Eliza 22-12-15 15:28:09

Al heel wat jaren ben jij mijn pedicure. Het is altijd fijn om mijn voetjes door jou te laten verwennen. Gelukkig is het bijna weer zover: tot in januari!

Tiemen 30-11-15 18:53:50

Ik kom regelmatig bij jouw praktijk voor een pedicure. Elke keer is het weer een prettig gevoel om weg te lopen met mooie gladde voeten. En het zijn niet alleen de goede pedicures, maar je denkt ook mee voor eventuele zalfjes of een crème die je van kwaaltjes af kunnen helpen. De tijd vliegt altijd voorbij, omdat het zo gezellig is en omdat je echt geïnteresseerd bent. Heel prettig allemaal! Ga zo door

yvonne de lorijn 30-11-15 12:46:04

Ben bij Jacqueline gekomen via een collega eerst voor de voeten en na een goed gesprek kom ik nu ook voor reiki.GEWELDIG reiki kijk altijd erg uit naar onze afspraak het is heerlijk ontspannend en het voelt na afloop zo opgeruimd in je hoofd. Samen kunnen we ook goed praten en krijg ik goede tips voor in de praktijk. Jacqueline je bent een cadeautje voor mij.

Monique 26-11-15 23:28:40

Via mijn werk in contact gekomen met Jacqueline. Ben zeer tevreden over de pedicurebehandelingen iedere 6 weken en tussentijdse pit controle's. Sinds een aantal maanden onderga ik ook de reikt sessies waardoor ik van een aantal klachten verholpen ben. Tevens altijd een luisterend oor. Wij begrijpen elkaar in onze gevoelens zo goed, daar wij allebei met éénzelfde verlies te maken hebben gehad. Bedankt hiervoor. Tevens is Jacqueline al jaren een grote steunpilaar voor mijn dochter. Ik hoop dat ik nog vele jaren in je praktijk mag komen. Gr. Monique.

Miranda 25-11-15 20:49:14

Ik kom alweer een paar jaar wat zeg ik al heel wat jaartjes voor mijn voetjes bij Jacqueline.De ene x keer heb ik pitten de andere x zijn ze gelukkig door Jacq weer weggehaald.
Altijd gezellig onder een heerlijke kop thee even lekker bijkletsen. Een echte aanrader. Mijn voetjes zijn er altijd weer blij mee en ik ook!!!😃 Miranda

Nikita 25-11-15 20:37:00

Ik vind het altijd superfijn om bij Jacqueline te komen. Ontzettend prettig om mee te praten, echt een luisterend oor met goed advies! Ook de reiki-behandelingen zijn ge-wel-dig, heerlijk ontspannend en echt een moment om naar uit te kijken voor de volgende keer. Bedankt voor de hulp de afgelopen jaren, maar ook voor de fijne gesprekken die we nu nog kunnen hebben.
Kus,Nikita

Anita van Ginkel 24-10-15 09:21:55

Na jaren bij Jaqueline geweest te zijn is het helaas voor mij niet meer haalbaar om op de praktijk te komen ( hersenbloeding ). Al die jaren kwam ik voor een pedicure behandeling en een nek/ schouder massage. Heerlijk.
De gesprekken waren grandioos, de thee was heerlijk en de massages waren lekker ontspannend. De hotstone massages zijn zeker een aanrader ( eigenlijk is alles een aanrader).
Ik mis het enorm want het is gewoon heerlijk om tijd voor jezelf te hebben on een relaxe omgeving met goed gezelschap.

Astrid de Jong 24-10-15 08:08:19

Al jaren lang klant en zeer tevreden, je neemt de tijd en alrijd een luisterend oor..
Inmiddels heb je je kennis uitgebreid tot een prachtige praktijk.
Ik wens je alle goeds en geluk voor de toekomst.
Liefs Astrid

Klary van Waardenberg 23-10-15 10:14:33

Ben via mijn dochter in contact gekomen met Jacqueline en dat is een hele fijne ervaring geworden.
Eerst heeft ze me geholpen met praten en luisteren en mijn hoofd "leegmaken". Na diverse sessies en/of behandelingen voelde ik me veel beter.
Maar ook voor massages bij pijn in je rug kan je hier terecht en kom je er zeer ontspannen vandaan.

Een hot stonemassage is helemaal een verwennerij!

Kortom bij Isara kan je terecht met allerlei (psychische en/of lichamelijke) klachten maar ook voor complete ontspanning en verwennerij!

Jacqueline ga zo door. Ik kom graag bij je.

tamara 23-09-15 23:02:20

Hoi Jaqcueline,

Ik wil je even zeggen dat ik heel erg tevreden ben met
de voetreflex massage van vorige week.
Ik ben de hele week al vrolijk en
positief.
Ik weet dus niet precies wat je hebt gedaan maar ik ben er erg blij
mee.

BEDANKT!

Groetjes Tamara

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies