Adesa 27-06-22 16:04:17

Hoi allemaal en in het bijzonder Jos

Wat een fijne rijlessen heb ik gehad...
En vandaag zijn we gewoon geslaagd! Jippie!!!! Ik zeg 'we' want je werkt er echt samen naartoe, tot aan het allerlaatste minuutje. Met tips & tricks, maar vooral door rustig te blijven en logisch na te denken. Jos laat je dus niet in de kou staan (tenzij je jas bij de tt-toets vergeet in de winter zoals ik, dus tip: neem een jas mee hahaha. Eigen schuld dikke bult). Gezellig babbeltje tussendoor, lekker muziekje erbij. Poh, wat een gemis straks in de auto in mn uppie. Dankjewel Jos! Al je geduld, enthousiasme en positiviteit wordt gewaardeerd.
En voor alle rijbewijs-lozen onder ons, zoekend naar een rijschool:
Niet twijfelen.. gewoon doen! Want met de hulp van Jos is je rijbewijs halen appeltje.. eitje! En als je dan aan het einde van de rit in je binnenspiegeltje kijkt.. is niemand boos Alles wordt uit de kast getrokken zodat jij straks veel veilige kilometers mag maken. Waar wacht je nog op? Gassen!

Groetjes Ades!

Jordy 10-06-22 11:36:12

Dank je wel Jos!!! Vandaag geslaagd.
Super bedankt voor alle lessen en tips en trucs. Ik zal ze niet vergeten.
Ik ging altijd met plezier de auto in! Dank je wel!

Mink Tendean 24-05-22 12:28:24

Jos dankjewel voor alles! Vandaag in 1x geslaagd door de leuke lessen die ik heb gekregen en de goede tips die je mij gaf. Zeker een aanrader om bij Jos je rijlessen te nemen!

Mylene 19-05-22 15:54:02

Ik wil Jos bedanken voor de gezelligheid en zijn leerzame lessen. Ik keek altijd erg uit naar zijn lessen. Door hem vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Bedankt Jos!

Cynthia Baljet 12-05-22 12:04:09

Ik wil Jos erg bedanken voor de leuke en leerzame lessen die ik bij hem heb gevolgd. Elke les was erg leuk. Ik ben vandaag in 1 x geslaagd!

Boas Matsinger 10-05-22 11:36:22

Jos is een topper! Binnen mijn pakket lekker in 1x geslaagd! Elke keer uitgekeken naar een les. Zeker als Barcelona een wedstrijd had gespeeld???? Een rij instructeur die je oprecht verder helpt op een fijne en prettige manier. Ik durf nu heerlijk zelf te rijden. Thnx Jos!

Veerle Kuiper 29-03-22 16:13:10

Dankzij Jos ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb een hele leuke tijd gehad bij Jos in de auto en wil hem dan ook ontzettend bedanken voor alle gezellige en leerzame lessen. Ik had van veel vrienden al lovende woorden over hem gehoord en die waren zeker niet gelogen. We zien elkaar snel op de weg, Jos!

Jayden van den Berg 28-03-22 11:30:59

Hoera! In 1x geslaagd! Bedankt voor de leuke lessen! Ik had me geen betere instructeur kunnen wensen

Michelle Bartsch 25-03-22 11:30:39

Hoera, geslaagd in 1 keer!!! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Jos, had het niet zonder je gekund . Bedankt voor je geduld en humor tijdens mijn rijlessen. Voor iedereen die op deze site rondkijkt en Jos overweegt als rij-instructeur: ik zeg DOEN! Heb er geen seconde spijt van gehad en heb de rijlessen ook echt als leuk ervaren.

Léon 23-03-22 19:01:46

Ik heb een ontzettend leuke en leerzame tijd gehad tijdens het leren auto rijden bij Jos. Je kan aan alles merken dat hij dit al jaren met veel plezier doet en hierdoor een echt vakman is. Ik keek elke keer weer uit naar mijn rijles, en door zijn goede lessen ben ook ik een keer geslaagd. Jos bedankt en ik wens je het allerbeste!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies