Roos en Gert 15-09-08 11:34:33

Hoi Nathalie,
Ik wil je hartelijk bedanken dat je zo goed voor onze Puf zorgt. Daarnaast dat je heel flexibel bent, omdat ik nog wel eens op het laatste moment aan dingen denk.
Groetjes van Roos en Gert

 Sacha Kooijman 21-08-08 18:08:45

Hoi Nathalie
Vorig jaar heb jij op mijn katten Misty en Quinsey gepast (op de Ringoven) en ik was erg blij met deze service!
Inmiddels ben ik zelf zo'n service in Almere gestart, we zijn nml verhuisd
Maar ik zie dat het bij jou hartstikke goed gaat! Dat jullie nu ook Utrecht erbij doen, leuk hoor! Ook dit wordt zeker een succes Je bent goed bezig!
Groetjes, Sacha Kooijman.

Hans en Vanessa 08-06-08 20:58:07

Hallo,

Wederom bedankt voor de goede zorgen. Erg fijn dat we Lucy en Kylie met een gerust hart thuis kunnen laten. Wat zouden we zonder jullie moeten.

Groeten Hans en Vanessa

Hessel & Nadine 08-06-08 17:46:45

Hoi Nathalie,
We hebben een heerlijke vakantie gehad,maar de thuiskomst bij onze katjes Speedy&Bliksem die erg blij en enthousiast waren was nog veel fijner. Je hebt echt weer super goed voor ze gezorgd zoals altijd, en het was ook weer heel leuk om je verslag te lezen.
Dank je wel weer voor je goede zorgen en zeker tot de volgende keer.

Groetjes Hessel,Nadine,Speedy en Bliksem

Jago & Annemieke 24-05-08 09:58:00

Hoi Nathalie,

Hartelijk bedankt voor het oppassen op Kiwi! Wat was het weer heerlijk thuiskomen van vakantie: een goed verzorgd, gelukkig katje dat ons meteen tegemoet kwam rennen. Ze heeft het duidelijk goed gehad! We hebben natuurlijk weer genoten van je verzorgingsverslag en we zijn erg benieuwd naar de foto!

Groetjes,
Jago & Annemieke

Sandra en Olav 13-02-08 13:31:52

Hej, we zijn weer thuis gekomen na twee weken meterdik sneeuwplezier in Zweden en de monstertjes waren weer helemaal pico-bello verzorgd. Tusentack från Olav och Sandra. Vänliga hälsningar också från Haasje och Knabbelmuis.

Vanessa en Hans 27-12-07 19:58:52

Hallo,

Ik was vergeten om nog iets te schrijven. Bedankt voor de goede zorgen voor Kylie en Lucy! We konden met een gerust hart een weekend weg.

groeten Vanessa

Meike Schrover 26-11-07 19:34:35

Hoi Nathalie,

Bij deze willen wij je hartelijk danken voor de super verzorging van Floyd en Pepper. Leuk om na terugkomst het dagboek te lezen.

Wij moest erg lachen dat je er achter bent gekomen waarom de vleeszakjes zo hoog liggen opgeborgen. Tja, daar doen ze echt alles voor.....

Beide katjes waren heerlijk relaxed na terugkomst, dus wij waren erg blij met deze oplossing. Toch veel fijner als ze in hun eigen omgeving kunnen blijven. Een aanrader!

Nogmaals bedankt,
Groetjes Patrick en Meike

Nynke 10-09-07 19:29:33

Hallo!

Ontzettend bedankt voor de goede zorgen voor Spooky en Freggle! Toen we terugkwamen van vakantie waren ze heerlijk relaxed en rustig! Echt super! Zij blij, wij blij! Voor ons nooit weer een pension!

Sandra en Olav 10-09-07 11:09:36

Beste Dirk en Nathalie,
dank voor de goede zorgen voor onze half-wilde konijnen. Haasje knorde en gromde nog net als drie weken geleden. Hoop dat Dirk niet al te ernstig gewond is geraakt bij het aaien van Knabbelmuis
Volgende vakantie of weekendje weg doen we graag weer een beroep op jullie.
Sandra en Olav

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies