Carla Schotte 14-11-17 13:12:42

Hallo Jacqueline, bedankt voor de geweldige pedicure en voetmassage, een weldaad! Ontspannend en dat komt ook door jou, omdat je een fijne persoonlijkheid bent. Chapeau!!! Je hebt er een vaste klant bij!

Caroline de Winter 28-09-17 21:58:21

Al een paar keer in de praktijk geweest. Als je binnen komt, komt de warme ontspannen sfeer je al tegemoet. Net zo als Jaqueline dat zelf is. De pedicure behandeling en de voetmassage zijn een weldaad voor mijn voeten. Door de behandeling en de persoonlijkheid van Jaqueline ga je ontspannen en met een goed gevoel naar huis en kijk je alweer uit naar de volgende afspraak.

 pauline Onderdelinden 19-03-17 17:52:58

Ik kwam helemaal tot rust tijdens de reiki behandeling.Ik ben nogal een denker en toen ze haar handen op mn hoofd legde werd hij een stuk lichter.Er is de dagen erna zeker iets verandert in mijn doen en laten.Bedankt!!!!!

renske de klerk 31-12-16 14:15:11

Jacqueline is een schat van een mens met een heerlijk Spaans temperament . Jacqueline heeft drie cursussen mediumschap bij mij gevolgd, en ik kan Jacqueline echt aanbevelen als je vragen hebt over het leven-relaties-werk enz. Jacqueline is een goed medium, en bij haar voelt iedereen zich thuis, warm en hartelijk! Liefs Renske

 Eef 27-12-16 17:23:59

Ik kom al jaren bij Jacqueline,de ene keer voor een lekkere pedicurebehandeling,de andere keer voor een massage,zo zijn de hotstone massages echt geweldig. De laatste paar keren kom ik nu ook voor reiki,echt heel bijzonder,ik voel door de warmte via haar handen de rust over mij heen vallen,ook zo bijzonder dat ze spanningen kan weghalen maar ook dat ze door haar mediumschapscursussen veel informatie mag ontvangen om door te krijgen.Ik blijf het bijzonder vinden en ben haar zo dankbaar,ze begrijp precies wat ik bedoel en waarmee zij mij verder mee kan helpen. Dank je Jacqueline,je bent een warme,stralende vrouw die goed kan luisteren en mij net dat extra stukje positieve energie kan meegeven.

Miranda 28-11-16 17:18:47

Vandaag weer een heerlijke pedicure behandeling gehad van Jacqueline. De tijd gaat altijd veel te snel, zijn ook nooit uitgepraat. Niet alleen mijn voeten maar ook mijn hoofd knapt ervan op. Fijne feestdagen tot volgend jaar 🍾🎉😱

Henk de Lorijn 20-09-16 13:41:58

Ben bij Jacqueline voor een Reiki behandeling geweest , en kan het iedereen aanbevelen
Topie

Matthew 12-09-16 21:41:18

Een hele aangename reiki behandeling gehad! Je zult je weer ontspannen en opgeladen voelen. Zeker een aanrader.

Ingrid 18-03-16 17:21:51

Voor het eerst een reikibehandeling gehad. Ging er naar toe van baat het niet dan schaadt het niet. Vol verbazing heb ik alles ondergaan maar ik moet toegeven dat ik het een geweldige ervaring vond en ik zeker een vervolgafspraak ga maken. Complimenten aan Jacqueline. Praktijk is zeker een aanrader.

Gabriella 13-03-16 14:32:31

Ik kom al jaren bij jou in de praktijk. De reiki behandelingen zijn aan te raden,ik voel me na de behandeling heerlijk ontspannen. Je heb al heel wat pijn bij mij weggehaald. Ik voel de energie altijd heel goed stromen. Verder is het altijd gezellig met jou. Liefs

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies