Yolanda 12-05-15 18:51:44

Yoga? niets voor mij dacht ik. Nou ik vind het helemaal geweldig en Marian onze docente ...wat een topper zeg. Heerlijk ontspannen en even je hoofd leegmaken na alle drukte. Ik weet mij nu ook te ontspannen als ik weer eens wakker lig waardoor ik niet meer lang wakker lig. Na afloop even gezellig een kopje thee en wat kletsen wat een fijn yoga avondje !!!!

Marga 12-05-15 14:33:39

Na inspanning ontspanning, geen gedoe hoe je eruit ziet, hoe goed of lenig je bent, je komt om je lijf soepel(er) te houden met muziek, wierook, thee na afloop, inzichtkaartje voor de komende week. Ik kom al een half jaar met veel plezier bij Marian met haar aanstekelijke lach. Kom erbij en ervaar het zelf, Er zijn trouwens ook mannen aanwezig die kiezen voor een soepel lijf...

Ingrid 04-02-14 20:58:30

Wat was het weer een geweldige avond..........
Het Klankschalen Concert.
Indrukwekkend en mooi om dit een keer mee te maken!
Bedankt, Marian, voor het organiseren hiervan en het "afstaan" van jouw lesavond.
Fijn, dat je ons dit weer gegund hebt!
Het was geweldig!
Liefs Ingrid

ingrid 15-09-13 19:24:03

Wat een ontzettend leuk idee weer, Marian!
Yoga op het Marktplein in het Historisch Museum van Hoofddorp!
Het was een heel bijzondere ervaring weer!
Marian bedankt voor de gezelligheid en jouw belangeloze inspanning alles voor het Weeshuis op Bali! Je bent een "Engel"! SUCCES!
Ik ben weer benieuwd wat je volgende week geregeld hebt.....dikke yogikus Ingrid

Marion 05-08-13 09:39:08

Hi Marian!
Wat geniet ik iedere zondagochtend van je yogalessen aan de Toolenburger Plas. Heerlijk buiten in het zand ontspannen en wat fantastisch dat je dit gratis doet. Kan het iedereen aanraden mee te doen. Super ervaring. Dank! En tot volgende week zondag.Groet,Marion

ingrid 19-07-13 22:47:42

Lieve Marian,
Wat een goed idee om de afgelopen les "buiten" te geven! Daar lagen we dan, heerlijk in de schaduw met een bries door je haar en luisterend naar de vogels en het ruisen van de bladeren van de bomen. Het was weer heerlijk ontspannend! Wat geef jij toch goed en gezellig les! Tot woensdag, ik kijk er weer naar uit!
Yogigroet Ingrid

Danielle 09-04-13 14:56:22

Hi Marian,
Wat een mooie nieuwe locatie! Ziet er mooi uit zeg; warm en sfeervol. TOP!!!
Liefs,
Daan

ingrid 18-02-13 21:15:43

Lieve Marian,
Wat geef jij ontzettend gezellig en ontspannen les!
En wat een sfeervolle en schone lokatie!
Ik ben pas 3x geweest, maar voel al verbetering bij mij ademhaling.....nu nog wat leniger, hihihi, worden!
Ik ben blij, dat ik voor deze cursus heb gekozen!!
Nog veel succes en plezier in de lessen!!
Tot woensdag, liefs Ingrid

Anja Korte 31-10-12 22:54:05

Ik ga op woensdagavond met erg veel plezier naar Inner yoga,gezellige groep,erg leuk,ontspannend en goed voor de spiertjes een ieder kan naar eigen kunnen mee doen achteraf met elkaar genieten van een heerlijk kopje Yoga thee met bij behorend koekje van onze gezellige "juf"Marian!

Sijbrand 31-10-12 11:12:09

Hoi Marjan,
Zit al weer een tijdje bij jou op yoga. Persoonlijk vind ik de lessen uitdagend, maar toch goed te doen. Ook worden de oefeningen makkelijker en merk ik dat ik leniger wordt. De sfeer ontspanen en gezellig. Na afloop even napraten bij een kopje Yogi thee. Ik kijk elke week weer uit naar dit stukje ontspanning.
Namasté.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage