Fam.Hallema 28-08-11 10:48:54

Beste Jeanet en Fred,
Wat hebben wij een heerlijke vakantie gehad samen met onze twee kinderen in jullie huis. Elke avond buiten gezeten en genoten van het prachtige uitzicht wat het huis biedt. En wat een rust..............Dank jullie wel.


Fam.Groenenboom 22-07-11 14:52:54

We hebben genoten van jullie gastvrijheid, het huis dat van alle gemakken voorzien is en de prachtige omgeving!
Bedankt!

Fam. Hoost 24-06-11 14:55:03

Gisteren een dag eerder thuis gekomen vanwege veel neerslag tijdens onze vakantie in de Ardennen. Aan het huis heeft het niet gelegen. Het was van alle gemakken voorzien en zelfs aan onze 2 (kleine) kinderen was gedacht; traphekje, campingbedje, kinderstoel, zak snoep; speel-keukentje. Het huis ligt op een geweldige locatie met een heel mooi panoramisch uitzicht. Bedankt voor de gastvrijheid!

Hans & Marian 13-06-11 19:16:39

Afgelopen week een hele fijne vakantie doorgebracht in jullie zeer comfortabele huis op een unieke locatie. Als je voor je rust wilt gaan in een prachtige streek dan is dit zeker een aanrader.
Wij komen graag nog eens terug.
Jeanet en Fred, bedankt voor jullie goede zorgen

Gerard en Marianne Veekens 31-05-11 17:22:43

Beste mensen:Gelijk al bij binnenkomst hadden wij het gevoel van: dit is het. Al vele huisjes gehuurd, maar slechts bij enkele dit gevoel gehad!!! Dit is een huisje dat met veel liefde en geduld is gebouwd. Een prachtige 2e stek, die jullie willen delen met anderen. Een stek om trots op te zijn.Prachtige omgeving, van alles te doen, en als je terug in het huisje bent, denk je bij jezelf, wat is het toch een fijne plek.Wij komen zeker terug, want het is ons zeer goed bevallen.

leon en tinie van hoek 23-05-11 12:35:11

Beste Jeanet en Fred,
Wat hebben we genoten van jullie prachtige vakantiehuis.
Alles op en top en zo lekker rustig. We hopen zeker nog een keer terug te gaan naar jullie huis.
Groeten en nogmaals bedankt,
Leon en Tinie van Hoek

Robbie en Karin 09-03-11 12:54:50

Wat een geweldig huis hebben jullie, heerlijk in een rustige omgeving maar toch dichtbij diverse dorpjes/stadjes! Veel vollediger kan een vakantiehuis niet zijn ingericht, prachtig hoor. En geen internet, is juist heerlijk, wij zijn behoorlijke internetfreaks, maar zo'n lang weekend zonder is helemaal niet erg, je hoeft jje namelijk absoluut niet te vervelen. Wij willen jullie dan ook bedanken dat we dit huis hebben kunnen huren. Groeten Robbie en Karin

Fam. Maassen 12-02-11 16:01:19

We hebben voor de tweede keer in jullie aangename woning vakantie gehouden. Nu alleen met een baby en onze beide moeders. Zij waren zeer onder de indruk van jullie huisje en de omgeving. Zoals elk jaar hebben we het stadje Durbuy bezocht en hebben we jam, mosterd,etc. gekocht bij confiturerie Saint-Amour. Leuk om eens van binnen te bezoeken net als chocolaterie Defroidmont. Verder hebben we in Ozo de geitenboerderij bezichtigd. Helaas was er niemand aanwezig dus hebben we onszelf maar rondgeleid. Daarnaast hebben we 's ochtends en 's avonds van de houtkachel genoten en zijn we een paar keer in bad geweest. Onze moeders waren trouwens helemaal in de ban van de Hara Krisna. Leuke verhalen gehoord. Al bij al zijn we zijn weer ontspannend thuis gekomen!

Fam. De Jong Assendelft 29-09-10 10:50:17

Het was weer heerlijk,voor de tweede keer in jullie fijne huis,alles erop en eraan,! ook de kids hebben het weer fijn gehad,en hebben veel plezier gehad bij de watervallen van Co, waar ook een hoop andere leuke dingen te doen waren.Jammer dat er jullie huis geen internetaansluiting is maar misschien ook wel goed want het was nu eens heerlijk rustig en peter en anja hebben zich nu eens op een andere manier vermaakt.Nu beste mensen,tot zover en graag tot de volgende keer.Lieve groet van Frans Ans en de kinderen.

W.bos 19-08-10 13:30:13

Beste familie Klein.
Net terug uit Septon en wilde toch nog even bedanken voor de heerlijke twee weken in jullie bungalow,nu al voor de 9 de keer en weer perfect,met alles erop en eraan. Ook de omgeving verveeld,na alle jaren nog steeds niet, je ontdekt toch elke keer weer wat nieuws, maar alleen de rust zou al voldoende zijn, een ideale plek om te onthaasten. Groeten van de Wes ,Marijke, en junior.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies