A.  

Ik had al enkele afspraken met Ian in Antwerpen. Met respect en zorg doet hij wat je wilt. Zijn mooie lichaam en veel uithoudingsvermogen maken dat je moe maar voldaan bent achteraf. Durf het, je zal geen spijt hebben.

Wendy  

Na een heerlijke tantra massage met zijn magische was ik helemaal relaxed en opgewonden..
Nadien hebben we lekker hete sex gehad
Ian weet hoe hij een vrouw op alle gebied moet verwennen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Tessa en Peter  

Voor een ontspannende geile middag raden we Ian zeker aan. We hebben tot nu toe 2x gebruik gemaakt van zijn service waaronder 1x bij hem op bezoek in zijn Loft.
Bedankt voor de zwoele middagen.

Bart  

Gister langs geweest , voor de eerste keer
Eng ....... maar zo draai je door de deur stapt is het over
Wat een ondvankst en een sfeer
Top
Voor herhaling
X Bart

A & P  

Wij hebben afgelopen weekend een eerste trio-ervaring met Ian mogen beleven. Ian is een professional en stelt je op je gemak met een massage, die geduldig en respectvol overgaat op het 'echte werk'. Dank je wel Ian en graag tot snel!

J en M  

Afgelopen vrijdag bij Ian geweest voor een vrouw gerichte sessie. Afgesproken als de klik er is al the way. Na een paar glaasjes bubbels is mijn vrouw erotisch gemasseerd waarbij ze enkele keren klaar kwam. Toen naar de ontvangstkamer waar ik langzaam de stevige penis van Ian in mijn vrouw zag verdwijnen. Voor mijn vrouw en mij heel opwindend. Smaakt naar meer!

S.  

Gisteren kwam Ian op bezoek. Hij is heel geduldig en begripvol. Ik heb een heerlijke tantramassage gehad. Hij neemt ruim de tijd voor je. Zeker de moeite waard.

Silvia  

Ik heb voor het eerst een tantra massage mogen ervaren. Dat ik dat zeer respect vol heb mogen ervaren.groetjes silvia

Dick  

Wij,stel uit Utrecht,hebben een fantastiche avond mogen beleven dankzij Ian. Zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groet van ons.

C  

Het was voor ons de eerste keer dat we dit wilde doen met een man erbij. Dus ik was zo gespannen als wat. Maar Ian weet je goed op relaxt te krijgen en de spanningen waren dus zo voorbij. We hebben een heerlijke tijd gehad en het was het zeker waard. Hij luistert zeer goed naar je wensen. Xx C

1 2
Zoeken