Sandra en Olav 13-02-08 13:31:52

Hej, we zijn weer thuis gekomen na twee weken meterdik sneeuwplezier in Zweden en de monstertjes waren weer helemaal pico-bello verzorgd. Tusentack från Olav och Sandra. Vänliga hälsningar också från Haasje och Knabbelmuis.

Vanessa en Hans 27-12-07 19:58:52

Hallo,

Ik was vergeten om nog iets te schrijven. Bedankt voor de goede zorgen voor Kylie en Lucy! We konden met een gerust hart een weekend weg.

groeten Vanessa

Meike Schrover 26-11-07 19:34:35

Hoi Nathalie,

Bij deze willen wij je hartelijk danken voor de super verzorging van Floyd en Pepper. Leuk om na terugkomst het dagboek te lezen.

Wij moest erg lachen dat je er achter bent gekomen waarom de vleeszakjes zo hoog liggen opgeborgen. Tja, daar doen ze echt alles voor.....

Beide katjes waren heerlijk relaxed na terugkomst, dus wij waren erg blij met deze oplossing. Toch veel fijner als ze in hun eigen omgeving kunnen blijven. Een aanrader!

Nogmaals bedankt,
Groetjes Patrick en Meike

Nynke 10-09-07 19:29:33

Hallo!

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen voor Spooky en Freggle! Toen we terugkwamen van vakantie waren ze heerlijk relaxed en rustig! Echt super! Zij blij, wij blij! Voor ons nooit weer een pension!

Sandra en Olav 10-09-07 11:09:36

Beste Dirk en Nathalie,
dank voor de goede zorgen voor onze half-wilde konijnen. Haasje knorde en gromde nog net als drie weken geleden. Hoop dat Dirk niet al te ernstig gewond is geraakt bij het aaien van Knabbelmuis
Volgende vakantie of weekendje weg doen we graag weer een beroep op jullie.
Sandra en Olav

 Erlijn en Manuel 04-09-07 11:20:04

Beste Nathalie en Dirk!

Het is fantastisch gegaan. Een lange vakantie van vier weken, maar onze vier poezen en 86 kanaries waren allemaal enorm tevreden! En wij dus ook! Jullie hebben het heel goed gedaan en zo was het heel prettig weer thuiskomen. Zo schoon, alles goed gevoed en de poezen zo ontspannen. Een volgende keer kunnen we met een gerust hart weer weg, als we jullie onze veestapel weer toevertrouwen. Beter kon niet!

Familie van der Steur 02-09-07 21:11:06

Hallo Nathalie en Dirk,

Hartelijk dank voor de hele goede zorgen van onze beestenboel tijdens onze vakantie! Vooral het verzorgen van onze kamikazekat Missy met haar gebroken pootje! Erg professioneel! Het dagboek is ook leuk om te lezen.(bedankt Dirk) En alles was natuurlijk weer dik in orde bij onze thuiskomst!! En zeker tot de volgende keer! Hartelijke groeten en veel dank van de Steurtjes, hele dikke knuffels van Spam en Missy, een lekkere snuffel van Flappy en veel natte blubs van de (geborstelde??!!) vissen! GA ZO DOOR!

Claudia van Wezel 02-09-07 16:34:27

Bedankt voor de goede zorgen voor Missy en Oeps! Het was heel prettig thuiskomen zo. Ondanks de langere rij-tijd hopen we nog eens een beroep op jullie te mogen doen.

Claudia van Wezel

Vanessa en Hans 24-08-07 20:16:12

Hallo Dirk en Nathalie,

Wederom heel erg bedankt voor alle goede zorgen om Kylie en Lucy! Ik weet die twee zijn niet de makkelijkste, maar ik vertrouw jullie ze de volgende de keer zeker weer toe. Nogmaals erg bedankt!

Groetjes,
Vanessa en Hans

Veronique de Lint 19-08-07 13:35:28

Gefeliciteerd met de geboorte van Sven! Wat leuk om een geboortekaartje te vinden bij terugkomst van vakantie! Heel veel geluk toegewenst!

Hartelijke groet van Veronique en Wolf!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage