familie Geraats 01-03-09 22:49:38

We zijn gisteren terug gekomen van een heerlijke ski-vakantie in Tsjechiƫ. Het huis is comfortabel en groot en biedt veel privacy. We hebben enorm genoten van de skipiste in Bublava. De kinderen hebben er 3 ochtenden skilessen gevolgd en suisden op vrijdag als volleerde skiers van de rode piste af. Ook hebben we erg genoten van de enorme hoeveelheden sneeuw. Bublava is compact,gezellig en voor ons als beginnende skiers een prima piste.

audrey en freek 25-02-09 10:40:29

wij zijn net terug van een weekje huize bakker.een heerlijk groot huis, voor iedereen een eigen plekje,voor de kinderen een mooie speelkamer,voor de mannen een grote hout kachel ook leuk om mee tespelen.het skigebied bublava is heel leuk om met een gezin te skien.de 2 oudsten hebben les gehad en zijn op de blauwe en rode piste geweest.de jongsten hebben zich prima vermaakt in de afgesloten tuin en op de babypiste met de slee.ook lekker gegeten(5X)bij pension christa,goed en voor de kinderen speelgoed o.a.loopfietsjes.
we hebben ons prima vermaakt,echt voor herhaling vatbaar!

fam. van den Berg 27-01-09 12:21:55

Wij(9 volwassenen en 5 kinderen) hebben met oud en nieuw een heerlijke week gehad in huize Bakker. Veel gewandeld in de mooie omgeving, hard gelopen door de sneeuw. Lekker spelletjes gedaan bij de haard. De kinderen hebben voor het eerst prive skiles gehad in Bublava en goed leren skieen. Ze hadden er veel plezier in. Wij hebben na jaren van niet skieen ook voor het eerst weer eens op de latten gestaan. Leuke uitstapjes gemaakt naar Karlovy Vary en Schoneck, een prachtig zwembad. Wij hebben genoten van de vakantie in Tjechie. Familie Bakker nogmaals bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie leuke huis.
Groeten Ad Astrid Rik Rini Rene Margot Gert-Jan Arnold Frank Femke Tomas Bram Pieter en Rosa

Families Lampe, De Beer, Van d 28-12-08 23:17:04

Hoi, wij hebben een topweek gehad in Huize Bakker: met 6 volwassenen en 6 kinderen (tussen 4 en 8 jaar oud) is het een top lokatie en skigebied. Huis is ruim, speelkamer ideaal, ruime apparatuur (TV's , DVD's etc), in keuken alle apparatuur aanwezig (voor uitgebreid kerstdiner!). Skigebied Bublava is top voor startende skiers zoals jonge kinderen. Graag tot volgend jaar, groet Robert.

Wim-Annemieke en Guus uit Veld 23-09-08 13:48:41

Wij, Wim-Annemieke met hond Guus, hebben van 13-9 t/m 20-9-08 van Huize Bakker gebruik gemaakt. Wij zijn de 13e vanuit het Reuzengebergte naar Stribrna gegaan. Bij aankomst was het lekker warm in huis omdat Ilona de hout kachel aangemaakt had. Het huis is groot en schoon en van alle gemakken voorzien. Hoewel we maar met z'n tweeen en de hond in het grote huis waren, hebben we ons nooit verloren gevoeld. Het weer zat niet mee, 7-12C, maar er was voldoende hout voor de houtkachel. De omgeving is fantastisch en het eten goed en nog steeds goedkoop. We hebben veel wegen gebruikt die als "witte" wegen op de autokaart staan, over het algemeen goed te rijden en je komt nog eens ergens, laat je verrassen.
Voor ons was het de derde keer op rij dat we onze vakantie in Tsjechie doorbrengen, waarbij we steeds 2 streken van het land bezoeken. Wij heben lekker gegeten bij restaurant Krista (2x) en de chinees euro-asia. Bij Bali was het vlees goed maar de groente en de bijlagen slecht.
De kleine garage in de straat rechts voor het ESSO benzine station heeft ons op de dag van vertrek snel geholpen met het repareren van de lekke autoband. In Kraslice zijn 4 supermarkten, Penny-Plusmarkt-Albert-Tesco. Albert hebben we niet bezocht en Tesco viel ons tegen. De buurtwinkel heeft echter ook van alles en daar hebben we dagelijks lekkere broodjes gekocht.
Familie Bakker bedankt en wij komen ooit terug!
Groeten van Wim-Annemieke en Guus uit Veldhoven

fam. meerkerk,Hardinxveld-Gies 08-09-08 12:26:30

We hebben met ons gezin een fantastische vakantie gehad. Het huis was groot schoon en van alle gemakken voorzien.Van de informatie die we gekregen hadden hebben we dankbaar gebruik gemaakt.we zijn wezen rodelen in Duitsland (vonden vooral de kinderen super),ook het zwembad in ferienpark is verschillende keren bezocht. We zijn bij het bergmeer geweest.in de dierentuin in Klingenthal. Een dagje Praag was ook de moeite waard, evenals Karlovy vary, waar veel bronnen te zien waren en muziekoptredens in het openbaar. In Loket zijn we wezen raften(2 boten met z'n 13e)een tocht van 15 km, van Loket tot Karlovy Vary(je werd tegen betaling weer teruggebracht)super leuk kriskras door het rotsachtige water.de mannen zijn een paar dagen later daar ook nog wezen kanoen Ook de restaurants in de omgeving van het huisje waren goed en goedkoop. een vakantie die we niet hadden willen missen. Super bedankt fam. Bakker

Annet pels 27-08-08 09:15:11

Samen met mijn ouders, broer en onze drie kinderen hebben wij twee heerlijke weken in huize bakker doorgebracht. Er was volop ruimte zowel binnen als buiten, en de aanwezige luxe was prima in orde. Erg prettig vonden wij ook de aanwezige folders, informatie en wandelkaarten. Hier hebben we dan ook veel gebruik van gemaakt. De omgeving van Stribrna vonden wij ook erg mooi. Handig was ook de potraviny in het dorpje waar we elke ochtend verse broodjes haalden. We hebben het naar onze zin gehad, het is zeker een adres om te bezoeken en we zullen het zeker aan anderen aanraden. Zelf willen we een volgende keer weer een ander deel van Tsjechie bezoeken. Oja, zeker de complimenten voor de familie Bakker, alle mailtjes werden meteen beantwoord en de informatie vooraf via een cd-rom en dvd waren een leuke verassing.

Familie Kortman 06-08-08 16:56:39

Wij hebben in Juli een week doorgebracht in Huize Bakker.
Tja, wat moet ik nog meer zeggen dan alle positieve verhalen hieronder. Het is een geweldig huis met genoeg ruimte en van alle gemakken voorzien.
Het was bij aankomst best fris en het huis was daarom al opgewarmd door het haardvuur. Gezellig aankomen zo!

De omgeving is prachtig. Bij Bublava zijn we de berg opgereden en hebben daar met onze hond een fijne wandeling gemaakt. Bosbessen groeien hier nog in overvloed, dus ouderwets bosbessen plukken onderweg.
Bij de Tesco in Kraslice hebben we vaak de boodschappen gedaan. Ze hebben daar bij het bakkertje allemaal lekkere dingen.

Ik zou nog wel meer kunnen schrijven, maar wanneer u zelf gaat een vakantie gaat boeken bij Huize Bakker, mag u het allemaal zelf gaan beleven!

Groeten,

Fam. Kortman

Rinus Ockeloen 09-07-08 12:01:28

Als eerst nog eens hartelijk bedankt dat U ons op 6 juni 2008 uit de nood geholpen heeft, daar zijn we de Fam.Bakker nog steeds erkentelijk voor.
Het is een fantastisch huis meer kan ik niet zeggen,we hebben met z'n zessen heerlijk genoten van onze vakantie aldaar, de omgeving is prachtig,als wat je nodig heb zit op korte afstand.
Gaarne zullen wij in de toekomst wederom gebruik willen maken van de mogelijkheid om het huis huren voor een mooie vakantie in Tsjechie.
Wij raden toekomstige huurders dan ook aan om hier je vakantie met je gezin door te brengen.
Met vriendelijke groeten van Rinus Ockeloen en gezinsleden die hier aanwezig waren.

Fam. Loeve en Fam. Veenhof 09-03-08 21:59:55

Wij hebben met 12 volwassenen de voorjaarsvakantie doorgebracht in Huize Bakker. Jammer genoeg lag er geen sneeuw meer, maar 1 piste in Bublava was open dankzij sneeuwkanonnen. Het huis was prima in orde, voorzien van alle gemakken en met een heerlijke tuin en flinke voorraad hout voor de open haard en barbecue. Over de beheerster Ilona zijn we ook erg te spreken.
Een van onze reisgenoten werd ziek, Ilona regelde contact met arts,vervoer naar ziekenhuis en ging ook zelf mee om te tolken. Heel erg fijn!

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage