Francoise 23-10-12 15:52:58

Beste Marian,
Ik had even geen overzicht meer dus ging ik op zoek naar een coach. Inmiddels heb ik een aantal coachingsessies met jou mogen ervaren en ben daar zeer tevreden over. Je bent een prettige warme 'down to earth" persoonlijkheid. Je geeft helder en eerlijk inzicht, regelmatig houd je mij een spiegel voor en begeleidt mij op het pad naar keuzes die ik moet/wil maken. En ik ben heel blij dat je met me meeloopt!
Francoise

Lisa 17-10-12 11:55:25

Hallo Marian,
Heb genoten van de ontspannende indian head massage. Erg goed, ik kijk uit naar de volgende behandeling!
Tot volgende week!
Groet,
Lisa

 Lena Heinhuis 20-06-12 11:30:22

Lieve Marian,Je bent een fantastisch mens, zo inspirerend en altijd leuk om te ontmoeten. Het begon met dat ik na een lange intercontinentale vlucht op zoek was naar een masseuse in Hoofddorp en jouw webpagina spraak mij erg aan. Ik ben zo blij dat wij elkaar hebben leren kennen, wij kennen elkaar nu 1,5 jaar en ik ben zo tevreden met jouw behandelingen, jouw kennis en heerlijke humor.
Na een behandeling voel ik mij altijd erg goed, ontspannen en tevreden. Mijn man komt ook regelmatig bij jou en hij ook erg tevreden.
Ik heb net een heupoperatie achter de rug en kan niet zo goed lopen. Tot mijn verbazing stel je voor om een behandeling thuis bij mij te doen, je neemt massagestoel, kussens en alles me en leg mij in de watten. Heel erg bedankt voor alles!Groetjes Lena


Reactie:
Lieve Lena,
Ontzettend bedankt voor je lieve berichtje hier in het gastenboek, erg attent.
Ook ik ben blij dat we elkaar hebben leren kennen, het is altijd erg gezellig als je er bent. Behalve dat, vind ik je een ijzersterke vrouw, mijn respect daarvoor. Ik wens je dan ook zeer spoedig herstel!

Lieve groet,
Marian

Caren 27-04-12 14:22:56

Beste Marian,
Dank voor de Wellness Massage, wat een heerlijke verwennerij is dit. Super ontspannen , dank je wel. en ik weet wel wat ik voor m'n verjaardag vraag. Ik heb een suggestie ...
Groetjes,
Caren

Saskia 02-03-12 12:03:42

Hoi Marian,
dank voor de heerlijke Champissage gister avond.fijn dat je zo de tijd hebt genomen.tot over 2 weken.
warme groet,Saskia

Monique 15-02-12 11:38:45

Hoi lieve marian,
Wat is je website mooi geworden. Relaxte muziek, mooie kleuren en heel erg duidelijk. Toppie! Lieve mensen die dit lezen....schroom niet maar maak eens een afspraak. Het is zo heerlijk en ontspannen. Je komt echt in een warm bad terecht waar aandacht is voor jou als persoon. Zodra je binnen komt heerst er al zo'n ontspannen sfeer. Voor welk doel je ook gaat, Marian is echt goed. Ze krijgt van mij een dikke vette 10. Bedankt en tot gauw.
Lieve groetjes van Monique

Ilse 12-02-12 12:48:53

Hi Marian,
Heb echt genoten van de Hot Stones massage, heerlijk ontspannen. Jammer dat ik na die behagelijke warmte weer de sneeuw in moest hihi.
Tot de volgende keer en fijne zondag.
Greetz,
Ilse

Donna 27-01-12 17:57:58

Hoi Marian,
Super reiki behandeling! Wow!
Maak snel weer een afspraak.
Groetjes van Donna.


Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies