A.l.rebergen 08-08-13 21:32:19

Beste Fred en Jeanet.
Bedankt voor het mogen huren van jullie geweldig huis.Wat is het een prachtige rustige omgeving , en een huisVan alle gemakken voorzien. Met vr groeten fam Rebergen

Marry 03-06-13 15:04:49

Beste fred en Jaenet,Wij hebben genoten van jullie huis, zeker een aanrader!!Een prachtig omgeving, en wat een rust, geweldig.En een leuke verrassing bij aankomst, dank je wel!!Marry

Fam Tromp 25-02-13 19:46:31

Beste Jeanet en Fred,
Wij (ouders met drie volwassen dochters) hebben ons uitstekend een week vermaakt in jullie mooie huis met prachtig uitzicht. Zodra je het huis binnenkomt, voel je je al direct thuis. Het huis is een geweldige uitvalsbasis voor wandelingen in de omgeving en autotripjes wat verder weg. We zijn zelfs een dag met de auto naar Brussel geweest. Gemakkelijk te doen.
Het huis is echt een aanrader! Je komt er helemaal tot rust.
Groeten, familie Tromp uit Haarlem

Fam. Roesink 02-09-12 11:44:53

Beste Jeanet en Fred,
Van 18-08 t/m 01-09-2012 hebben we gebruik mogen maken van jullie vakantieparadijsje in Septon. We hebben het er ontzettend naar ons zin gehad. ook de kids (17, 16 & 13 jr.) hebben zich er prima vermaakt. Mede door het mooie zomerweer heel veel gewandeld in de prachtige omgeving en verschillen de "doe-uitstapjes"gemaakt zoals kanovaren op de Ourthe en de grotten van Hotton bezocht. Verder nog o.a. naar het Labyrinthe en het stadje Durbuy geweest. Ook het uitzicht en de ruimte rond het huisje was geweldig. Wat een rust! De 14 dagen zijn om gevlogen. Het huisje was zeer compleet, luxe maar bovenal heel gezellig ingericht. En zoals één van de kinderen zei: "Thuiskomen op een andere plaats". Al met al een TOP-vakantie!! Héél hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot een volgende keer.
Hartelijke groeten Fam. Roesink, Olst

R.Schilt 25-08-12 13:30:20

Hallo Fred en Jeanet,
Na in 2010, drie weken in jullie huis te hebben doorgebracht, zijn we dit jaar van 11 juni t/m 7 juli in jullie prachtige huis geweest, bijna vier weken dus en het is ons wederom weer uitstekend bevallen, het huis de luxe de omgeving, hebben ons goed gedaan, ook de houtkachel zorgde in de wat koudere dagen voor veel gezelligheid.
Ook onze dochter is met haar twee kinderen een lang weekend langs geweest en ook zij hebben genoten van alles wat er in en om het huis te beleven was.
Een aanrader om te ondernemen is o.a. een bezoek te brengen aan Dinant of het ,,Hellend vlak" de bootliften, te bezoeken met rondvaart in de buurt van Charleroi, of een toertocht te maken in Luxemburg van Ettenbruck naar Chervaux, een prachtige natuur, om dan thuisgekomen, op het terras weer te genieten van de rust en de luxe wat jullie huis te bieden heeft.
Al met al, het was weer een zeer geslaagde vakantie.
Bedankt, dat we weer hebben mogen genieten.
m.v.g. Roelof en Margreet.

Maassen 10-03-12 15:30:48

Hallo Jeanet en Fred,
We hebben weer een heerlijke week bij jullie in het huisje gehad. Veel uitgerust en wat gewandeld. Erg genoten van het bad en van de kachel. Fijn dat er een hek omheen stond vanwege Nils. Voor hem was ook veel aanwezig. Hij heeft ook duidelijk genoten van het speelgoed, bedje en kinderstoel. Erg bedankt en tot de volgende keer!

Groetjes,
Peter, Vanessa en Nils

Niek, Marieke en Nathan 16-12-11 22:07:50

Beste Jeanet en Fred,
Afgezien van het mindere weer hebben we een ontzettend leuke vakantie gehad. Het is een prachtig huisje in een geweldige omgeving. Plaatsen/steden als Luik, Namen, Dinant en Durbuy zijn zeker de moeite waard!
Grote kans dat wij nog een keer komen met beter weer!

Truus Vermeer 05-10-11 15:25:07

Hallo Jeanet en Fred.
Even reageren op onze vacantie in jullie prachtige huis.Wij hebben een heerlijke vacantie gehad en geweldig weer mooier kon het niet. Ik zag dat mijn kleinzoon Patrick ook heeft gereageerd. Wij komen zeker nog wel eens terug.Groetjes van ons allemaal. Truus vermeer

Patrick Hoogenboom 01-10-11 12:55:30

Helaas weer terug,

Heerlijk genoten van het huisje, bij binnenkomst voelt het direct als of je
thuis komt.

Gezellig knus en huiselijk dat zijn de woorden die het, het beste
omschrijft.

Alles wat je nodig heb is er, de omgeving is gewoon prachtig te noemen.

We hebben vele mooie uitstapjes gemaakt en twee weken mooi weer gehad.

tot volgend jaar!

Jeanet en Fred 25-09-11 10:59:31

Wat is het toch heerlijk dat de gasten zo genieten van ons huis, zoals wij zelf ook nog steeds doen na 16 jaar Als ik de reviews lees doen we het niet slecht Ik dank dan ook alle gasten voor de mooie reviews en het vertrouwen dat U in ons heeft Graag tot ziens in de mooie Ardennen Liefs Fred en Jeanet Klein

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies