Familie Spuijbroek 24-08-15 22:18:35

Na twee weken in uw super verzorgde huis genoten te hebben, willen we nog even een positieve reactie achterlaten.We hebben erg genoten van het op en top verzorgde huis waar alles wat je hartje begeert aanwezig is, zelfs een vaatwasser . Ook de grote tuin en het zwembad zijn natuurlijk heerlijk met vier kinderen!Ook in de omgeving hebben we een hoop leuke dingen gedaan; Durbuy bezocht, kayakken op de Ourthe, markt in Barvaux, Citadel in Dinant en een leuk zwembad in Spa bezocht.Kortom; voor herhaling vatbaar!

Edwin en Jetty den Hamer 19-03-15 09:58:37

Beste Jeanet en Fred,We hebben van 13 t/m 16 maart 2015 met 4 personen in jullie huisje verbleven. Bij binnenkomst voelden we ons gelijk thuis!Het huisje is heel compleet ingericht, Jullie hebben het het goed voor elkaar en geven de gasten een warm welkom met persoonlijke aandacht en zelfs een flesje wijn. De ligging van het huisje is geweldig, wat een uitzicht!!De omgeving is ook prachtig en er is van alles te doen en te zien in de omgeving. Maar lekker in het huisje op de bank zitten met de kachel aan en naar buiten kijken is ook puur genieten!!!Groet, Sjoerd, Lilian, Edwin en Jetty.

M. Bakker 18-09-14 12:10:34

Wij, sportieve club van 4, hebben van 13 tm 20 september gebruik gemaakt van het huis. In een geweldig nazomers weertje hebben we, op de mountainbike, de schitterende omgeving doorkruisd. Daarna moesten we uiteraard bijkomen in de tuin, waar de eekhoorntjes ons bezig hielden voor de perfecte foto. De vrijheid, rust en natuur rond het huis heeft het verblijf zeer aangenaam gemaakt. In de omgeving biedt www.durbuyadventure.be ook de nodige activiteiten aan.Aanrader is bijvoorbeeld het kayakken door Durbuy en daarna lekker een hapje eten op één van de gezellige terrassen.

Peter de Jong 13-07-14 14:36:21

Fred & Jeanet,We zijn van 4 t/m 11 juli 2014 in jullie vakantiehuis geweest en dat is ons zeer goed bevallen. Ondanks het wat wisselvallige weer hebben we ons zowel in het huis als in de omgeving goed vermaakt. Het huis voelt warm en gezellig aan en is erg compleet ingericht. Wij vinden dit een echte aanrader voor diegenen die rust, ruimte en ontspanning in de Ardennen zoeken. Ook de centrale ligging bleek uitermate geschikt om uitstapjes in de buurt te maken. We hebben heel wat gezien van de omgeving. Ook namens Louisa, John, Rudi en Marjolein hartelijk bedankt.Peter de Jong (Gouda)

Fam. de Kruyff 21-04-14 20:59:26

Beste Fred en Jeanet. 21 april 2014Wij hebben geweldige paasdagen gehad.Mooi weer met veel zon een mooie omgeving en het huis ligt echt prachtig!Ook van binnen voelt het als thuis alles is aanwezig.Kortom genoten!Groeten Fam.de Kruyff


Fam Verheul 10-02-14 08:20:57

Wij hebben in de kerstvakantie 2013 een heerlijke vakantie gehad in jullie prachtige huisje. Wat de gasten voor ons ook al schreven, je voelt je er meteen thuis en alles zo compleet verzorgd, Zelfs kinderspeelgoed, kerstsfeer en prachtige planten op tafel! Een hele grote tegenstelling tov de commerciele vakantieparken! Ondanks het druilerige herfst-/winterweer met veelvuldig regen toch prima vermaakt en onze jonge kinderen hebben zich ook geen moment verveeld. We hebben zelfs een grote bonte specht in de tuin gezien. Als wij een cijfer zouden mogen geven voor jullie vakantiehuis was dit zeker een dikke 9,5 ! Wij hopen nog een keer terug te mogen komen.
Fam. Verheul.

A. Swagers 25-10-13 12:21:31

Beste familie Klein,
Van 19 tot 26 okt. 2013 een heerlijke herfstvakantie mogen doorbrengen in jullie gezellige huis. Iedere dag stralende zon, sommige dagen 25 gr. in de middaguren. Oude herinneringen opgehaald in een voor ons vertrouwde omgeving en daarna steeds weer met plezier terug naar het comfortabele en ruime huis waar het ons aan niets ontbrak. Licht, warm en prachtige vergezichten, wij werden er gelukkig van.
Hartelijke groeten van Andre en Annelies Swagers

Fam. Sauer 16-09-13 00:49:22

Beste fam. Klein
Wat een leuke vakantie woning hebben jullie, mooi huiselijk ingericht, super uitzicht aan alle kanten.Aan een rustig landweggetje is het heerlijk rustig. De tuin is kindvriendelijk en overzichtelijk voor beginnende ontdekkingsreizigertjes De omgeving is super, heel veel te ontdekken op redelijke afstand.
Ondanks het wisselvallige weer veel op pad geweest en veel bezienswaardigheden bezocht.
We hebben genoten van jullie gastvrijheid.
Met vriendelijke groet,Jacques, Sylvia, Marcel, Joyce en Anouk

Jeanet Klein 20-08-13 06:18:43

Lieve gasten. Wat fijn dat iedereen zo lovend is over ons huis en de plekEven een reactie op de toegangsweg, dit grindpad is ongeveer honderdvijftig meter lang en wordt onderhouden door de gemeente, wij hebben een verzoek ingediend voor het egaliseren van enkele kuilen in deze toegangsweg.Maar zoals Johan Cruijff pleegt te zeggen ' elk nadeel heeft zijn voordeel ' wat ter plaatse betekend dat er over het algemeen stapvoets gereden wordt.

Fam Zwiers 15-08-13 22:20:32

Beste Fam Klein.

Ook wij kunnen niet achter blijven met een review, zoals alle anderen al hebben geschreven helemaal top en alles binnen bereik zoals dagje naar Duitsland, Frankrijk of Luxemburg.

Huisje perfect om je heerlijk thuis te voelen en de heerlijke rust super en is er dan helemaal niets negatiefs? wij willen dan toch een opmerking maken over de toegangsweg naar het huis, deze vinden wij toch wel erg slecht maar misschien heeft dat een reden?

Kortom voor ons waa het een fijne week en denken er al over om volgend jaar te reserveren.

Groetjes
Fam Zwiers

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage