Rittenburg 24-02-08 15:41:36

Hallo, Wij hebben een hele leuke week gehad in huize Bakker. Veel ruimte, lekker warm en erg gezellig. Wij vonden het, als echte Hollanders, heerlijk om hier voor een hele schappelijke prijs te kunnen leren skien en lekker te eten. Ook het gratis parkeren onderaan de piste bespaarde ons een hoop gesjouw. De kinderen vonden vooral de reis naar Tsjechie snel gegaan; in 7,5 uur van Zuid-west Nederland naar dit huis. We komen zeker nog eens terug.

De vrienden uit Almere 28-01-08 20:40:42

Wij hebben een heerlijke kerstweek gehad in 2007. Het huis is een fantastisch onderkomen. Schoon, ruim, warm en de speelkamer is een uitkomst met kleine kinderen. Heerlijk gesnowboard in Bublava. Het huis is een aanrader maar het skigebied was voor ons te klein. De pizza van de pizzaria en de afhaal menu's bij Krista zijn ook aan te raden.

fam.jansen 09-01-08 14:01:58

Wij hebben met 14 personen een fijne eerste week van 2008 gehad in het huis van de fam.bakker.
Het huis was gezellig,schoon,ruim en lekker warm toen wij aankwamen.
Ook hebben wij heerlijk geskied,gesleed en gewandeld in de directe omgeving.
Kortom...voor herhaling vatbaar!

Familie Penninx 28-09-07 12:46:14

Ook onze vakantie rond half september in dit huis was super. Wij sluiten ons geheel aan bij de vorige schrijvers: het huis was schoon en comfortabel. De beheerder van het huis kwam ons hollend, binnen 5 minuten, te hulp toen wij last hadden van een stroomdipje. Aan het eind van de week kwam deze, goed Duits sprekende, dame nog even vragen of alles naar wens was geweest. De snelle bereikbaarheid van een contactpersoon is altijd prettig. Prima vakantie, Kraslice nog steeds een bouwput (maar dat is al jaren zo en hoort bij het stadje) maar verder alles wat je nodig hebt in de buurt. Ook het prima contact en de duidelijke informatie van de heer Bakker over het huis heeft bijgedragen aan een top-vakantie.

fam.Noom 27-08-07 13:53:51

In week 33 en 34 waren we met (bijna) ons hele gezin in huize Bakker. We hebben er een geweldige tijd gehad!
Fijn, ruim schoon huis met echt alles erin wat je nodig zou kunnen hebben, heel compleet!
De omgeving is ook erg mooi. We hebben genoten van de bergwandelingen, de rodelbaan, de markt met de (wel erg opdringerige) Vietnamezen enz.
We hebben van jong tot oud echt een onvergetelijke vakantie gehad, zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor ieder die een fijne vakantie wil!

Van den Wijngaard 14-08-07 21:26:11

Wij zijn een week met 4 volw. en 4 kinderen te gast geweest in Huize Bakker. Het huis is ruim, schoon,en netjes. De omgeving is schitterend, je kan lekker wandelen in de bergen, in de nabijheid is een zomer rodelbaan, midgetgolfbaan, een strandje met meertje, een overdekt zwembad, een schitterende golfbaan, een vietnameese markt, een supermarkt en heel veel goede én goedkope restaurantjes. Wij hebben een supervakantie gehad en komen zeker nog een keer terug. Dat zal dan ook een keer in de winter zijn want er zijn veel leuke skipistes in de omgeving.

Betty Vullings 09-08-07 09:52:53

Wij zijn in juli 2007 met twee gezinnen in dit geweldige vakantiehuis te gast geweest. Het huis biedt voldiende gelegenheid voor iedereen om zich terug te trekken, indien gewenst. Verder is het huis voorzien van diverse gemakken, heeft een heerlijke tuin. Direkt vanuit het huis zijn geweldige wandelingen te maken. Ook zijn er diverse bezienswaardigheden op een redelijke afstand. Wij hebben ervaren dat de plaatselijke bevolking erg gastvrij en vriendelijk is. Op loopafstand zijn 's ochtends verse broodjes te halen, zelfs op zondag. Ook is er vol op winkelgelegenheid in de direkte omgeving. We hebben op korte afstand in diverse restaurants heerlijk gegeten. Als het aan ons ligt komen we hier zeker nog eens terug!

Sitters 23-07-07 14:39:08

Wij zijn met 2 families, totaal 8 personen 1 week in dit huis op wintervakantie geweest. het was een heerlijke ervaring. Lekker groot en ruim huis, voldoende speelruimte voor de kinderen. De omgeving is erg mooi veel mogelijkheden om te skien, zeker voor beginners. Het dorpje biedt veel eetgelegenheden een echte aanrader.

Judith van Beusekom 09-06-07 23:23:51

Wij, 6 volwassenen en 6 kinderen, hebben een heerlijke week doorgebracht in Huize Bakker in de crocusvakantie. Het huis is groot, heeft een prettige sfeer, was heerlijk warm en bood genoeg privacy voor iedereen. Wij voelden ons er zeer thuis. We kunnen dit huis dan ook van harte aanbevelen.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage