niet duur is. Bedankt!
Groet,
Fam. Bal en Crum, Nunspeet en Gorinchem

Familie van Mook 03-05-09 19:38:57

Wij zijn gisteren teruggekomen van een weekje Tsjechie in Huize Bakker. We waren met 6 volwassenen en 2 kinderen en hebben een super week gehad.
Heerlijk groot huis, superschoon en veel privacy.
We hebben veel gewandeld en uitstapjes gemaakt naar Karlovy Vary, Loket, de dierentuin in Klingenthal en naar het Vogtlandisches Freilichtmuseum Landwust. Boodschappen gedaan bij Albert in Kraslice, die hebben (bijna)alles en vooral lekkere verse broodjes iedere morgen.
Wij bedanken de Familie Bakker voor de heerlijke week in hun huis in Stribrna.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage