Johan Baeck 01-08-17 11:10:58

@ Ben & Elly,De Plangeross Alm (2.010m), net over de Lussbach op weg naar de Kaunergrathütte is maar gedeeltelijk bewirtschaftet. Als iemand aanwezig is, kan je er wel iets te drinken krijgen.De Lehnerjochalm echter is inderdaad privaat geworden sedert enkele jaren.Mag ik vragen mij voor eventuele verdere vragen te contacteren via de CONTACT-pagina op deze site ?Veel plezier in het Mooie PITZTAL.

Ben Bulté & Elly Goossens 31-07-17 12:23:48

Goedemiddag Johan en Roos, even een vraagje de Plangeross Alm is deze bewirtschaftet ??? Heb nu op de website gezien dat de Lehnerjoch Alm ervantussen gehaald is, is dit nu een Privathütte geworden enig idee ? Zou dit graag teweten komen gezien we eind Augustus terug naar Mandarfen vertrekken. Beste groeten uit het verre Ternat . Elly en Ben

geert 18-10-16 11:50:15

Dag Johan en Roos, een tijdje geleden dat ik nog naar jullie website gekeken heb. Maar ik heb ze nu nog eens herbeken en ik verlang er naar om volgend jaar terug te gaan en samen er eentje of 2 te kunnen nuttigen.

Demolder Jeroen 31-08-16 17:45:36

Mooie site !Hopelijk zien we jullie terug volgende jaar in de zomer van 2017 !! gundolf is zeker een aanrader voor iedereen !Normaal keren we terug in januari ook .vele groetjes jeroen

Geert Vandewijer 02-08-16 18:07:10

Ik bevind me momenteel in het Pitztal en het heeft me zo aangenaam verrast dat ik volgend jaar waarschijnlijk terugkom. Ook het hotel Gundolf, dat Johan zo heerlijk beschrijft, is een aanrader. Ik heb er al elke avond een culinair orgasme mogen beleven!! De chef-kok is super, personeel is aardig!!! Eigenlijk zou ik het hotel een slechte recensie willen geven in de hoop dat ik er tenminste altijd een plaatsje heb, maar dat zou niet eerlijk zijn wan het hotel verdient zeker 5 sterren. De omgeving is super, de wandelwegen gaan van makkelijk tot supermoeilijk, zijn ook goed aangegeven. Echt een wandel- en trekkingparadijs!!! En als kers op de taart hebben ik, en mijn partner, het vergnugen gehabt, om oprichter van deze site te ontmoeten.
Grtz Geert&Anja.😉

 Johan Baeck 19-04-16 07:56:54

@Jacqueline
Naar beneden lopen vanaf het gletscherrestaurant kan altijd natuurlijk maar is enkel voor ervaren alpinisten met de juiste uitrusting voorbehouden en eventueel met berggids. De gletscher is namelijk bezaaid met gevaarlijke bergspleten. Je kan wel afdalen naar de berghut "het Taschachhaus" op 2.434 m maar dit zou ik ook doen met een berggids.Groeten.

jacqueliene 11-04-16 10:22:03

Hoi
Met plezier heb ik je site bekeken en nu heb ik een vraagje en hopelijk kun je me antwoord geven.Dit jaar zijn we van plan een uitstapje te maken naar t Pitztal. Nu zie ik op de kaart dat je van het gletscherrestaurant naar beneden kan lopen. Heb je enig idee hoe veel dat in tijd is? Lijkt me wel wat om helemaal bovenin een kijkje te nemen en dan weer terug met de gondel naar t restaurant om van daaruit weer terug te lopen naar beneden. Kan alleen geen schatting maken hoe groot die afstand is.Hoop een reactie van je te krijgen.
Groeten een oostenrijk fan

Tom 07-02-16 10:39:17

Leuke impressies van het Pitztal. Pas ook een verblijf daar geboekt, en de 'goesting' wordt alleen maar groter na het zien van al die mooie foto's!!

Jobert 15-08-15 10:33:25

test

 Johan Baeck 13-08-15 16:53:29

WELKOM OP MIJN GASTENBOEK


Zoeken
Terug naar homepage
 
Naam:
E-mail:
Homepage: