Bart  

Gister langs geweest , voor de eerste keer
Eng ....... maar zo draai je door de deur stapt is het over
Wat een ondvankst en een sfeer
Top
Voor herhaling
X Bart

A & P  

Wij hebben afgelopen weekend een eerste trio-ervaring met Ian mogen beleven. Ian is een professional en stelt je op je gemak met een massage, die geduldig en respectvol overgaat op het 'echte werk'. Dank je wel Ian en graag tot snel!

J en M  

Afgelopen vrijdag bij Ian geweest voor een vrouw gerichte sessie. Afgesproken als de klik er is al the way. Na een paar glaasjes bubbels is mijn vrouw erotisch gemasseerd waarbij ze enkele keren klaar kwam. Toen naar de ontvangstkamer waar ik langzaam de stevige penis van Ian in mijn vrouw zag verdwijnen. Voor mijn vrouw en mij heel opwindend. Smaakt naar meer!

S.  

Gisteren kwam Ian op bezoek. Hij is heel geduldig en begripvol. Ik heb een heerlijke tantramassage gehad. Hij neemt ruim de tijd voor je. Zeker de moeite waard.

Silvia  

Ik heb voor het eerst een tantra massage mogen ervaren. Dat ik dat zeer respect vol heb mogen ervaren.groetjes silvia

Dick  

Wij,stel uit Utrecht,hebben een fantastiche avond mogen beleven dankzij Ian. Zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groet van ons.

C  

Het was voor ons de eerste keer dat we dit wilde doen met een man erbij. Dus ik was zo gespannen als wat. Maar Ian weet je goed op relaxt te krijgen en de spanningen waren dus zo voorbij. We hebben een heerlijke tijd gehad en het was het zeker waard. Hij luistert zeer goed naar je wensen. Xx C

Clair v. d. B.  

Wat een verademing!
Ruim een jaar geleden ben ik mijn partner verloren. Ik ben echt nog niet toe aan iemand anders. Maar wat mis ik die intimiteit..
Dank je wel Ian, dat je me zo lief hebt (aan)geraakt met je tantra massage. Precies zoals we hadden afgesproken.

Binnenkort bel ik je weer.
Lieve groet van ClairInge  

N weddenschap met mijn vriendin,zo begon deze uitdaging. Ik wilde wel eens vrijen met n man zonder dat ik m gezien of gehoord had,en ik wilde m ook niet zien tijdens t vrijen.mijn vriendin; Durf je niet,ik; wedden van wel? Regel t maar. En daar zat ik,in n hotelkamer, geblinddoekt,te wachten op wat er komen zou.Deur ging open,spanning,adem stokt, fluisterende stem, zwoel,geruststellend,handen,zacht masserend over mijn lijf.Zo genoten,alle remmen gingen los. Wat n genot kan die man je geven. Alles is heerlijk aan Ian. En toen de final moment, blinddoek ging af....nog n mooie kop ook. Weddenschap gewonnen,ik kan weer iets van mijn bucketlist afstrepen. En Ian? Zeker voor herhaling vatbaar,n aanrader!

F en B  

8 sept 2018 met Ian voor de derde keer afgesproken. Hij weet wat een stel wil en past zich hier ook aan aan. Laat fantasieen voor stel uitkomen en hij doet niets wat niet is gewenst. Wat zeker is dat hij ons een fantastische avond bezorgd en de vrouw op en top laat genieten. Wij, als stel hebben dat al meerdere keren mogen ervaren en gaan dat zeer zeker ook nog vaker met Ian ervaren. F en B

1 2
Zoeken
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand