Erlijn en Manuel 04-09-07 11:20:04

Beste Nathalie en Dirk!

Het is fantastisch gegaan. Een lange vakantie van vier weken, maar onze vier poezen en 86 kanaries waren allemaal enorm tevreden! En wij dus ook! Jullie hebben het heel goed gedaan en zo was het heel prettig weer thuiskomen. Zo schoon, alles goed gevoed en de poezen zo ontspannen. Een volgende keer kunnen we met een gerust hart weer weg, als we jullie onze veestapel weer toevertrouwen. Beter kon niet!

Familie van der Steur 02-09-07 21:11:06

Hallo Nathalie en Dirk,

Hartelijk dank voor de hele goede zorgen van onze beestenboel tijdens onze vakantie! Vooral het verzorgen van onze kamikazekat Missy met haar gebroken pootje! Erg professioneel! Het dagboek is ook leuk om te lezen.(bedankt Dirk) En alles was natuurlijk weer dik in orde bij onze thuiskomst!! En zeker tot de volgende keer! Hartelijke groeten en veel dank van de Steurtjes, hele dikke knuffels van Spam en Missy, een lekkere snuffel van Flappy en veel natte blubs van de (geborstelde??!!) vissen! GA ZO DOOR!

Claudia van Wezel 02-09-07 16:34:27

Bedankt voor de goede zorgen voor Missy en Oeps! Het was heel prettig thuiskomen zo. Ondanks de langere rij-tijd hopen we nog eens een beroep op jullie te mogen doen.

Claudia van Wezel

Vanessa en Hans 24-08-07 20:16:12

Hallo Dirk en Nathalie,

Wederom heel erg bedankt voor alle goede zorgen om Kylie en Lucy! Ik weet die twee zijn niet de makkelijkste, maar ik vertrouw jullie ze de volgende de keer zeker weer toe. Nogmaals erg bedankt!

Groetjes,
Vanessa en Hans

Veronique de Lint 19-08-07 13:35:28

Gefeliciteerd met de geboorte van Sven! Wat leuk om een geboortekaartje te vinden bij terugkomst van vakantie! Heel veel geluk toegewenst!

Hartelijke groet van Veronique en Wolf!

Fam. Veen 15-08-07 09:10:38

Tijdens onze 3-weekse vakantie hebben jullie voor onze bijna 17-jarige kat Felix gezorgd. Hij was blij en relaxed toen we thuiskwamen en hij zag er prima uit. Alles was netjes en goed verzorgd. Wij zijn echt heel tevreden en zullen graag nog eens gebruik maken van jullie service. Heel erg bedankt, ook namens Felix.

sharon 26-07-07 21:28:35

hoi papa en nat

jullie hebben een hele mooie site
mijn compliment daarvoor supper gedaan ik vind het egt mooi dus ga zo door


xxxxx-jes sharon

Sacha 23-06-07 14:00:28

Hoi Natalie! Bedankt voor de goeie zorg voor Misty, Quinsey en Maikey!
Het was een geruststellende gedachte om ze bij jou achter te laten! Bedankt, groetjes Sacha.

 Loes Polpe 21-06-07 13:59:52

hallo lieve dierenvrienden
ik heb jullie prachtige website vol bewondering zitten kijken,,en petje af wat jullie allemaal doen,,ben er van onder de indruk,,heb zelf ook de nodige huisdieren ,,waaronder 4 grote keeshonden waarvan nog 1 de grote witte is,,en dan heb ik 5 noorse boskatten waarvan er 3 kittens zijn ,,mama en zoon maine coon en een lieve oude huis tuin en keuken kater,,maar alles slaapt ook heerlijk bij ons en is altijd bij ons waar wij zijn ,,zijn de dieren ook ,,maar wij wensen jullie nog heel veel gelukkige tijden met ,,Barney,, wij zeggen ga zo door echt toppy
groetjes van loes en klein blijdorp

 Marc & An 07-06-07 16:02:24

Beste Nathalie,

Leuke en overzichtelijk website !!!
Echt top, dat jullie mens en dier
op deze manier een plezier kunnen doen

Groetjes Marc & An van Guardian of the sword.

<< < 4 5 6 7 8 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies