SGIND 03-11-14 12:36:02

Ik zou willen vragen aan de personen die dit lezen en bericht zouden willen krijgen voor een uitnodiging van een kumpulan of een ander feest mij via de mail uw adres, tel.nr en e-mail door willen mailen zodat ik het in mijn adressenbestand kan verwerken.
Ook zou ik graag van de personen die al via de mail of een uitnodigingsbrief bericht krijgen hun definitieve gegevens (naam, adres, tel,nr. en mail adres willen doorgeven)want bij de laatste e mail verzending voor de kumpulan van 2 november 2014 heb ik heel veel mailtjes teruggekregen die niet meer bestaan of die nu een ander email adres hebben.
Namens het bestuur vriendelijk dank.
Bonny Strik

SGIND 03-11-14 12:24:00

Namens het bestuur van SGIND bedank ik een ieder die aanwezig was op de kumpulan van 2 november 2014 dank zij u was het een heel geslaagde middag/avond de opkomst was weer geweldig. de muziek van Trio Nusantara was weer geweldig en de modeshow van Thelma Fasion zag er weer prachtig uit de modellen hebben het weer mooi geshowd hiervoor onze dank.
Het vrijwilligers team was weer perfect ook hiervoor onze dank.
Op naar het volgende feest.

Bonny Strik

SGIND 27-02-13 16:00:01

Namens het bestuur van SGIND wil ik u hartelijk danken voor uw komst op de kumpulan van 24 februari 2013. De opkomst was goed en de sfeer was geweldig. De muziek van Trio Nusantara was erg mooi en gevarieerd. De snack's waren heel lekker. De verrassing van deze kumpulan was een gratis maaltijd wat zeer op prijs werd gesteld. Vanwege ziekte bij het vrijwilligersteam zijn de kinderen en kleinkinderen van de Fam. Strik zowel in de keuken en bediening bij gesprongen.

Terugkijkend van deze dag is het voor ons een zeer geslaagde middag/avond geweest.

Wij hopen u allen weer terug te zien op de volgende kumpulan.

Bonny Strik

Louis Sahetapy 26-06-12 12:38:15

We hebben als de band MAF ook ontzettend genoten van deze middag. Het was ook de 1e keer na 2 repetities dat we in deze bezetting hebben gespeeld.
Hartelijke bedankt voor deze mooie middag.Namens MAF [Music And Fun]


Louis Sahetapy

luuk en corry 26-06-12 10:35:33

hallo
onze complimenten voor de soosmiddg op 24 juni,was erg gezellig en goede muziek,en dan nog het eten, was voortreffelijk.
jammer dat jullie het niet vaker organiseren de behoefte aan deze middagen is wel groot
veel organisatieplezier en ga zo door.
luuk corry, frans naomi, bob en sjaan

 vogel hoogezand-sappemeer 19-02-12 00:15:40

kijk even op deze site
indonesiche dansen uit het noorden van nederland


www.Indonesiche-danseres-sitivogelnurhasanah.jouwweb.nl

 Ineke Westplat 06-02-12 11:24:18

Mijn complimenten voor de presentatie van de kooklessen.Vooral de kooklessen van mevrouw Kreeft(Lily) vind ik wat presentatie en foto's betreft heel goed.
Veel succes toegewenst met jullie(SGIND) activiteiten in 2012.

Hartelijke groeten van Ineke Westplat

Eddy Pendjol 11-01-12 14:51:09

Zoekend naar mogelijkheden om de kroncongmuziek levend te houden (middels optredens)kwam ik op jullie site.En tot mijn blijdschap kom ik 3 bekenden tegen.Bonny,Freddie en Hedy.Zo door de site "bladerend"kwam ik tot de conclusie dat het een mooi en overzichtelijk site is.
Misschien wat laat, maar langs deze weg wil ik jullie een zeer geslaagd jaar mag worden voor jullie stichting.

 Aryani Collection 30-08-11 21:39:28

Complimenten voor jullie website met interessante informatie en mooie verhalen.
Wij wensen jullie dan ook veel succes!

Aryani Collection

George Voll 21-09-10 23:15:23

Heb vandaag jullie webside gelezen en vind het heel goed en duidelijk opgezet. Ben nu wel zo-vrij om een vraag te-stellen aan "Frieda Pfaff en Eleonore PFAFF-SCHARDIJN " of zij toevallig de fam.Pfaff van Surabaya kennen wonende op Jalan Embong Kenongo. Truida Pfaff en dochter Gerda(Gery),ik ben naar hun op zoek.Mocht het zo zijn willen jullie mij dan een E-mail sturen.
Vriedelijke groeten
George Voll

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken