Hiske, Henk & Borre 28-09-17 20:54:32

We zijn een week in jullie mooie huis geweest! Prachtig gelegen met uitzicht in het dal waar de koeien en paarden goed zichtbaar zijn. We vonden het huis van alle gemakken voorzien, grote tuin waar we nog een paar keer lekker in de najaarszon konden zitten. De correspondentie met de familie Klein verliep op een zeer prettige manier. We willen zeker graag nog een keer terug komen!

klein 20-09-17 13:17:47

test

Ruud en Ria van der Laan 10-06-17 11:21:11

Beste Fred en JeanetteOok deze keer weer ontzettend genoten van julie mooie huisje van alle gemakken voorzien.Deze keer samen met zus en zwager genoten van de mooie omgeveing.We hadden heerlijk weer (op 2 dagen na) maar er is in jullie grote tuin altijd wel een plekje zon te bemachtigen.Bedankt weer en we zullen zeker bij fam en vrienden jullie huisje aanprijzen.

fam. Moen 30-05-17 13:50:20

We hebben een heerlijk zonnig en warm hemelvaartweekend gehad in jullie huis Het huis is van alle gemakken voorzien en heeft echt een prachtig uitzicht. Veel buiten gezeten en gegeten in de grote tuin, lekker barbecuen. Durbuy en La Roche vonden we leuke stadjes om te bezoeken. Slechts drie uur rijden vanaf ons huis in Nederland, maar even een totaal andere omgeving. Zeer de moeite waard!

Biljartmeisjes uit Beverwijk 15-05-17 08:48:41

Wat een heerlijk weekend achter de rug, mede dankzij een compleet ingericht huisje..super uitzicht en prima bedden. 1 toilet & douche delen met 6 dames is niet makkelijk, maar het is gelukt! Kanovaren ( 8 km was net iets te lang voor ons) , Durbuy, grotten van Han en tenslotte de markt in Bomal op zondagochtend bezocht. Het warme welkom met gedekte tafel en de wijn waren zeker een goed begin! Dank voor jullie vertrouwen & vlotte communicatie. Zeker het onthouden waard! Succes met jullie nieuwe kingsize Bed die vandaag komt !

Diana 31-12-16 09:23:56

Gister zijn wij terug gekomen van een weekje in de Ardennen. We hebben heerlijk kerst gevierd in dit mooie huis!

Bij binnenkomst was het huisje versiert en dat voelde meteen als thuiskomen.
Het huisje is zeer compleet met een erg goed werkende WiFi, Nederlandse TV en alles wat je maar nodig hebt.

En dan het geweldige uitzicht en de mooie omgeving! Op kerstavond naar Durbuy geweest voor de kerstmarkt en het aansteken van de kaarsjes op de brug. Erg leuk, mooi en gezellig! De grotten in Hotton zijn ook een aanrader.

Na de tip van jullie zijn we naar de slager naast de Aldi in Barveaux geweest en hebben daar voor de kerst een heerlijke tepanyaki schotel gehaald. Wat een top slager. We hebben wel ruim 3 kwartier moeten wachten tot we aan de beurt waren maar dat was het meer dan waard!

Dank jullie wel voor de gastvrijheid,de goede communicatie en wie weet komen we met zijn allen weer een keer terug!

Helen Jansen 13-12-16 16:07:01

Wat hebben wij genoten in het fijne huis van de familie Klein!!! (gezin met een dochter van 16)
Het huis is van alle gemakken voorzien, een heerlijke ruime keuken voorzien van een vaatwasser. Een ruime woonkamer met een heerlijke houtkachel. Wifi en een tv met schotel dus alle ndederlandse zenders. Een badkamer met ligbad. Om het huis ligt een hele grote tuin waardoor je helemaal vrij zit. Je kijkt uit over de heuvels van de Ardennen waar de koeien lopen. Je kunt er mooie wandeltochten maken.. Kortom een prachtige plek, je komt er echt tot rust.
Zoek je vermaak dan hoef je niet ver weg, Er zijn allerlei leuke plaatsen te bezoeken in de omgeving. Wij zijn bijvoorbeeld in de leuke plaats Durbuy geweest. De straatjes waren verlicht en er was een hele grote kerstmarkt. Er zijn kraampjes met kerstspullen maar ook heel veel eet en drink kraampjes. En natuurlijk de vele restaurantjes en cafés met lekkere Belgische biertjes.
Wij komen graag nog een keer terug!!!
Met vriendelijke groet, Jeroen, Helen en Noa

Familie van den Hof 30-07-16 22:23:54

We zijn vandaag weer terug gekomen van een heerlijke week in de Belgische Ardennen. Wat een prachtig huisje hebben jullie met een mooi uitzicht! Het ontvangst was top met een heerlijke wijn. Ook onze vier meiden hebben zich prima vermaakt in het zwembad. We hebben de week goed gevuld met op elke dag een bezoekje te brengen aan bijv, een Wildpark, grotten, speeltuin of het Mullertal. Kortom het is zeker een aanrader om vakantie te boeken via de Belgardennen.nl!! Hartelijke groeten,
Marcel, Klasien, Annerieke, Marlien, Christianne en Naomi van den Hof

Ruud en Ria van der Laan 19-06-16 12:49:39

Wij mochten van 4 juni t/m 18 juni in jullie mooie huisje verblijven.het is een prachtig ruim huisje van alle gemakken voorzien en een heel groot ruime tuin en terras,waar altijd wel zon te vinden is.En wat een rust je hoort de stilte wat een verademing.In de omgeving kun je mooie wandelingen maken of maak een uitstapje naar de leuke dorpjes en stadjes.Grotten van Han Citadel Dinanten Vianden in Luxemburg is een aanrader.we komen zeker nog eens terug.Ruud en Ria van der Laan Waddinxveen

R.Schilt 24-05-16 19:19:53

In 2010 en 2012 hebben we al eens kennis mogen maken van dit heerlijke onderkomen, nu 4 jaar later hebben we weer gekozen voor dit heerlijke huis om vanaf 7 t/m 22 mei 2016 onze vakantie door te brengen.En opnieuw hebben we weer heerlijk genoten, en daarnaast was het contact met Fred en Jeanet weer als vanouds (TOP)Dank voor de 2 fijne weken en misschien weer tot de volgende keer.Het ga jullie goed!

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage