Niek 18-12-06 19:14:55

Nathaly, bedankt voor de snelle wijze waarop je me uit de brand hebt geholpen. Dinsdags werd bekend dat ik vrijdag en maandag cursus had. Jou gebeld, donderdag afspraak en vrijdag en maandag kon ik met een gerust hart weg. Aangezien Sita nog niet volledig is ingeënt is jouw individuele werkwijze uiteraard te prefereren boven het uitlaten in een roedel. Bedankt!!

Sharon 30-11-06 21:24:09

Hallo Nattalie
Me moeder liet de foto's zien van django en snoopy die je gemaakt had en ik vond ze wel leuk zou ik ze bij kunnen bestellen bij je ?
zo leuk heb ik ze nog niet kunnen maken
Groetjes Sharon dochter van Sandra

Fons, Anita, Viola, Sabine 19-11-06 20:22:36

Mijn inhoudelijke leefsituatie is adhoc veranderd, waardoor wij met spoed een hondenuitlaatservice nodig hadden. Via het internet kwamen wij bij barney uitlaatservice, zij zijn voor ons de beste, omdat hun werkwijze voor onze honden meer dan zeer aanspreekt:
De eerste ontmoeting met Nathalie en onze honden was zeer interresant, want jouy is niet de makkelijkste in omgang met vreemden, doordat Nathalie de juiste benadering heeft gezocht, zijn zij maatjes geworden. Balou daartegen is een allemansvriend en anders zijn er altijd wel koekjes hahahahahaha.
Balou en jouy worden ook nu in hen eigen vertrouwde omgeving uitgelaten (niet in een roedel) dit sprak ons het meeste aan om onze honden aan hen toe te vertrouwen. (de juiste beslissing)
Als wij thuis komen, zijn onze honden niet anders dan anders, zeer tevreden en blij, geen stress, geen volle blaas.
Nathalie je neemt hiermee een hoop zorgen weg voor balou en jouy, maar ook voor ons gezin.

Een pluim voor je snelle en professionele inzet van Nathalie is zeker op zijn plaats.

Diane Tweedlie 29-10-06 16:43:16

Onze lieve hond Nesbit (zie foto) moest een ingrijpende verandering ondergaan, omdat ik fulltime buitenhuis ging werken. Met haar 11 jaar is ze te oud voor het wandelen in een groep. Daarom zijn we erg blij Nathalie te hebben gevonden. Nesbit krijgt van haar persoonlijke aandacht en in haar eigen omgeving. Vanaf de eerste dag ging het goed. Nesbit krijgt een goede wandeling en wij kunnen haar met een gerust hart overgeven. Dit is voor ons absoluut de beste oplossing. Bedankt,

Diane en Simon

Margo Mulder 27-10-06 17:24:38

Hallo Nathalie,

Het is hartstikke fijn dat jij onze lastige "dochter" ( Bo) wilt uitlaten!

Heel erg bedankt daarvoor!

Gr Margo Mulder & Marcel Cornelisse

Inge 27-10-06 12:44:53

Hoi Nathalie,
Wij zijn erg blij dat je Silke een paar keer per week voor ons kan uitlaten. Dit geeft een boel rust en vertrouwen.

Groetjes Inge

Jago en Annemieke 22-09-06 12:04:47

Beste Nathalie,

Hartstikke bedankt voor het oppassen tijdens onze vakantie! Wat is dat fijn thuiskomen: een heerlijk slapende cavia in een schoon hok en twee zeer tevreden katten op de bank. Ze hebben duidelijk genoten van je bezoekjes, zelfs Pluk was minder lang boos op ons dan normaal (meestal negeert ie ons een week als we lang weg zijn geweest, maar nu heeft ie het ons na een dag al vergeven). En wat was het leuk om bij thuiskomst meteen het verzorgingsverslag te kunnen lezen, geweldig verzorgd allemaal!
We zullen bij een volgende vakantie zeker weer gebruik maken van je oppasservice! Nogmaals hartelijk bedankt, ook namens Faisca, Pluk en Pluk.

Groetjes,
Jago en Annemieke

Chris 14-09-06 22:04:28

Gina word nu 4 weken uitgelaten door Nathalie en bevalt mij en Gina zeer goed.
Ben er dik tevreden mee.
Ga zo door.

Marjon 24-08-06 22:57:54

Waf Woef, wat ben ik toch blij met Nathalie. mijn baasje is meer gaan werken en had geen tijd meer om mij uit te laten..Maar gelukkig heeft ze Nathalie gevonden, en ik ben zo blij met haar, anders moest ik mijn plasje zo lang op houden...En dat kan ik natuurlijk niet.
Ook voel ik me een echte foto model, zoals je kan zien in het foto boek..woef woef.
Mijn naan is Boris....een vriendelijke waf van mij voor Nathalie

Ton en Ina 22-08-06 17:29:40

Omdat de persoon die Loessie verzorgt als wij weg zijn met ons meeging op vakantie moesten wij een beroep doen op professionele hulp.

Via deze website hebben wij deze gevonden, en tot onze volle tevredenheid. Al bij het intakegesprek was het duidelijk dat Loessie in goede handen was, en dat liet ze ook duidelijk merken!

Wij hebben een zorgeloze vakantie gehad en toen wij terugkwamen was alles keurig geregeld, tot en met een evaluatieverslag! Ook Loessie heeft het leuk gevonden, want ze stond al te wachten tot Mevrouw binnen kwam, zo lazen wij op het dagverslag.

Wij zijn zeer tevreden over de geboden service en zullen ook hiervan de volgende keer gebruik maken als dit nodig is, en zullen ieder die verzorging van zij/haar dier nodig heeft Hus-Barney aanbevelen!

<< < 7 8 9 10 11
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies