Diana 31-12-16 09:23:56

Gister zijn wij terug gekomen van een weekje in de Ardennen. We hebben heerlijk kerst gevierd in dit mooie huis!

Bij binnenkomst was het huisje versiert en dat voelde meteen als thuiskomen.
Het huisje is zeer compleet met een erg goed werkende WiFi, Nederlandse TV en alles wat je maar nodig hebt.

En dan het geweldige uitzicht en de mooie omgeving! Op kerstavond naar Durbuy geweest voor de kerstmarkt en het aansteken van de kaarsjes op de brug. Erg leuk, mooi en gezellig! De grotten in Hotton zijn ook een aanrader.

Na de tip van jullie zijn we naar de slager naast de Aldi in Barveaux geweest en hebben daar voor de kerst een heerlijke tepanyaki schotel gehaald. Wat een top slager. We hebben wel ruim 3 kwartier moeten wachten tot we aan de beurt waren maar dat was het meer dan waard!

Dank jullie wel voor de gastvrijheid,de goede communicatie en wie weet komen we met zijn allen weer een keer terug!

Helen Jansen 13-12-16 16:07:01

Wat hebben wij genoten in het fijne huis van de familie Klein!!! (gezin met een dochter van 16)
Het huis is van alle gemakken voorzien, een heerlijke ruime keuken voorzien van een vaatwasser. Een ruime woonkamer met een heerlijke houtkachel. Wifi en een tv met schotel dus alle ndederlandse zenders. Een badkamer met ligbad. Om het huis ligt een hele grote tuin waardoor je helemaal vrij zit. Je kijkt uit over de heuvels van de Ardennen waar de koeien lopen. Je kunt er mooie wandeltochten maken.. Kortom een prachtige plek, je komt er echt tot rust.
Zoek je vermaak dan hoef je niet ver weg, Er zijn allerlei leuke plaatsen te bezoeken in de omgeving. Wij zijn bijvoorbeeld in de leuke plaats Durbuy geweest. De straatjes waren verlicht en er was een hele grote kerstmarkt. Er zijn kraampjes met kerstspullen maar ook heel veel eet en drink kraampjes. En natuurlijk de vele restaurantjes en caf├ęs met lekkere Belgische biertjes.
Wij komen graag nog een keer terug!!!
Met vriendelijke groet, Jeroen, Helen en Noa

Familie van den Hof 30-07-16 22:23:54

We zijn vandaag weer terug gekomen van een heerlijke week in de Belgische Ardennen. Wat een prachtig huisje hebben jullie met een mooi uitzicht! Het ontvangst was top met een heerlijke wijn. Ook onze vier meiden hebben zich prima vermaakt in het zwembad. We hebben de week goed gevuld met op elke dag een bezoekje te brengen aan bijv, een Wildpark, grotten, speeltuin of het Mullertal. Kortom het is zeker een aanrader om vakantie te boeken via de Belgardennen.nl!! Hartelijke groeten,
Marcel, Klasien, Annerieke, Marlien, Christianne en Naomi van den Hof

Ruud en Ria van der Laan 19-06-16 12:49:39

Wij mochten van 4 juni t/m 18 juni in jullie mooie huisje verblijven.het is een prachtig ruim huisje van alle gemakken voorzien en een heel groot ruime tuin en terras,waar altijd wel zon te vinden is.En wat een rust je hoort de stilte wat een verademing.In de omgeving kun je mooie wandelingen maken of maak een uitstapje naar de leuke dorpjes en stadjes.Grotten van Han Citadel Dinanten Vianden in Luxemburg is een aanrader.we komen zeker nog eens terug.Ruud en Ria van der Laan Waddinxveen

R.Schilt 24-05-16 19:19:53

In 2010 en 2012 hebben we al eens kennis mogen maken van dit heerlijke onderkomen, nu 4 jaar later hebben we weer gekozen voor dit heerlijke huis om vanaf 7 t/m 22 mei 2016 onze vakantie door te brengen.En opnieuw hebben we weer heerlijk genoten, en daarnaast was het contact met Fred en Jeanet weer als vanouds (TOP)Dank voor de 2 fijne weken en misschien weer tot de volgende keer.Het ga jullie goed!

Pieter,Anne,Boy en Rients 10-04-16 20:02:03

Wij hebben van 25-03 t/m 1-4 genoten van jullie huis. Het huis is van alle gemakken voorzien en bij binnenkomst voel je je direct lekker thuis. Mooi welkom dat de tafel mooi aangekleed is. Handige tips op een A4. We hebben erg genoten na dat wij weer 'thuiskwamen' van onze dagelijkse tripjes in de omgeving van de warmte van het huis.

Ik raad jullie huis zeker aan bij vrienden,familie en kennissen. En ik sluit zeker niet uit dat ik nog eens ga boeken.

Heel erg bedankt dat wij van jullie geweldige huis mochten genieten.

Cees en Anneke Berger 04-03-16 12:47:34

Wij hebben afgelopen week heerlijk mogen genieten van uw huis. Wat een rust! Geen verkeer en prachtig uitzicht vanuit met name de woonkamer. De indeling van het huis is echt mooi. Grote woonkamer, keuken is groot genoeg en van vrijwel alle gemakken voorzien. De grote hoekbank is heerlijk om te relaxen en wat ook heel fijn is, is de grote tv. Wat ook even genoemd moet worden is WIFI, de internetverbinding is echt snel. Veel uitstapjes gemaakt, gewandeld, kortom, we zijn helemaal uitgerust. Fam. Klein, hartelijk dank en we zullen dit adres zeker onthouden!!!

Familie Vleugel 14-11-15 20:47:45

In de herfstvakantie zijn we met de kinderen een week in uw huis geweest. We hebben genoten van het prachtige huis, de mooie omgeving en er was in de omgeving genoeg te beleven voor onze kinderen van 4 en 9 jaar.We komen zeker nog eens terug.Jeffrey & Wendy

Fam. Derix 01-11-15 18:30:54

Wij zijn afgelopen week in dit vakantiehuisje verbleven en het is een echte aanrader. Alle gemakken die je thuis gewend bent zijn hier aanwezig. Vooral de kachel is heerlijk en zocht voor voldoende warmte voor het hele huis (er is echter ook een gewone verwarming). de omgeving is prachtig voor een ieder die van rust en kastelen houdt!

Fam. Hofman 29-08-15 22:45:28

Twee heerlijk ontspannen weken in juli/augutus doorgebracht in jullie huis. De eerste week was het weer wat koeler, waardoor we de omgeving gingen verkennen. De tweede week was het zo warm dat het zwembad middelpunt van de dag was.
Het huis is van alle gemakken voorzien (loved the dishwasher) en de enorme tuin is absoluut een pre!
Ik heb jullie huis al aan verschillende mensen aangeraden!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage