Leslie van Haaren 10-02-14 13:15:25

Hoi Jos,Ik wil je nogmaals bedanken voor je gezellige en fijne lessen! Het zelfvertrouwen bij mij was vaak ver te zoeken, hierbij heb je mij goed geholpen waardoor ik in één keer ben geslaagd! Het allerbeste in de toekomst! Ga zo door! Groetjes Leslie

Tycho Meijer 16-11-13 11:40:54

Hey Jos,
Het is inmiddels al weer even geleden. Heb de lessen van jou altijd erg leuk gevonden. En op een vlotte en leuke manier mijn rijbewijs gehaald.
Nogmaals bedankt!Groetjes,
Tycho

Jan Lenders 30-10-13 20:39:00

Dag Jos,

Superbedankt voor je goede lessen. Streng doch rechtvaardig, maar altijd met geduld en opbouwende kritiek waar ik wat mee kon. Zonder het einddoel uit het oog te verliezen, was het toch altijd een goede en gezellige rit (Diamond Dave = David Lee Roth!).

Mensen die nog een goede rij-instructeur zoeken: Jos heeft geduld en aandacht voor zijn studenten. Veilig rijden en het goed bedienen van de auto is het belangrijkste. Door zijn lange ervaring en vermogen om spanning rondom autorijden weg te nemen, ben ik in één keer geslaagd. Ik kan rijschool Hulskemper zéér aanbevelen!

Jos, bedankt!

Roy van Os 11-10-13 13:24:39

Hey Jos,

Bedankt voor de leuke tijd, het was altijd leuk om rijles te hebben omdat het altijd wel gezellig was en we hadden altijd wel iets te praten, heb het heel erg naar mijn zin gehad, ook de belangstelling en interesse die u toonde in onderwerpen waarover ik iets te vertellen had was geweldig, en er viel ook altijd wat te lachen!

Ook wist u te regelen dat ik mijn rijbewijs kon halen op mijn verjaardag, wat nog in één keer gelukt is ook, helemaal super!

De hulp die ik altijd kreeg van u tijdens de lessen, was altijd heel bruikbaar,de lessen werden altijd goed verdeeld, en altijd goed ingepland zodat het voor mij het meest makkelijke was om beschikbaar te zijn voor de rijlessen,de moeilijkheidsgraad werd altijd heel goed ingedeeld, geen moeilijke opdrachten in het begin, maar gewoon opdrachten waarmee je het beste kunt beginnen, later worden de opdrachten wat moeilijker, wat perfect verliep.
Nogmaals heel erg bedankt voor de leuke tijd Jos!
Roy van Os.

Sukriye 10-10-13 12:45:16

Lieve Jos,
Bedankt voor je gezellige en vooral wijze en goede lessen! Voor heen durfde ik (bijna) niet te rijden en was ik onzeker in een auto. Dankzij jouw hulp ben ik daar overheen gegroeid en ben ik daardoor ook in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! . Ik wens je heel veel geluk in de toekomst met andere leerlingen. Nogmaals, heel erg bedankt!!!
Groetjes, Suk

Janneke 07-10-13 14:10:08

Hey Jos,
Ontzettend bedankt voor de afgelopen maanden. Ik heb heel veel van je geleerd en dankzij jouw lessen heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald. Het was erg prettig om met je in de auto te zitten en je bent een goede docent. Ik ga nu genieten van mijn rijbewijs en ik wens jou nog heel veel succes de komende jaren!
Groetjes,Janneke

Yury 01-10-13 21:33:58

Hola Jos, bedankt voor de goede lessen en voor jouw geduld met mijn Nederlandse taal. Ik heb veel van je lessen geleerd en ben je dankbaar. Het is wel even wennen dat je er niet meer naast me in de auto zit.
Gracias y hasta la vista op de weg.

Annemiek Scheepers 02-09-13 15:32:28

Hoi Jos,
Ik wil je bedanken voor alle gezellige rijlessen. Niet alleen was het gezellig je hebt me ook ontzettend veel geleerd. Ik begon bij 0, wist het gaspedaal niet eens te vinden en ben mede dankzij jou leerzame lessen, steun en vertrouwen in 1 keer geslaagd! Ik vind je echt een super goede rijleraar en had geen ander willen hebben. Je hebt me niet alleen geleerd om met de auto om te gaan maar ook om met mezelf om te gaan. We hebben heel wat goeie gesprekken gehad om de zenuwen weg te krijgen en die hebben mij zeker geholpen. Ik raad iedereen aan om bij jou rijlessen te nemen!
Liefs Annemiek

Jenz Miltenburg 23-08-13 13:56:33

hee Jos,Ik wil je even bedanken voor alle super leuke rijlessen! mede dankzij jou ben ik in 1 keer geslaagd! Het was altijd gezellig bij jou in de auto en we hebben vaak goeie gesprekken gehad! Ik zie je nog wel een keer op de weggr,Jenz

Felicia Hendriks 26-07-13 13:26:33

Hee Jos,
Ik wil je bedanken voor de leuke en leerzame lessen. De afgelopen lessen heb je mij vooral geleerd om vertrouwen in mezelf te hebben. Zonder jou steun was het mij zeker niet gelukt om in één keer te slagen. Ik ben je daar erg dankbaar voor ! Bedankt voor alles & misschien zien we elkaar nog is op de weg !
Liefs,
Felicia

<< < 25 26 27 28 29
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies