Bertin 08-12-16 18:06:53

Leuk site, en prettig om te lezen!

Ook ik ben al een aantal keren in Las Vegas geweest. Nadat ik in 2007 de eerste keer deze stad bezocht heb, ben ik terug gekeerd in 2008, 2009, 2010, 2012, 2015 en ben nu al mijn trip voor 2017 aan het plannen. Altijd ben in November gegaan, voor de prijs omdat het conventie seizoen dan voorbij is en de hotel prijzen een stuk lager zijn, Ún voor het klimaat wat in deze periode zeer prettig is voor de gemiddelde Nederlander.

Grappig is dat er twee soorten meningen zijn over Las Vegas, of je vindt het geweldig, of een keer en nooit meer. Een tussenweg schijnt er niet te zijn. Mij zullen ze er nog steeds regelmatig terugzien!

Groeten uit Apeldoorn

emiel en sara 19-11-16 22:30:37

Nog 3 weken ,heerlijk naar LV voor 12 dagen, gaan nu voor de zesde keer en hopelijk volgen er nog vele malen!!!!!

henk b 04-11-16 19:23:53

hallo wij gaan zondag 6 nov. geweldig nu voor de 14 keer 3 weken kunnen er niet genoeg van krijgen alleen die lange vlucht


Reactie:
Henk, dit is echt aftellen. De 14de keer en dan ook nog 3 weken naar de VS/Vegas. Dat wordt weer genieten. Fijne vliegreis, het is lang maar als je daar bent ben je het zo vergeten. Heel veel plezier in Las Vegas en mocht je nog gaan gokken. bekijk dan mijn nieuwe site www.gokkeninlasvegas.nl.

Jasper Verelst 04-11-16 02:07:42

In mei van dit jaar was ik met een vriend in Las vegas. Slechts drie dagen waren we er, maar lang genoeg om volledig verliefd te geraken op de stad. Een gevoel van vrijheid dat ik nergens anders heb mogen ervaren, behalve dan op andere plekken aan de Amerikaanse Westkust. Omdat ik vaak terugdenk aan mijn bezoek en Vegas echt mis, bezoek ik geregeld deze website. om een beetje in de sfeer te blijven en verbonden te zijn met andere mensen die eveneens vol zijn van Las vegas. En het klopt wat ik hier al las: Wie er niet geweest is, begrijpt niet wat Vegas met je doet. Het is ook mijn droom om er te wonen. Misschien ga ik er ooit wel eens een keer enkele weken heen, ik kan immers evengoed vanuit Vegas werken op mijn laptop dan van thuis uit in Lier, BelgiŰ. Dat is het voordeel van een online bedrijfje te hebben (https://jasperverelst.be). het spreekt vanzelf dat ik dit een topsite vind. Groeten aan alle fellow Vegasianen


Reactie:
Hoi Jasper, Internetten kun je overal en zeker in Vegas. Leuk om te horen dat je besmet bent met het Las Vegas virus. Je bent niet de enige Follow your Dream

ariane inslegers 03-09-15 09:24:32

Zijn er nog mensen die naar las vegas gaan in de periode 14 januari 2016 - 19 januari 2016.grtj


Reactie:
Ariane, hoe was Las Vegas en het concert van Celine Dion.

ariane inslegers 02-09-15 11:32:49

Hoihoi,wij vertrekken voor de 1ste maal in januari naar las vegas,heb speciaal ticketten gekocht om eens naar celine dion te gaan,waar we nu al jaren van dromen,we zijn, mijn man en ik,serieus benieuwd en zenuwachtig,vooral dat laatste

Fie 06-07-15 09:40:22

Gisteren je site gevonden super ik vertrek bn 14 dg voor 10 dagen Las Vegas voor de 4 de keer, maar dank zij jullie site ga ik weer nieuwe avonturen tegemoet.
ik hou jullie op de hoogte


Reactie:
Fie hoe is Vegas afgelopen

Broertje Kant 23-06-15 13:25:18

Heerlijk om dit alles te lezen. Als je er nog nooit bent geweest, denk je wat een overdreven gedoe, een virus... Het is gewoon een stad, als ik er een keer ben geweest dan heb ik het gezien en is het klaar.

Ik kan iedereen dan vertellen, het is een virus, misschien wel het leukste virus wat er is. Afgelopen januari met mijn broer in Vegas geweest en sinds die week heb ik elke dag meerdere keren aan Vegas gedacht. Hele dagen sturen mijn broer en ik foto's naar elkaar, zoeken we uit wanneer we weer kunnen gaan... Als het zou kunnen was ik er gaan wonen. Ongelofelijk wat een stad is dat!

Dankzij deze website heb ik veel lol gehad vooraf, ga daarom vooral door met de reviews en vakantieverhalen! Heerlijk om te lezen


Reactie:
Thanks Las Vegas Brothers, We love Vegas

Gemma 22-05-15 12:41:17

What a wonderful website!

Thank you!


Reactie:
Thanks, ik heb nu ook een andere site www.gokkeninlasvegas.nl

Leon 01-05-15 20:50:50

I am going to Vegas in four months time and I cannot wait.

Seeing all the lights and shows, the shopping and the fantastic restaurants.

The Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion National Park, Death Valley and Hoover Dam I know I am going to be adding hundreds of great pictures and home videos to the thousands of photo's from other parts of the states.

I cannot wait


Reactie:
Hoi Leon,

De voorpret voor jou is begonnen. Ik houd me aanbevolen voor foto's, video's. Altijd leuk om nog aan andere Las Vegas fans te laten zien. Probeer ook Antelope Canyon (Bij Page) te bezoeken. Is ook heel prachtig.

Veel plezier in Vegas. Zit je al op mijn Facebook Pagina: www.facebook.com/LasVegasLovers

Op mijn site tref je nog veel reisverslagen aan. Misschien dat je daar nog tips uit kunt halen. Ik ben benieuwd hoe je Vegas en omgeving vakantie is geweest.

Viva Las Vegas,

Nicolay

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 
Dit gastenboek maakt gebruik van cookies om relevante advertenties te kunnen tonen